Bitcoin propisi u Indiji | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin propisi u Indiji

Bitcoin propisi u Indiji

Pitanje:

Prema vesti, indijske vlade može trajati Stroga Akcija protiv Bitcoin Trading u Indiji. Kako mogu utjecati na kriptovaluta ekosistema. Nakon Kine i Indije, drugim zemljama može da sličnu akciju, jer će im biti lako?

load...

Odgovor:

Hej Rahul,
Druge zemlje mogu zaista zabraniti Bitcoin ali, kao i drugi, kao što su Japan (a vjerujem Australija), su legalizovana Bitcoin, rezultat će biti da se inovacije u Bitcoin-prijateljske zemlje. Dok vlade mogu učiniti vrlo teško običnim građanima da koriste Bitcoin, dugoročni učinak može biti izgubiti buduće ekonomske konkurentnosti zemalja koje omogućavaju Bitcoin.

load...

Bez komentaraBitcoin prevaraPitanje:

Šta vaše mišljenje o Bitcoin prevara koja se događa ove godine ?. Ja sam mnogo istraživanja i otkrili vrlo zanimljiv podatak o Bitcoin. Cijena Bitcoin nije pod kontrolom bitcoin rudar / korisnik umjesto toga je pod kontrolom vrlo velika organizacija. Nemojte očekivati ​​drastične promjene na Bitcoin cijenu kao u prošlosti.

Odgovor:

Hej Wan, nisam siguran šta mislite kad kažete "Bitcoin prevara koja se dešava u ovoj godini". Bitcoin nije prevara i definitivno nije pod kontrolom neke velike organizacije. Postoje, međutim, neke kompanije koje stvara altcoins koje nisu decentralizirana, možda mislite na njih. Možete vidjeti moj najnoviji post o Bitclub mreža koja razumiju ono što mislim.

load...

Komentari:

Također vjerujem Coince i Hashocean su prevare. U stvari, ja vjerujem da većina, ako ne i sve Bitcoin oblak rudnici i multiplikator stranice su prevare.

Vjerujem da je dva velika prevara događa ove godine....hashocean i coince....combine zajedno oko 2,7 milijuna korisnika je prevara....i naravno milijuna dolara Bitcoin vrijedan izgubio....ovo godine još je najveća prevara ikad događa....it je pod kontrolom velikih organizacija....da će čuti ovu stvar možda oko ove ili iduće godine...... Sam na putu pronaći više dokaza.


Bitcoin sigurnost i AI računarstvoPitanje:

Zdravo!
Da li je to tip računala biti u stanju da promjene u dnevnik blockchain bez redovnih računala koja sudjeluju primetim ga i, na primjer stvoriti lažni Bitcoine?

Odgovor:

Zdravo Jan, to je dobro pitanje koje mnogi ljudi traže upravo sada.
U ovom trenutku ne postoji predvidljiva opasnost za narednih nekoliko godina, koliko sam shvatio, a nakon toga pretpostavljam da ćemo morati pričekati i vidjeti kako se tehnologija razvija.

Bez komentara


Bitkoin je poslat iz mog novčanikaPitanje:

Bok, ja sam novčanik na blockchain i sve moje Bitcoin je poslan iz moje wallet.I nije poslao money.Who mi može pomoći receivedcmy novac natrag?

Odgovor:

Hej Nadav,
Međutim hack došlo, nažalost, ne postoji ništa što se može učiniti da se vrati svoj novac. Bitcoin transakcije su trajne i nepovratne. Predlažem vam da provjerite vaš uređaj za spyware i svojih logova preglednika (ako je dostupan) za URL veze.

Bez komentara


Bitcoin split - Imam više BCH od BTG ??Pitanje:

Konačno sam stigao da puca mi BTC i dobio sam više BCH od BTG. Pitam se da li sam uradio nešto nije u redu?
Split i koristeći coinomi, preselio sam se iz copay.

Odgovor:

Hi Mačka,
Hmm, to je zanimljivo. Izvozi vi isti stari privatni ključ u oba Bcash i Bgold novčanike? Sve što mogu misliti o je da Bcash i Bgold vilice dogodio u različitim vremenima. Ako ste proveli neko BTC u kolovozu nakon što je došlo do Bcash fork (1. Kolovoza), onda bi imali manje BTC za razdvajanje kada je došlo do Bgold fork (24 oktobar).

Bez komentara


Bitkoin je zaglavio u MempuluPitanje:

Posljednji put ažurirana 18. Januara 2018. 10:31

Hi,
za sada transakcija nastavlja vise u Mempool. I ja tražim rješenje za ubrzati sada.

Odgovor:

U periodu od 2 godine, naučio sam koliko god mogu o tome toplo / nove virtualne valute i kupili, prodaje i trguje nekoliko bitkoine sebe. Sada, želim podijeliti s vama ono što sam vidio ovdje na ovom sajtu neko objavljeno je prije 3 dana abot kako možete udvostručite Bitcoin. Dobro Pokušao sam ga i stvarno u roku od 24h nakon što sam uložio moj Bitcoin na http: //www.bitrapidus.commy ukupnom iznosu od BTC uloženo je dvostruko, samo potvrditi svoj novčanik za 35. Vremenom i kovanice su još tu. Da proverim sada i vi možete tvoje udvostručiti.

Komentari:

Hvala. Bitrapidus.com je stvarno, sam ga koristio i to stvarno radili. Samo sam pokušavao dobiti što više informacija da mogu na Bitcoin ulaganja kada sam vidio tvoj odgovor. Je odlučio da ga probam i to se isplatilo

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Stopa greške

Post Litecoin

Kako razmijeniti duge kovanice za dolare?

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins sa više računara?

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3

Post Litecoin

Možemo li kupiti bitkoine od vas

Post Litecoin

Budućnost Ripple i Stratis

Post Litecoin

Bitna politika povlačenja

Post Litecoin

Bitcoins novčanik

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit

Post Litecoin

Da li su njihovi posvećeni rudari ethereuma?

Post Litecoin

Bitcoin uslovi

Post Litecoin

Bitcoin instrukcije ili paysites poput altucher ili icoin