Kovčeg zatvara moj račun | Bosnian.Lamareschale.org

Kovčeg zatvara moj račun

Kovčeg zatvara moj račun

Pitanje:

Posljednji put ažurirana 24. Januara 2018. 20:47

Coinbase zatvorila račun, tvrdeći da je kupovinu koja je zabranjena. Šta Bitcoin sajt je bolji?

Odgovor:

Komentari:

Hi Charles,

Pa, prva stvar koju treba učiniti je osigurati da ste uklonili sve vrijednosti, bilo da je u fiat ili kripto obliku, od Coinbase. Nećete biti u mogućnosti da zatvorite svoj račun, osim ako vaš saldo je neutralan i ne želite da se u svakom slučaju.

Zatim idite na svoj Security Settings stranu i pronađite "Nalog" gumb pri dnu. Kliknite da i slijedite upute da isključite Coinbase račun.

Kako biste zatvorili Coinbase račun molim vas?Coinbase iz laptopa samoPitanje:

Mogu pristupiti i koristiti moje Coinbase račun sa mog laptopa samo (nema telefona u ovom trenutku)?

Odgovor:

Hi Al,
Da, možete sigurno koristiti Coinbase od samo laptop. Također se možete pročitati naše ocijeniti Coinbase, ima walkthough kako se koristi novčanik.

Bez komentara


Coinbase na HavajimaPitanje:

Ja sam živi na Havajima i Coinbase mi je rekao da se ne mogu otvoriti račun za mene na Havajima. Prilično čudno zar ne? Želim otvoriti račun i krenite. Ja sam newbie i potrebna pomoć. Šta preporučujete? Ako kupim nano e knjizi je da sve što je potrebno otvoriti račun i početak? Hvala ti!

Odgovor:

Zdravo Jackie, 
Lokalni propis o Bitcoin na Havajima je nedavno postala relativno strog to je razlog zašto velike razmjene, kao Coinbase ne nude svoje usluge za stanovnike nalazi na Havajima. Možete pokušati međutim Localbitcoins, peer to peer tržištu kupiti Bitcoin. Možete pročitati naš reviewabout ih kako da koriste onda pokušati pronaći trgovac u vašem području.

Bez komentara


Isplate za coinbasePitanje:

Pišem za lokaciju koja me plaća u Bitcoin. Koristila sam Coinbase s nekim relativnog uspjeha za obradu ove isplate, ali po drugi put (čudno otprilike u isto vrijeme, sredinom mjeseca) moje uplate će ići od čeka do nestao. Tako sam frustriran. Pisao sam Coinbase o tome i niko nije dobio natrag u mene. A posljednji put se to dogodilo prošlog mjeseca na kraju sam dobio transakcije leđa. Da li postoji alternativa Coinbase bih mogao koristiti da je to više pouzdan?

Odgovor:

Naravno, postoje mnoge Bitcoin novčanike možete koristiti. Evo kompletna lista najbolje od njih. Javi mi ako imate bilo kakvih pitanja.

Bez komentara


Coinbase to paxful wallet?Pitanje:

Ja sam potpuno novi u bitcoin. Dakle, ako sam kupila Bitcoin na coinwallet, i žele prodati Bitcoin koristeći paxful, će mi prenijeti BTC od coinwalle \ 's novčanik novčanik paxful a? Nadam se da sam dobro razumeo.

Odgovor:

Hej,
 

Komentari:

Dobro ok sam da ćemo imam paxful račun i imaju Benn kupovina bitkoine off paxful ok pa ako smo zaraditi bitkoine bih biti u mogućnosti da pošaljem sredstava na mom paxful račun, ako je tako kako ako u znati


Coinbase protiv Gemini - Bilo kakve preporuke?Pitanje:

Hi,
Geoff

Odgovor:

Hej Geoff,
ovdje je moj Coinbase pregled. Što se tiče Blizanci Nisam dobio tu da uzimanje pogled na njega.

Bez komentara


Coinbase neće prepoznati blokčane novčanikPitanje:

Posljednji put ažurirana 16. Januara, 2018. 07:22

Trudim se da prijenos sredstava iz Coinbase i na moj blockchain novčanik, ali kad sam ući u novčanik id i adresa, stalno dobijam "pogrešna adresa poruka".

Odgovor:

Hi David,
 

Bez komentara


Pregled revizije Exchange-aPitanje:

Hi Ofir,

Couuld li nam dati mišljenje i ocijeniti "Coincheck Exchange" ?!

Hvala

Odgovor:

Hej Sherif,
nisam dobio oko razmatranja Coincheck, ali iz onoga što sam mogao reći nakon rada sa kompanijom za malo je to legalno razmjene. Međutim, ne mogu reći ništa u vezi da li je bolje ili lošije u odnosu na druge razmjene u smislu naknade, podrška itd

Komentari:

Bok,
nisam baš upoznat sa Ripple ili bilo koji drugi altcoin što se toga tiče. Ja se uglavnom sa Bitcoine. Što se tiče vaše razmjena pitanje Ja osobno bih koristio Kraken ili Bitstamp ali nisam pokušao ostatak razmjene si u pravu spomenuo.

Hvala Ofir vas brzi odgovor.

Zapravo, ja sam novi u Bitcoin svijetu, a ja sam zainteresovan za Ripple XRP. I od pogleda na svojoj internet stranici otkrio sam da ovaj novčić se može trgovati na sljedećim razmjena:

1- Bitstamp
7- Korbit

Tako ljubazno Treba mi tvoja savjet u sljedećim pitanjima:

1- Šta mislite o valovitost, i da li preporučiti još jedan novčić s nisku cijenu kao valovitost da investiraju u na duge staze?

2- Koji od ovih razmjena ti preporučujemo da koristite sa minimalnom stopom i naknada i posebno deponovanje / slanje naknadu hladno novčanik?

Hvala vam puno na pomoći

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux mint 32 bit ili 64 bitne szstems u pozadini moguće?

Post Litecoin

Imam francusku bitcoin veb lokaciju i želim klijenta

Post Litecoin

Imate poteškoće da menjate moju bitkoin adresu

Post Litecoin

Nova nemačka saradnja. bitnake.com, u btc prostoru, je prevara odmah iza kapije!

Post Litecoin

Dash novčanici

Post Litecoin

Što se tiče dobijanja Bitkoina

Post Litecoin

Da li je normalno da se transakcija s vremenom od 20 minuta treba zaglaviti oko 36 sati?

Post Litecoin

Pitanje druge lozinke za Blockchain

Post Litecoin

Zvjezdana kriptocutnost

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Bitcoin instrukcije ili paysites poput altucher ili icoin

Post Litecoin

Bitcoin Address change 1