Da li je Altcoiner.net legitiman ili prevara? | Bosnian.Lamareschale.org

Da li je Altcoiner.net legitiman ili prevara?

Da li je Altcoiner.net legitiman ili prevara?

Pitanje:

Zdravo, ja sam pokušavao pronaći čitljiv oblak rudarski stranice na investiram bitkoine i našao Altcoiner.net je to legalno ili prevara? Također sam pronašao Ethtrade.org koji je od ove dvije lokacije nude najisplativije za svoju investiciju?

load...

Odgovor:

Zdravo Emily.
Sretno!

Komentari:

SCAM najvišeg stepena

Karta, šta to kažeš Altcoiner.net je prevara?Altcoiner.net Shutdown?Pitanje:

Da li znate da to HYIP je zatvoriti? Svi odlazni transakcije su u toku od prošlog petka još mjestu je i dalje potpuno funkcionalan. Hvala ti

load...

Odgovor:

Hej Scott,
Nadam se da nisi stavio previše novca u nju.

Bez komentara


Alternativne razmjenePitanje:

Hi Zsofia,

Da li postoji alternativa pouzdane razmjene osim Bitstamp koje mogu koristiti za kupovinu XRP? Nije mi prijatno sa nivoom zahtjeva KYC da Bitstamp zahtjeva.

Odgovor:

Hi Brian,

Prilično mnogo sve razmjene koja obrađuju Fiat će imati ovakve KYC obruča da kroz skok. Međutim, kao što Zsofia rekao, možete izbjeći ove muke kupovinom Bitcoin koristi više anonimnih metoda. Kupovine BTC direktno od pojedinca preko LocalBitcoins.com lokaciji ili Bisq aplikaciju su preporučene metode.

load...

Nakon toga možete razmjenjivati ​​ovo BTC za Ripple na kripto-samo razmjena bez mnogo verifikaciju. Za sve razmjene provjeri Poloniex.com, HitBTC.com ili Cryptopia.co.za (ima mnogo više opcija!) I za brz, lagan razmjena, pokušajte Changelly.com ili Shapeshift.io.


Alternativa za Transferwise za kupovinu BTC-a putem međunarodnog transfera žica (imam Xapo račun i čini se najjeftinijom opcijom)Pitanje:

Postoji li neki drugi vrlo jeftini alternativa transferwise kupiti bitkoine koristeći međunarodne transfer novca? Ekvadora naknade Banke su vrlo skupi tako da je gotovo nemoguće kupiti na tržišne cijene. (Imam račun u xapo)

Odgovor:

Najjeftinija Našao sam u Bitstamp i to je ono što ja koristim, ali i dalje ćete imati bankovne naknade koje se odnose na transfer.

Komentari:

Debitne kartice su skupe jer omogućavaju Troškovi (više o tome ovdje:
BTC-E je oko dugo vremena i to je najjeftiniji, ali to je i neuređenih koliko ja znam pa budite oprezni sa svojim novcem.

Shvatio sam da je cijena u BTC-e je najjeftiniji koji sam pronašao. Čini se da oni rade sa transfer novca. Postoji li neki najjeftiniji alternativu za korištenje debitne kartice, rođo coinmamma i CEX sada su skupi. (Oni rade diljem svijeta)


Amd HD 5450 i 6350 grafička kartica na desktopu dell optiplex 780Pitanje:

Molimo vas da imam AMD HD 5450 i HD 6350 grafičku karticu na desktop Dell OptiPlex 780.pls savjet kako da ga koriste za mining.the najbolje currencey mina i najbolji overclock sa Afterburner, najbolja rudarstva aplikacija i bazen na korištenje.... Hvala Vam gospodine.

Odgovor:

Hi Lawrence,
imamo nekoliko vodiča mina Ethereumor Zcash, možete provjeriti ove za podešavanje. Možete provjeriti https://whattomine.com/ koji kovanice su najisplativije za vas da mina.

Bez komentara


I da li postoji naknada za povratak i napredovanje bitkoinaPitanje:

Jednom sam bio malo novčić novčanik će platiti lokalni ljudi koji nemaju nikakve veze sa Bitcoin moram prebacivanje natrag u dolare A da li postoji naknada da se vratim-i-dalje kako napraviti Bitcoin okrenuti gala pa sam moj vodoinstalater itd mogu platiti

Odgovor:

Hi Michael,
Za pretvaranje Bitcoin u fiat novac, vi ćete morati da ga proda, bilo da je osoba, a Bitcoin bankomatu ili putem razmjene. Tu će biti naknada uključena, da. Prva rudarski novčić za slanje Bitcoin na kupca / bankomat / razmjenu i onda sve što se naplaćuje od strane ATM / razmjenu i kupac (ako koristite neku vrstu escrow usluga kako bi osigurali svoje trgovine s njima). Ove naknade variraju, ali bi trebao biti prilično nizak.

Bez komentara


Još jedan posmrtni ostaciPitanje:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Odgovor:

Hvala za slanje ovo! Mi ćemo ažurirati mjestu sa tako brzo.
 

Bez komentara


Antiminer S9 može da menja druge valute algo kripto SHA256Pitanje:

Samo želim da saznate da li S9 Antiminer da kopaju NiceHash i Bitcoin Gotovina, DGB
Rohit

Odgovor:

Hi Rohit,
NiceHash je cloud-rudarski servis koji će vam omogućiti da u zakup hashpower vaše ASIC-a. Nisam siguran da li bi to bilo isplativije od rudarstva pravo SHA-256 novčić, ali ja bih da ne. Nisam siguran da je to bilo legalno uslugu.

Komentari:

Hvala Steven, samo nekoliko stvari
S9 Mahine kao 13. / s hash Power- za rudarstvo Bitcoin, tako da će se moja Bitcoin Cash sa istim heširanja snage.

Ako sam staviti jedan bi danas za S9 mašinu, ja ću biti uzimajući ga u januar 2018 - misliš do tada je to vrijedno rudarstvo Bitcoin kao što sam čuo da se približava svom 21 milion znak i nakon toga će biti mrtav, tako samo želim da znam da li mogu koristiti ove S9 mašinu i svoj drugi valutu za profit.

Na coinwarz to pokazuje ne jedinstvene valute je u dobiti do moje sada, ali pretpostavljam da to ovisi o rudarstvu moć pravu mašinu ili igra je gotova nema više novca u rudarstvu poslovanju.
bilo koji drugi način zarade po rudarstvo ove valute.

Vaš odgovor će biti visoko poštovati

Hvala
Rohit

O da, i ekonomske efikasnosti između različitih kovanica možete moja će se razlikovati, ovisno o njihovu cijenu i teškoće. Odlazak CoinWarz i sortiraj po algo da vidimo koji je trenutno najprofitabilniji u SHA-256 novčića.

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju cijeli bitkoin

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit

Post Litecoin

Kupovina i prodaja bitcoin bankomata

Post Litecoin

Crystafox rudari prevara ili legit?

Post Litecoin

U pitanju je velika rupa u praznom ne ispunjenom na velikoj slici. Ili veliki znak pitanja u ne sakupljanju ideje, pre nego što je objašnjena, a time i nikada se ne shvata

Post Litecoin

Da li mogu da varam različitu valutu sa antminerom s9?

Post Litecoin

Promocija Coincheck-a?

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Imate poteškoće da menjate moju bitkoin adresu

Post Litecoin

Scammed !!!

Post Litecoin

1 hash