Razmjena kriptokutnosti | Bosnian.Lamareschale.org

Razmjena kriptokutnosti

Razmjena kriptokutnosti

Pitanje:

Koji kriptovaluta razmjena preporučujete?
Hvala ti!

Odgovor:

Hi Rotem smo okupili najpopularniji razmjene na tržištu u jedan post a su pregledali sasvim mnoge od ovih. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Predlažem da provjerite ovaj članak: Najbolji Bitcoin zamjene Reviewas početak i javite nam ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja nakon ovoga.

load...

Bez komentaraTržište kripto valutnosti padaPitanje:

Hi,
Aj

Odgovor:

Hi Aj,
svakako ne skuplja, samo uobičajene nestabilnost! Ne mogu sa sigurnošću reći gdje ću ići sljedeći ali kripto je tu da ostane. Ne bi me iznenadilo da to čini novi svih vremena visoke 2018. - ili čak 2017! Kripto je zaista iznenađujuće tako da je najbolje da se pripremi za ništa.

load...

Bez komentara


CryptocurrencyPitanje:

Molim vas da mi pokažeš najlakši put da postane multimilioner u kriptovaluta počinje sa budžetom od $ 100 molim vas?

Hvala ti.

Odgovor:

Hi Prince,
Nema jednostavan način za to postići. To će zahtijevati naporan rad, učenje i možda malo sreće. Možemo vam pomoći samo dio učenja - molimo Vas da pročitate naše članke da steknu dobar osnovni razumijevanje Bitcoin i neke druge altcoins. Onda ćete biti u daleko boljoj poziciji da počnu da rade prema uspjehu.

Bez komentara


Cryptonator.com multicurrency novčanik

load...


Pitanje:

Hvala za sve vaše novčanik recenzije. Oni su od velike pomoći. Hoćeš li napraviti osvrt na multivalutne novčanik u cryptonator.com?

Hvala ti

Odgovor:

Bok Sara, hvala na prijedlogu. Nisam upoznat sa Cryptonator ali uzeti će pogledati i ako ja mislim da je to dobro uklapa ću pisati o tome. Cijenim donosimo ti to moju pažnju.

Bez komentara


Cryptos za stanovnike koji ne pripadaju namaPitanje:

Zdravo, ja bih da invets / trgovini sa kripto-a u SAD-u. Ja sam austrijski državljanin, sa sjedištem u Meksiku, ali imaju nekoliko investicija račune u SAD-u već dugi niz godina.
Horst

Odgovor:

Zdravo Horst,
ako želite da počnete u Bitcoin bez suočavanja sa svim ovim problemima, vaša najlakši način će biti kupiti od osobe. Je LocalBitcoins.com sajt je najbolji način da se pronađe trgovinski partner i mjesto će se osigurati vaše trgovine. Siguran sam da ćete naći mnoge trgovinskih partnera u SAD-u prihvatanju širok spektar načina plaćanja. Možete kupiti BTC gotovinom, ovo je moj vodič za to radi:

4 načina da biste kupili Bitcoin gotovinom Wordwide


 

Bez komentara


Cryptoshop store minerPitanje:

Vidim sajta: cryptoshop,
Marco

Odgovor:

Hi Marco,
Ako ste u potrazi za Antminers S9sto kupiti, možete ili ići direktno na Bitmainor pronaći jedan na Amazonu na eBay.We nisu upoznati sa drugim trgovinama ste spomenuli, tako da ne mogu vam savjetovati o tome. 

Bez komentara


CryptoWorld NetworkPitanje:

Je CryptoWorld Network prevara?

Odgovor:

Hej aprila
 

Bitcoin Scam Test


To zvuči kao totalni gubitak novca i vremena za mene! Ja bih savjetovati da ga izbjeći.

Bez komentara


Dnevni limit za prijavljivanjePitanje:

Bok,
Imam poruku kao "Daily Prijava Limit postignut", a ja ne mogu prijaviti u 99Bitcoins pipa. Što je broj pokušaja za prijavu dozvoljeno dnevno? Može li se broj biti povećan ili promijenjen?

Odgovor:

Hi Annamalaisami,
postoji ograničenje o broju odjavi i ins možete učiniti kako bi zadržali svoj račun sigurno, nećemo dijeliti ovaj broj iz sigurnosnih razloga. Je dnevnik u limit ne zabranjuje vam to jednostavno ne dozvoljava da se prijavite previše puta iz različitih IP adresa. Normalno ako ne koristite VPN da je protiv Slavina Rulesyou bi trebao biti u mogućnosti da se prijavite automatski nex vremena. Predlažem da pokušate ponovo kasnije tog dana.

Komentari:

Predlažem vam da ostanete prijavljeni dok se očekuje da bi neke tvrdnje u bliskoj budućnosti.

Hvala Vam na brz odgovor. Prijavljeni sam i iz istog sistema. Ja ne prijavljivanja iz različitih IP adresa. Ako zatvorim browser nakon tvrdeći jednom, ja sam usmjeren na ponovno prijaviti. Je li to pravo ili ne bi trebalo da se odjavite Jednom sam prijavljeni do tog vremena tvrdim? Pls odgovorite. Puno hvala.

Ne možemo dijeliti broj vremena možete se prijaviti na dan iz sigurnosnih razloga da izbjeći pokušaja neovlaštenog pristupa.

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Možemo li kupiti bitkoine od vas

Post Litecoin

Kupovina Bitkoina kao američkog tržišta u Ekvadoru

Post Litecoin

Kako da bezbedno skladište altcoins?

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate Bitcoin-a na bazi cene Bitcoin-a

Post Litecoin

Papirni novčanik u slučaju viljuške

Post Litecoin

Potrebno je znati korake na farmi Bitcoin

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Kako pogledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Moja prodavnica elektronske trgovine je počela da prihvata bitkoin

Post Litecoin

Kako mogu kupiti i prodati valovanje u Pakistanu?

Post Litecoin

Želeo bih da imate svoje mišljenje (NIJE vezivanje) o tim 3 projekta

Post Litecoin

Imam francusku bitcoin veb lokaciju i želim klijenta