Bitna politika povlačenja | Bosnian.Lamareschale.org

Bitna politika povlačenja

Bitna politika povlačenja

Pitanje:

Ono što je brava u periodu od bitcoin, ako ja kupiti sada u Dec 17, što je povlačenje ograničenja u pogledu od dana.

Odgovor:

Hi Milind,
postoji period lock-u. Povlačenje granice će ovisiti o razmjeni ste kupili. Općenito govoreći, male i srednje količine mogu se lako povući.

Bez komentaraBitcoin7.net je prevara. Poslala sam im novac glupoPitanje:

Bitcoin7.net je prevara. Poslao sam im novac glupo

Odgovor:

Bok Stefan, 
hvala za dijeljenje svoje iskustvo, žao mi je zbog vašeg gubitka. Ako ste ikada u nedoumici da li je sajt legalno ili ne, predlažem da koristite naš Bitcoin Prijevara Testtool da bi privukli svoj zaključak. Ili provjeri thislist od scamsthat ostalim korisnicima prijavili.

Bez komentara


BitcoingoldPitanje:

Ja sam iz Nigerije, i žele da ulažu i držite na bitcoin zlato, ali ne znam mnogo o tome. Pls možete li mi reći što novčanik da mogu preuzeti na mom 1g ovna telefona koji podržavaju bitcoingold i kako mogu kupiti i pohraniti ga online ili stand alone aplikaciju na mobilnim phone.i također žele da znaju aplikacije koje podržavaju btcg za razmjenu u gotovina 8N Nigerija onlike luno. Pls treba mi više informacija o svemu tome......

Odgovor:

Bez komentara


Bitcoinn 1Pitanje:

Ja samo želim da potvrdite svoj dobar posao za investiranje na bitkoine. Jedan od mojih prijatelja mi je dao referenca za xefocoin
Thanks

Odgovor:

Zdravo!
Kada ste u nedoumici, predlažem koristeći Bitcoin prevara testto provjeriti ugled kompanije.

Bez komentara


Bitcoins 2Pitanje:

Su Bitcoin nešto kao trampu? Jednom sam imao malu štampariju u malom gradu u Kaliforniji. Vlasnik Mercantile prodavnicu preko puta želio neke koverte štampa. Rekao sam mu da mi je potreban novi kosilicu, pa je rekao hajde da trad

Odgovor:

Hi Yves,
S druge strane, kada imate novac kao Bitcoin - možete koristiti to kao nešto što i ljudi mogu koristiti kao skladište vrijednosti i koristiti ga kasnije i za sve što je potrebno. Pozivam vas da gledam videoin bi bolje razumjeli što Bitcoin je.

Komentari:

Upravo tako, samo to je digitalni tako da je mnogo lakše transakcije s.


Bitkoini u Indiji i ZebpayPitanje:

Zadnji put 2. Decembra 2017. Godine 08:08

Je Zebpay autentičan aplikaciju za trgovinu Bitcoine u?
Da li je legalno trgovati bitkoine u Indiji?

Odgovor:

Hi Yash,
https://www.zebpay.com/legal

Komentari:

Da odgovorim na vaše pitanje o Zebpay, da su legalno.


Bitcoins platformaPitanje:

Draga gospodo

Ja bih da znam više o bitkoine plaćanja procesor.

Imam web stranicu za kockanje II će da dodam plaćanje procesor kako bi dobili novac od mog klijenta ili da plati kada traže unovče. Ova platforma kako mogu dodati na svoju web stranicu onda kako će raditi sa treasuring novac dolara ili EU i kako je moj klijent ili moje samo može biti siguran rad na ovoj platformi.

BR

Dinos

Odgovor:

Pozdrav,
ako ste u potrazi za gotovinu iz sistema ja ne znam ni za jedan takav sistem. Ja znam samo o uslugama koje vam omogućavaju da prihvati Bitcoin kao prodavač. Većina lokaliteta samo isplatiti u Bitcoin i to je do korisnika da onda razmjenjuju to god fiat valute on želi. 

Bez komentara


Bitcoins za FiatPitanje:

Posljednji put ažurirana 5. Novembra 2017. Godine 12:49

Hi,
Whats najbolji način da se povuče cryptocurrencies u bankovni račun u Njemačkoj?

Odgovor:

Hej Hannes,
ako Bisq nije za vas, onda postoje brojni centralizovane razmjene koje rade za Euro Trading i podršku bankovne transfere. Preporučio bih BitStamp kao vrlo dugotrajne i pouzdane opcija, sa velikim Euro tržištu. Ćete morati da ih pošaljete skeniranje dokumenata i tako dalje, što može trajati dvije-tri sedmice za njih da provjeriti, ali nakon toga je vrlo brz i jednostavan način da se trguje.

Bez komentara


Bitcoins ne potvrđuju ručno podešavanje naknada (Blockchain)Pitanje:

Ja sam bio nerado pitam prije nego što iscrpe sve svoje resurse, ali ja sam sigurni koji način da se u ovom trenutku. Imam dva mala transakcija koje su zaglavljene u čekanju status na mom blockchain novčanik. Od kojih je na čekanju za skoro 40 sati u ovom trenutku. Iz svih istraživanja i uradili, bilo je naknada dovoljno velika sa transakcija biti mined.My pitanja, ono što mogu učiniti u ovom trenutku da progura transakcije? Pokušavao sam da koriste viabtc ali ih i dalje istu poruku da pokuša ponovo kasnije. Isto tako, kako mogu ručno podesiti naknade \ 's u blockchain tako da ovo ne ponovi. Srećom je to bio mali $ amount.Any pomoć bi bilo mnogo poštovati. (Izvori ispod) d78a7628bf753fadfc982f5e396f98d5be02805f264352645dae2c0b22997ec8 - transakcije ID1KUZnSZDCb9T5qvG5Y8zRQQuQ1ApAYrT4G

Odgovor:

Hej,
prije svega drago mi je da vidim da je potvrđeno. Da bi se to izbjeglo sljedeći put ovdje su dvije malo poznate tips:

  1. Koristite Electrum kao novčanik. To nije jednostavan za korištenje, ali ima RBF (zamijeniti naknada) funkcija koja je prilično zgodan u ovakvim situacijama.
  2. ViaBTC prihvata samo 100 podneske svaki sat na prvi došao prvi služiti osnovi. Dakle, samo pobrinite se da postavite svoj na početku sata, a vi ćete biti dobro.

Sretno!

Komentari:

Pokušajte čitate ovaj post:
https://99bitcoins.com/why-bitcoin-transaction-pending-bitcoin-fees/

Plz imam transakciju koja pokazuje uncomfirm za 7 dana sada, plz ljubazan da mi savjetuju šta da radim, moj hash ID je 61be4714cee72b7b06ee61f1019d9426f5feb3d28b8fa5c3ad4f76018914b1b5
hvala kao i čekati svoj odgovor.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Besplatni Bitcoins?

Post Litecoin

Moja prodavnica elektronske trgovine je počela da prihvata bitkoin

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Kupovina i prodaja bitcoin bankomata

Post Litecoin

Dobivanje privatnog ključa iz Coinbase-a

Post Litecoin

Pratite kriptocurrency u realnom vremenu

Post Litecoin

Dash novčanici

Post Litecoin

Kupovina iz Bruneja

Post Litecoin

Budućnost Ripple i Stratis

Post Litecoin

Legitne lokacije za rudarstvo koje plaćaju bez ulaganja

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - Računanje tokom dužeg perioda (>1. mesec)