Bitcoin novčanik 3 | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin novčanik 3

Bitcoin novčanik 3

Pitanje:

Zadnji put, 17 januara 2018. 03:56

Hellow gospodine,
kako se radi novčanik ???

Odgovor:

Hi Mohammad, 
možete saznati više o Bitcoin novčanike i adrese u ovom članku. Ako niste sigurni da li je važeća vašu adresu, pokušajte da biste ga potražili na Blockchain.info. Ako ste pronašli svoju adresu, to znači da je važeći Bitcoin adresu na blockchain.

Bez komentaraBitcoin novčanik 4Pitanje:

Mogu li čuvati svoj novčanik sa USB flash disk?
i da li je siguran kao knjigu

Odgovor:

Hi Jorge,
Čak i ako šifriranje USB disk, to još uvijek nije tako dobar. Hardware novčanike će zaštititi svoj bitkoine čak i ako vaš sistem inficiran sa malware, to nije slučaj sa USB diska.

Bez komentara


Bitcoin novčanik 5Pitanje:

Zašto je opasno zadržati sve svoje cryptocurrencies u Coinbase? Što će se dogoditi ako su ti kriptovaluta u Coinbase? Također, nakon što prodati svoj dio Bitcoin možete li povući taj novac ili ulagati ga u Bitcoin? Kada je cijena Bitcoin padne, će to koštati manje nego prije kupiti Bitcoin? Jesam li zakasnio u Bitcoin? Koji je najbolji digitalni novčanik i "Coinbase trezor" na vaše preporuke?
Hvala ti

Odgovor:

Hi Farhad,
 

Ovdje su igrači 2018. Najbolja Bitcoin Hardware Wallet


 

2018 najbolja Bitcoin Exchanges - Bitcoin razmjena poređenje i pregled

Bez komentara


Bitcoin debitna karticaPitanje:

Trenutno sam sa Xapo ali su obaviješteni nas samo europskih zemalja mogu koristiti svoju karticu. Ja sam iz Južne Afrike i treba Bitcoin debitne kartice prije 15 oktobar 2017. Godine nisam siguran da li sve Bitcoin viza kartice su zabranjeni u Južnoj Africi.

Srdačni pozdravi

Lorraine

Odgovor:

Hi Lorraine,
Postoji još nekoliko dobavljača Bitcoin debitna kartica na tržištu pored Xapo, predlažem da pročitate našu ocijeniti nekoliko ovih kartica ovdje i provjerite da li bilo koji od ovih su dostupne u vašoj zemlji previše.

Bez komentara


Bitcoin novčanikPitanje:

Hi
Napravio sam nekako malo novca o rudarstvu Bitcoin oko 9 dolara to je ono što se vidi u rudar (nicehash) tako da kad odem u novčaniku koji je (Jaxx) to mi pokazuje Napravio sam 0 USD načinom na bitcoin denominaciji napravio sam 0.00107085 bitcoin to je ono što je prikazano u rudar i u novčaniku ponovo pokazuje 0 Btc kako to popraviti ili postoji određeni iznos moram da se za prikaz u novčaniku

Odgovor:

Hi Nick,
Morate povući novac iz Nicehash na svoj novčanik za balet da se ogleda. U nicehash kovanice su na posebnom adresu pod kontrolom drugi privatni ključ od adresa vaš novčanik je koja je pod kontrolom svoj lični privatni ključ. Možda ćete moći tražiti ručno povlačenje iz Nicehash ili podesite isplatu prag. Pobrinite se adresu Jaxx novčanik ispravno povezani.

Bez komentara


Bitcoin novčanik 6Pitanje:

O Bitcoin elektronski novčanik?
Kako postupak za popunu torbicu?

Odgovor:

Hello Sitaram,
 

Bez komentara


U toku je odustajanje bitkoinaPitanje:

Bok,
ja sam uložio Bitcoin u jednoj od firmi u kojoj smo dobili profit svaki dan. Njegova je skoro 2 tjedna jer sam uložio. Povlačim profit svakodnevne i radila sam na povlačenje ravno u moj novčanik, ali od zadnjeg 3-4 dana se ne obrađuju moje zahtjeva povlačenje. Oni pokazuju u toku povlačenje. Koji je razlog za to? Molim savjet

Odgovor:

Hi Rajan,
Niste sigurni koji tvrtka ima vi investedin, ali mislim da je najbolje ako slijedite se direktno s tim za podršku kompanije kao oni bi trebali biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje. 

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Listing QUOINEX na 99bitcoins

Post Litecoin

AUG 1st

Post Litecoin

Promocija Coincheck-a?

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Povezivanje između novčanice Exodus i Ledger Nano S

Post Litecoin

Bitcoin Core čita zamenjenu datoteku wallet.dat kao 0.0000000 BTC

Post Litecoin

U pitanju je velika rupa u praznom ne ispunjenom na velikoj slici. Ili veliki znak pitanja u ne sakupljanju ideje, pre nego što je objašnjena, a time i nikada se ne shvata

Post Litecoin

Zlatni sindikat

Post Litecoin

Kovčeg zatvara moj račun

Post Litecoin

Pitanje druge lozinke za Blockchain

Post Litecoin

Imam francusku bitcoin veb lokaciju i želim klijenta