Možemo li kupiti bitkoine od vas | Bosnian.Lamareschale.org

Možemo li kupiti bitkoine od vas

Možemo li kupiti bitkoine od vas

Pitanje:

Hi čovjek, sam Nigerijac, a ovamo Bitcoin prodavci stavljaju cijenu bitkoine put kroz ono što je prihvatljivo 500 Naira za dolar, a to znači za jednu do moći kupiti u vrijednosti 100 dolara bitkoine jedan mora da plati 50.000 Naira samo da imaju 0.10548634 i to nije ohrabrujuće, jer smo u to samo da saznaju šta je ugrizao novčić je i da bude održiv kada je prihvaćen u budućnosti, tako da moje pitanje je to da li je moguće da imamo dogovor s vama, gdje jedan transfere novac za vas kroz PayPal-a ili koji god prenese način da se odlučite, tako da možete kupiti od vas na zvaničnom dolar Naira razmjena... Localbit kovanice imaju vrlo pohlepan Nigerijci sa nečuveno cijenama

Odgovor:

Hej Oracle, hvala za pisanje u.
Jeste li pokušali gledajući bitx.co? Znam da se bave puno sa Nigerijom.

Komentari:

Hvala ti puno za odgovor na moje pitanje, ja ću probati bitx.co. Li dobar PR PrilazDa li možete da pregledate ovaj trgovacPitanje:

Našao sam ovo trgovac. Možeš li napraviti recenziju? https://www.btcxchange.com/

Odgovor:

Hi Alex,
Čini mi se da je dobar stranice. To je trčao od 2014. Godine, a direktor je poznat. Međutim, čini se da se rukovati prilično niske volumene i razonoditi se uglavnom na Rumunjski klijentima. Iz tog razloga, ja ne mislim da ćemo ga pregledati čim smo skloni da se fokusiramo na vrlo visokom razmjene volumen koji zadovoljavaju klijentima iz različitih zemalja. Hvala iako ste to spomenuli, ja ću to na umu, posebno za Rumuna koji pitati Bitcoin.

Komentari:

Molim vas da nam savjetovati o nivou povjerenja https://whatsminer.net, za kupovinu rudara od njih!

Pozdrav,
Mohamad


Možete li napisati članak o tome kako mreža munje radi?Pitanje:

Munja mreža je rekao da smanji Bitcoin na milijune transakcija u sekundi. Pogledao sam druga objašnjenja, ali oni su bili malo previše tehničkih osnovnu ideju o tome šta sam dobio oblik čitanja iako je gomila Reddit post je bio da je munja mreža kao što su plaćanje za novi račun, a zatim poslati gomilu transakcije u periodu. Kao što vidite i nekako treba 99 Bitcoin objašnjenje vas da ut tako lakše shvatiti teme

Odgovor:

Dolazi ovaj ponedjeljak !!!

Bez komentara


Da li možete i dalje zarađivati novac za Litecoin i druge Altcoins i pc?Pitanje:

Posljednji put ažurirana 16. Januara, 2018. 04:27

  • Jedan online članak kaže:
  • Iako se danas smatra prekasno za hobisti bez skupih ASIC procesora za početak rudarskih bitkoina, mnogi od alternativnih digitalne valute i dalje dobro prilagođen za rudarstvo na vaš dom PC-u. U ovom vodiču ćemo vas kroz sve što trebate znati da biste započeli iskopavanje nekoliko litecoins, feathercoins ili dogecoins bez skupih dodatnom opremom.

U najvećem broju slučajeva, cryptocurrencies zaposliti ili SHA-256or scryptas njihov dokaz-of-rada algoritam za, ali mnogi od novijih valute su se odlučili za scrypt.

Scrypt teži da bude više memorije intenzivna od dva - međutim, kućnim računarima sa razlogom moćne grafičke kartice mogu i dalje kopaju one cryptocurrencies prilično efikasno, jer ne postoje posvećeni ASIC da se takmiče sa

Je li ovo istina? Koliko mogu napraviti sa PC pretpostavljajući struja je slobodan?

Hvala vam ili vašu pomoć. Ja sam potpuni newbie i pokušavaju da ima smisla sve ovo. Vrlo važno za mene kao što sam hendikepiran i traže način da prihod bez gubljenja time.Thank vas.

Odgovor:

Hej Tony, još uvijek možete moja altcoins (bilo koji novčić osim Bitcoin) sa vašim računarom, ali verovatno ćete morati grafičku karticu (GPU) za ovaj zadatak. Sajt What Minecan vam pokazati različite kovanice možete mina i njihovu profitabilnost. Međutim, potrebno je uzeti u obzir da su neke kovanice su samo đubre i neće biti vrijedno vremena koje ste proveli na njih rudarstvo.
Stvarno niko ne može reći sa sigurnošću što će kovanice vrijediti ništa u budućnosti - to je nešto što morate doživjeti i odlučite sami. A dobro polazište bi bilo da pročitate malo o Bitcoin miningan referenca. 

Bez komentara


Kanadski Expat koji želi kupiti bitkoin koristeći CAD sa kanadskim bankovnim računomPitanje:

Preselio sam se u SAD-u godinu i pol dana, a moj novac je samo u mojoj kanadski račun štednje. Sve ove razmjene zahtijevaju komunalnih računa pokazuje kanadski adresu i P2P razmjenu prodavaca žele Western Union ili Money Gram, što je teško učiniti iz SAD-a kada je kanadski banke. Bilo koji imaju neke savjete?

Odgovor:

Hi Josh,
u suštini, mislim da je najlakši način će biti da donesem CAD preko SAD, bez obzira da li koristiti PayPal ili virmanski finansirati novi bankovni račun u SAD-u. Ako to nije moguće za vas da otvorite račun kod američke banke, možda bi se u obzir pouzdani prijatelja i da ih kupe Bitcoin za vas.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Poslato CEX.IO BCH u Coinbase BTC novčanik

Post Litecoin

Bitna politika povlačenja

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Samo Jedan način?

Post Litecoin

Ulaganje kao srednjoškolac

Post Litecoin

Kako čitati volumen na razmjenama

Post Litecoin

O rudarstvu

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin startup?

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Post Litecoin

Kupovina Bitkoina sa mobilnim bilansom (telefonski kredit)

Post Litecoin

Koliko imena se može registrovati na blokatoru Bitcoina sa istim tikerom?