X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kao podsetnik | Bosnian.Lamareschale.org

X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kao podsetnik

X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kao podsetnik

X2 Bitcoin je kriptovaluta Ponzi lokaciji na kojoj je obećano "investitori" 200% vraća preko 200 sata.

Sajt je još jedan u dugom nizu Ponzi prevara trenutno muče kriptovaluta prostora. Nakon samo devet dana na internetu, mnogi korisnici izvještavaju da povuče se prikazati kao obrađuju se ne prikazuje na Bitcoin blockchain i korisničku podršku više ne odgovara na poruke.

Povući Prerađeni ali ne šalju

Sajt je došao u nakon uništenja i propasti kriptovaluta Ponzi Crypto Double, koji Coin Fire istraživački novinari sada veruju upravlja isti tim kao X2 Bitcoin na osnovu privatnih informacija o registraciji pruža.

To je vjerojatno da će operateri ove Ponzi prevara će treći štrajk protiv kriptovaluta zajednice ukoliko postanu sve dalje i dalje ohrabrila kao ljudi i dalje ulagati novac u prevare u nadi da će vidjeti povratak. Ovaj drugi pokušaj zabio procijenjenih $ 43.000 USD za operatore.

Ova vijest bi trebalo poslužiti kao još jedan podsjetnik za investitore potencijalnih shema ili prevare da budu oprezni i nikada ne ulaže u sve što čini predobro da bi bilo istinito.Da li je Xapo izvršio mamac i prekidač?Bitcoin zajednica je u rukama nakon što je slika otišla virusne prikazivanje Xapochanging web Xapo nakon slanja Xapo debitne kartice.

Slika brzo otišao virusne na imgurand / r / bitcoinon Reddit obeshrabreno iz velike otkos korisnika ostavljanje komentara besa pokušaja da objasni naknade.

Očigledno je da bijes se više centriran oko činjenice da Xapo je napravio jedan početni obećanje, a kasnije nije dala i nema još priznati da je to bio slučaj.

Novčić od požara koje su ranije bile Xapo kada su podigli dodatnih dolara 20 milijuna $ u ulaganju sredstava i bili su u to vrijeme još uvijek oglašavanja koji izvan prvih 15 $ naknade za karticu da neće biti naplate dodatne naknade.

Novčić Fire završila na The PR tim na Xapo i tek treba da dobije izjavu u to vrijeme išli smo pritisnuti sa ovu priču, ali ako dobijemo izjavu ćemo ažurirati ovu priču.


Xapo podiže dodatnih 20 miliona dolaraXapo je podigao 20 milijuna $ u serija A-1 finansiranja. Ovaj krug financiranja je predvodio Greylock Partners i Index Ventures, uz dodatna ulaganja od strane Pojava Capital Partners, Max Levchin, suosnivač PayPala, internet investitor Jurij Milner, a Jerry Yang, osnivački partner NVO Cloud Ventures i suosnivač Yahoo !. Ovi investitori se pridružiti ranije pristalice Benchmark, Fortress Investment Group, a Ribbit Kapital, koji je u seriji uložio 20 milijuna $ A sredstava u martu.

Reid Hoffman i Mike Volpi će se pridružiti Matt Cohler kao posmatrači odbora Xapo a. Oba Reid i Mike imaju dokazanu povijest prepoznavanja novih tehnologija prije nego dođu do mase i oba su uvela inovacije od ideje do realizacije široko rasprostranjene usvajanje.

CEO Wences Casares je rekao: "Gledajući u budućnost, mi ćemo i dalje ulagati sredstva u izgradnju našeg tima i naš paket usluga. Mi se zalažemo za razvoj okvira koji omogućavaju bitkoine da se koristi od strane potrošača u svakodnevnom životu, a također i dalje ponuditi visoko sigurnu pohranu bitcoin za Wall Street fondovi, razmjena i financijske institucije rukovanje bitkoine. "

Xapo pruža Bitcoin novčanike, svodovi, a uskoro će se isporučuje prvi Bitcoin debitne kartice za potrošače.


Aplikacija XE Valuta dodaje Bitcoin na svoju listuUslugu koja se pretvorila u omiljeno valuta za mnoge ljude, nedavno je dodao Bitcoin na svoju listu izbora. XE valuta već imao preko 180 mogućnosti, ali sada kriptovaluta je ujedno i jedan od njih.

Sa više od 15 miliona preuzimanja, besplatnu aplikaciju i jednostavan kalkulator - koja ima ažurira kurseva i grafikoni, među ostalim uslugama, a također radi na mreži - smatra top 20 Putovanja i lokalne aplikacije na Google Play. Osim toga, ona je bila predstavljena u glavnim medijima kao što su BBC, LA Times, CNN-a i The Travel Channel.

Još jedan znak napretka za Bitcoin!

Preko techbeast.net


Usluga iznajmljivanja jahti u Miami Beach-u prihvata kriptocurrencyAko planirate putovanje na plažu i postoji neki BTC gori džepu gaće ', ovdje je prijedlog: kriptovaluta je najnovija plaćanje optionat najma broda usluga Miami-bazirani u prednosti čarter jahti i prodaje.

Kompanija ima 26 u privatnom vlasništvu brodove i jahte koji se mogu iznajmiti za četiri sata ili više, uz kapetana i stjuardesa.

Prema suvlasnik Jessica Londono, The u prednosti organizira cijelo putovanje klijenata iz goriva do hrane, da li žele iznajmiti najmanji brod na raspolaganju, što je 38 metara, ili najveći brod, sa 130 metara. A privatni krstarenje može imati maksimalno 12 osoba.

Cijene se kreću od $ 1,500 i može ići do $ 18.000, vrednosti ekvivalent 1,8 BTC i 22,3 BTC, prema važećem kursu. Sve transakcije obrađuje BitPay.

Jessica Londono i njen suprug, osnivača u prednosti, odlučio da počne primanje Bitcoin nakon što je postao rudara u 2013. "Saznao sam Bitcoin još u martu. Prije sam čuo za to, ali mi stvarno počinio kada smo odlučili kupiti rudar iz Butterfly Labs ", rekla je Bitcoin Examiner.

Bračni par drži dio Bitcoin i unovčavanje ostatak za sada, uglavnom zbog toga što kompanija mora "platiti vlasnici brodova, stjuardesa, zaposlenih i troškove", a oni još uvijek ne prihvati kriptovaluta.

Londono stvarno veruje Bitcoin ima budućnost ", posebno u Miami, gdje imamo toliko turista". Ona kaže da ako se grad može imati više proizvođača kao što je u prednosti da prihvati Bitcoin u bliskoj budućnosti ", lakoću postojanja jedne valute će biti život mijenja".

Slike iz u prednosti

Povezane vijesti


Post ICO

BitFury pokreće još 6 miliona dolara u najnovijem krugu finansiranja

Post ICO

Svako može da se smiri: Mt. Gox je nastavio povlačenje američkog dolara

Post ICO

Centralna banka Kipra kaže: Bitcoin nije ilegalan i ojačava kripto-uslugu Neo & Bee-a

Post ICO

Upoznajte Coingen, alat koji dovodi Satoshi Nakamoto u vas

Post ICO

Ažuriranje 0.8.4 povećava nivo bezbednosti Bitcoina

Post ICO

Coinbase kupuje Blockr.io, Australija izdaje pravila BTC-a, a kineske razmjene kreću

Post ICO

Projekat Bitcoinove ambasade, Pirateat40 konačno je optužio SEC i pad Mt. Gox

Post ICO

Novi pristup: Od bankomata do Kioska

Post ICO

Španska turistička agencija Destinia.com prihvata Bitcoin

Post ICO

Plaćajte svoje hosting usluge na Rivalhost-u pomoću Bitkoina

Post ICO

Butterfly Labs anonimno kupuje Buttcoin.org da ukloni članak o prevari

Post ICO

Reserve Bank of India upozorava korisnike na opasnosti od Bitcoin trgovine