Bitcoins novčanik | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoins novčanik

Bitcoins novčanik

Pitanje:

Zdravo, ja već vidim tvoj post o Bitcoin walletwith usporedite i pregled, ali mogu vam updatethat ponovo pisati, jer je veoma stara post. Hvala ti.

Odgovor:

Hej Jen Drago mi je da smo se upoznali!
Ja sam zapravo ažurira post s vremena na vrijeme stalno, možete li mi reći šta misliš da bi trebalo ažurirati?

Bez komentaraBITCOINSPitanje:

Poslao sam Bitcoin ZA nekog proizvoda na web stranice Tko prihvaća samo Bitcoin, ali oni nisu FINANSIRANJE MOJ račun kod Bitcoin ja slao ih postoji li neki način da dobijem BITCIONS BACK ????

Odgovor:

Hi,
 

Bez komentara


Bitcoin mining sa D3 i x11Pitanje:

Mi smo novajlije u kripto rudarstvo. Kupili smo D3 antminer sa napajanjem za oko 1100 $. Naša neto troškova energije je $ 0.06 / kWh. Trčimo X11 i rudarskom bazenu je Nicehash. Prvo pitanje: Mi rudarstvo Bitcoin po prosječnoj stopi od 0,0008 BTC / dan. Ipak, većina web stranice kažu x11 i D3 rudar ne može se koristiti za moje Bitcoine. Drugo, mi smo mreža oko 100 $ / tjedan što se čini daleko veći od rudarstva kalkulatore ukazuju. Bilo kakve informacije bi bilo poštovati. Hvala.

Odgovor:

Hi Eli,
https://btcgo.org/coin/mining/

Bez komentara


Bitcore pitanjePitanje:

Preuzima bitcore - 100GB! - dio procesa? Je li ovo blockchain koji će boraviti na mom kompjuteru? Pa kako se to uklapa na mobilnim telefonima?

Odgovor:

Hej Rob, potpuno si u pravu.
 

Bez komentara


BiteMiner problemiPitanje:

Šta ti znaš o BiteMiner? Čitam da su zatvorili svoje stranice ostavku nakon što sjeckan, ali ja ne znam da li su oni otvaraju nazad ili ne. Što se toga tiče, nisam siguran da li je to legalno rudarski stranice ili ne. Bilo koji uvid?

Odgovor:

Hej Chris, ja stvarno ne puno o njima zna. Međutim, 99,9% Bitcoin oblaka rudarstva stranice su običan prevara, tako da me ne bi iznenadilo.

Bez komentara


BithumbPitanje:

Da li je mogući da se registrujete na bithumb u evropu kupcima? Kao što im strugling da to i ne mogu kontaktirati whit podrška

Odgovor:

Hi Ricardas,
nemamo direktno iskustvo sa Bithumb, ali samo gledajući njihove stranici za registraciju, to izgleda kao da je potreban korejski broj telefona da se prijavite. U suprotnom, ne postoji ograničenje na nacionalnosti. To je vjerojatno najbolje da ih kontaktirati ako 1to1 raspitati ne radi, možete i da ih nazovem, tu je broj na njihovoj stranici.

Bez komentara


Bitmagnet.biz prevara ili legitPitanje:

Njegova bitmagnet.biz je muljaža ili čitljiv

Odgovor:

Zdravo,
ja nisam čuo za te lokacije. Predlažem koristeći Bitcoin prevara testto saznati za sebe.

Komentari:

Bitmagnet.biz me i dalje plaća

O mesmo está acontecendo comigo, Peco pagamento mas fica pendente já faz alguns dias. Enviei dois e-mailove pedindo um posicionamento, também não foi respondido. Lamento Profundamente pela falta de carter das pessoas eo Abuso indiscriminado Da Boa Fé das pessoas

Idem...

Je istina isto pitanje da mi se desi, a sada me to stavlja u veliku nevolju u Gani

Bitmagnet.biz je prevara, jer ne plaćaju prošlog mjeseca jer sam uvijek widraw moja dobit su mi platiti do 1. Sedmice februar kada želim da ponovo widraw na 3week Feb. Sve moje widraw čeka do sada su prevara sve investicije jer milionima novca uložio,,, jer sam potražite da li je istina da su prevara vidio sam mnoge komentare o bitmagnet oni ne plaćaju zato znam da je moj ulaganje bitmagnet su muljaža previše,,,, uvijek sam poruku od njih, ali ništa nije odgovor

Oni su veliki put prevara sam izgubio 1.2 BTC.

Prije nego depozit su odgovaranje odmah ali s obzirom da depoziti prestanu mene odgovaranje također nisu oslobađajući moj početni depozit.

Bastared, jebem ti mater


Bitmain Asic Product Release CyclePitanje:

Pozdrav,
Da li imate datum izlaska svakog od bitmain proizvoda? To će biti zanimljivo znati da li objaviti nove proizvode svakih 3 ili 6 mjeseci.

Odgovor:

Hej Digger888,
 

Komentari:

Razmišljao sam o prethodnim proizvodima godine. Kada su oslobodili R4, L3 +, S9, T9? Odatle možemo napraviti ekstrapolacije.


Bitman ili spondooles sp 20Pitanje:

Poštovani gentlament molimo amswer mene koji rudar svoje najbolje antminer S7 ili spondooes sp 20 za profit hvala

Odgovor:

Zdravo,
trenutno najbolji rudar mina Bitcoin je Antminer S9. Ako želite saznati više o rudarstvu profitabilnosti predlažem čitanje ovaj post.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju cijeli bitkoin

Post Litecoin

Što se tiče dobijanja Bitkoina

Post Litecoin

Da li je opasno skladištiti bitkoin na Exchangeu tokom SegWit2?

Post Litecoin

Kupovina i prodaja bitcoin bankomata

Post Litecoin

Šifrovani privatni ključ

Post Litecoin

Poslala sam BCH u BTC adresu

Post Litecoin

BTC transakcija je zaglavljena - šta mogu učiniti?

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik u novčaniku Pitanje depozita

Post Litecoin

Prihvaćen bitkoin za konsultantske usluge

Post Litecoin

Kako pogledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Izlaganje sunčevoj sunčevoj zemlji

Post Litecoin

Bitcoin uslovi