Hardver | Bosnian.Lamareschale.org

Hardver

Hardver

Pitanje:

Gdje sam mogao kupiti polovni Bitcoin rudarska računalo sa softverom i nekoga da odgovoriš na nekoliko pitanja

Odgovor:

Hi Peter,
U ovom trenutku ja ne mislim tako da je mjesto gdje možete izravno kupovati i prodavati rabljene rudarstva Hardwares. Vjerojatno je najbolje da potražite svoj stavke koje tražite na eBayu. 

Bez komentaraHash funkcijePitanje:

Zdravo. Ja bih da razumiju razlike između hash dodirom ex: SHA-256 i X-11 i kako ocijeniti njihov učinak. Vidio sam u http://www.coinwarz.com/cryptocurrencya mnogo različitih opcija fuctions za rudnike, ali ja ne razumijem na osnovu čega ih uporediti.

Odgovor:

Komentari:

Možda će ovo pomoći: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Hvala na odgovoru. Moje porpouse je razumjeti kako procijeniti ulaganje u rudarstvu. Možda, hash funkcije nije varijabla bih trebao brinuti o, samo botter me gledajući različite opcije i ne znajući šta je značenje. Trudim se da procijeniti ponudu pogledajte na: https://www.genesis-mining.com/. Samo su se odnose na http://www.coinwarz.com/cryptocurrencyand to je sve. Tako da sam malo izgubiti u tom procesu.

Neću biti u stanju odgovoriti na to jer je to iz moje područje ekspertize, međutim, mislim da je pitanje je malo nejasno. Zašto bi želite da uporedite funkcije heširanja? Koji je tvoj cilj?


Hasheer.com rudarska stranica?Pitanje:

Hi admin mogu da ti verujem hasheer.com, oni nije imala o nama stranici, možete li mi reći o ovom sajtu? vrlo je legalno na prvo dao u 500 GH / s za 7 dana suđenja

Odgovor:

Zdravo Hafeez Drago mi je da čujem od vas :)
Sretno!

Komentari:

Pomozite mi registrirati Bitcoin račun


Da li sam izgubio BCHPitanje:

Ja sam još uvijek jako novi u ovom digitalnom valute i kupila sam neke Bitcoin iako Coinbase pre nekoliko meseci. Sve dobro je dok se vilica i držao vatru neko vrijeme onda sam pročitao da Coinbase nisu podržavaju BCH na sve. Na 2. Avgust sam se preselila 98% mojih BTC Breadwallet i sada mislim da je možda izgubio bilo BCH koji su možda bili tamo.
Dalje malo zbunjena sve ovo, ja sam još uvijek oporavlja od Velike Britanije ide decimalni 1971. Godine!

Odgovor:

Komentari:

Da ste ih izgubili. Coin baza može u budućnosti bi to pravo, ali sumnjam. Glasine. Pokušajte Kraken ili bittrex za razmjenu i egzodus za desk top novčanik

Da ste ih izgubili. Coin baza može u budućnosti bi to pravo, ali sumnjam. Glasine. Pokušajte Kraken ili bittrex za razmjenu i egzodus za desk top novčanik


Imate novčanik - nema glavnog programaPitanje:

Zdravo! Imao sam neke BTC na mom kompjuteru radi punom čvor za oko godinu dana. Prije nekoliko mjeseci, obavijest se pojavio na ekranu rekao da su neki alarm je više ne vrijedi i da se ažuriranu verziju programa BTC u Bitcoin Core. Pogledao sam taj problem i info sam našao je rekao da je beznačajan i da instant ažuriranje nije potrebno. Znao sam viljušku koji je dolazio i odlučili da sačekaju after 1st avgusta preuzeti novu verziju.
Pitanje 2: Pod pretpostavkom da ne mogu dobiti glavni program za pokretanje, kako mogu provjeriti moje stare novčanik da vidi da li je novčić vraćen na to, kao što je jedna osoba, rekao je možda došlo ako niko nije hteo da ga potvrdi za naknadu izabran?

Odgovor:

Hej James, hvala na detaljnim pitanje.
Međutim, ja savetujem da se obratite sa nekim ko ima jaku tehničku pozadinu.

Bez komentara


Još ste pogledali Freewallet.org?Pitanje:

Posljednji put ažurirana 19. Oktobra 2017. Godine 09:49

I \ 'm potpuno novi u svijetu altcoin i gledao novčanik aplikacija za telefone. Vidio sam da Freewallet.org čini niz novčanik aplikacija, po jedan za nekoliko vrsta kovanica.
Hvala za sve što radim!

Odgovor:

Hi Peter, da ćete dobiti apsolutno u pravu.
Nadam se da je to pomoglo.

Komentari:

Peter,

Uz Freewallet, svoje zlato su sigurno pohranjeni na mreži u hladnjači sa nivoom sigurnosti banke razreda. Zahvaljujući hladne tehnologije skladištenja, čak i ako vaš telefon bude izgubljen ili ukraden, vi ćete biti u mogućnosti pristupiti vaš novčanik i svoje zlato iz drugog uređaja. 

Mi zapravo imaju više Novčanik dostupan i na Google Play i AppStore: omogućava upravljanje višestrukim kovanica i žetona u jednoj aplikaciji, kao i da ih razmjene pravo u aplikaciji kao dobro.

Možete posjetiti našu web stranicu za više informacija: https://freewallet.org

Ja sam koristeći ga freewallet.org i to je apsolutno sigurno i osigurati da je ovo daleko najbolji i najlakši način da razmijene BTC drugim novčiće i dati mu ocjenu od 9 / 10.their tim za podršku ima istinski interes u servisiranju svojim klijentima.

Povezane vijesti


Post Litecoin

MyEtherWallet sa Ledger Nano

Post Litecoin

Kupovina Bitkoina kao američkog tržišta u Ekvadoru

Post Litecoin

Kako da prenesem TKN iz hostovanog novčanika na Jaxx?

Post Litecoin

Ne mogu poslati novac iz blokchain info

Post Litecoin

IOS novčanika

Post Litecoin

Želeo bih da imate svoje mišljenje (NIJE vezivanje) o tim 3 projekta

Post Litecoin

Molim te, pomozi mi pre nego što se ovaj siledžija poludi

Post Litecoin

Da li je opasno skladištiti bitkoin na Exchangeu tokom SegWit2?

Post Litecoin

Tražite novčanik. Coinbase ne radi u WY-u, a Circle je prestao koristiti bitkoin

Post Litecoin

Što se tiče dobijanja Bitkoina

Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju cijeli bitkoin

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit