99bitcoin i Coinbase | Bosnian.Lamareschale.org

99bitcoin i Coinbase

99bitcoin i Coinbase

Pitanje:

Bok, možda možete mi dati neko objašnjenje: Prvo, zašto si zvao svoje stranice \ "99 \" bitcoin? Drugo, ono što \ 's događa Coinbase? Moj prijatelj je zatražio da potvrdi kontinuirano i proces Doesn \ 't ići bilo gdje. Imate li valjana alternativa Coinbase? Kind Regards, Dietmar

load...

Odgovor:

Hi Dietmar,
što se tiče verifikacije Coinbase, ja stvarno ne mogu reći. Međutim, nakon najnovije vijesti o Coinbase insajderske trgovine skandal i njihov nedostatak podrške SegWit (nakon guranja za skaliranje preko glupe načine) sam se ukazuje na to da ljudi smatraju alternative Coinbase. Blizanci ili Kraken ili Bitstamp su sve dobre razmjene sa sličnim uslugama.

load...

Bez komentaraUpit iz IndijePitanje:

I \ 'm iz Indije... Kako sam mogao kupiti bitkoine iz relevantnih i povjerljivi izvor....?

Odgovor:

Hej Raghvendra,
Ako si ok sa neke firme (i samim tim, i Vlada.), Znajući da ste kupili Bitcoin, onda možete koristiti indijski razmjene. Unocoin.com i Zebpay.com i Coinsecure.in su 3 dobra opcija.

Bez komentara


O transdukcijiPitanje:

Neko mi je poslao neke Bitcoin na mom blockchain novčanik adresu. I Found prvi ogleda Bitcoin kao na čekanju, ali nakon nekog vremena su nestali. Koji je bio razlog?

load...

Odgovor:

Hej Bring,
Evo članak objašnjava thisin detalja.

Bez komentara


O BGF-u i Mcap-uPitanje:

Kakav je vaš pogled na BGF tj Bitcoin Growth Fund i povezani isplate token u obliku MCap? (Company. Gainbitcoin.com)
Hvala na svoje stranice i vaša posvećenost. Našao sam vaš sajt stvarno pomoći u čišćenju moje koncepte kriptovaluta. S poštovanjem. Neerav. Indija "

Odgovor:

Hi Neereav, nemamo iskustva sa Bitcoin Growth Fund. Samo gledajući njihove stranice izgleda pomalo sumnjivog zbog nedostatka podataka kompanije iako MCap tokena su navedeni na Coin Market Cap i imaju aktivno tržište trgovine. Ali, naravno, ne mogu znati sa sigurnošću da li je to prevara ili legitiman posao. Ako ste u nedoumici, predlažem da koristite Bitcoin Scam Testtool i pokušati izvući svoj zaključak.

Bez komentara


O bitcoin kursu besplatnoPitanje:

Draga
hvala

Odgovor:

Hej, žao mi je što to čujem.
Molim vas da koristite kontakt formu pageand email me detalji ovog, uključujući i e-mail ste se prijavili sa? Ja ću se pobrinuti za to.

Bez komentara


O bitcoin-uPitanje:

Pokušavam da shvatim šta Bitcoin je upravo i sam vidio u svom prethodnom odgovoru da imate e-mail, naravno da može pomoći ljudima, pa sam lutao možete li mi poslati taj e-mail, hvala ti :)

Odgovor:

Hej, drago mi je da smo se upoznali.
Sretno!

Bez komentara


O Crypto novčićimaPitanje:

Posljednji put ažurirana 31. Decembra, 2017. Godine 5:21

Hello Gospodine,
Moje ime je Prudhvi. Ja sam iz Indije. Pratio sam sve vodiče i pretplate na vaše web stranice. Želim da kupim kripto kovanice / altcoins jer su niske cijene sada. Trebam tvoj najbolji savjet na kojem novčiće da kupim i sačuvajte ga za budućnost svoje vrijednosti. Zato vas molim preporučiti mi neke novčiće da kupim Sir. To će biti od pomoći. Hvala na pomoći.

Odgovor:

Hi Prudhvi,
Ove kovanice i udio u kojima sam ih (uglavnom Bitcoin) držite su prilično konzervativne i to nije nužno tip portfelja od njih izabere za visokog rizika, agresivan rast. Moglo bi se pogledati na noviju altcoins za portfolio tako.

Bez komentara


O Electrum novčanici Seme :Pitanje:

Molimo vas da prije otvorio sam Electrum novčanik oko mjesec dana i mislim da moje seme izraz je sada ugrožena. Pitanje: Kako mogu promijeniti sjeme? Razumijem svakoga da ima sjeme može, kao i posjedovati novčanik.
Dayo.

Odgovor:

Hi,
sjeme je konstantan i ne mogu se mijenjati. Međutim, možete se kretati svoj novac na novi novčanik sa novim seme koje nije ugrožena.

Komentari:

Thnx.


O Gigahashbit-uPitanje:

Pls je Gigahashbit prave ili prevara,, to stvarno radi?
Je Gigahashbit je kao Bitcoin website generator.

Odgovor:

Zdravo Ebube,
nisam upoznat sa ovim sajtom, međutim možete koristiti Bitcoin prevara testto provjeriti sami. Moram reći da je od kako si to opisao zvuči kao prevara. Stranicama ne može generirati Bitcoin iz vedra neba, pa bih predložiti da budu oprezni sa svojim novcem i istražiti temeljito prije ulaganja.

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Predstavlja Bitcoin

Post Litecoin

Novo u Bitcoin 1

Post Litecoin

Hardver

Post Litecoin

Povezivanje između novčanice Exodus i Ledger Nano S

Post Litecoin

Imate poteškoće da menjate moju bitkoin adresu

Post Litecoin

Izrada direktnih uplata pomoću priključka za slavinu

Post Litecoin

Nova nemačka saradnja. bitnake.com, u btc prostoru, je prevara odmah iza kapije!

Post Litecoin

Kako dođavola da kupim?!?

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik u novčaniku Pitanje depozita

Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

O rudarstvu