Kako da zaradim bitkoine? | Bosnian.Lamareschale.org

Kako da zaradim bitkoine?

Kako da zaradim bitkoine?

Pitanje:

Tako da će se kupuje puno stvari na mreži putem Bitcoin. Ali kako da zaradim Bitcoin? troškova za električnu energiju novac ovdje u Kanadi, tako da cant moje. Osim rudarstvo, što su neke metode zarađivanja bitkoine?

Odgovor:

Hej Luke, ovdje su svi methodsthat možete zaraditi Bitcoin sa danas. Nadam se da ovo pomaže.
 

Komentari:

Ako tada počinjenih slavine su način da ide, uključujući i ovaj jedan koji je stvarno super !.Kako dobiti affiliate of escrow u NigerijiPitanje:

Kako mogu dobiti podružnica escrow u Nigeriji, samo želim da bude affiliate bilo escrow platformi

Odgovor:

Hi George,
https://btc-asia.com/

Bez komentara


Kako da vratim svoje bitkoine sa neuspjelog hard diska?Pitanje:

Onda sam kupio bitkoine moj hard disk srušio. Oporavila sam disk i imaju netaknut folder sa mojim wallet.dat datoteka i sl, ali ne znam kako da ih se vrati i da ih koriste. I ne, nisam se papir novčanik sa privatnih ključeva. Jao!

Odgovor:

Hi Darlene,
Nadam se da sortira sve za tebe. Ne zaboravite da se stvori tim prvim backup, samo u slučaju da nešto krene po zlu sa ovom procesu - i zato što je uvijek najbolje imati backup, kao što ste vjerojatno shvatili.

Bez komentara


Kako da uvezem ključevePitanje:

Ja sam se preselio moje Bitcoin od bloka lanca na Electrum novčanik. Ja podesili Electron Gotovina novčanik. Ja sam sada na korak 5 na taj proces. Kaže da ključeve uvoz i onda mogu da koristim Bcash kovanice.
i kako da ih u novčaniku?

Hvala

Odgovor:

Hey Joe,
 

Bez komentara


Kako se prijavim da koristim slavinu? Nema mesta za prijavljivanje na straniciPitanje:

Slavinu kaže: "Ne bi trebalo biti prijavljeni da biste tvrde Satoshi", ali nema gdje da se prijavite na stranici.

Odgovor:

Hi Crvena, 
postoji prijava dugme u meniju na Slavina stranici. Također možete koristiti ovaj link za prijavu.

Bez komentara


Kako da otvorim bitcoin nalogPitanje:

Otvoriti Bitcoin račun?

Odgovor:

Hi Anthony,
jedna od epizoda govori o Bitcoin novčanike i kako da otvori račun u detalje, pogledajte ovaj članak za više informacija.

Bez komentara


Kako da otvorim novčanik koristeći poverenje?Pitanje:

Zadnji put 7. Januara 2018. 17:24

Hello -
FYI - Coinbase je jedini sajt nisam mogao naći odgovor na ovo pitanje. U svom FAQ, Coinbase ukazuje oni ne podržavaju račune Setup veruje.

Odgovor:

Hi Clyde,
Većina razmjene kriptovaluta i novčanik pustiti samo pojedincima da se registriraju za svoje usluge kako bi se uskladili s AML propisima. Ako ne želite da se računa da se registruje pod vašim imenom možete koristiti razmjene koji omogućava transakcije bez provjere vašeg identiteta, tako da možete koristiti račun anonimno. Međutim, kako vaše pitanje je vrlo specifičan za lokalnu regulaciju i oporezivanje, mislim da je najbolje da se konsultuje advokata i poreskog savjetnika kako tretirati te distribucija od Bitcoin. 

Bez komentara


Kako da platimPitanje:

Imam kompanija Bitcoin adresu kako ih mogu platiti?

Odgovor:

Hej Richard,
 


Nakon što ste prošli kroz tih videa, da ćete imati dobru ideju o tome šta se dešava. Onda možete provjeriti naše Kupnja Vodiči za pomoć u dobijanju čekanje Bitcoin. Ako želite najlakši način je moguće, možete poslati redovne novac na jedan od razmjene mi komentar, zamijeniti ga bitkoina, zatim pošaljite one kovanice direktno sa poslovnim želite platiti.

Bez komentara


Kako da bezbedno, ispravno premeštam svoj BTC iz novčanog novčanica u nov programski novčanik za elektrame?Pitanje:

Našao sam "kako" on-line, međutim, to je za mnogo stariju verziju Electrum. Pokušavam razmijeniti neke BTC za ETH i Litecoin i trčanje u prepreke na svakom koraku. Očigledno je rizično direktno provesti od papira novčanika / adresa. Tako da moram da pomerim BTC od papira "live / vruće" novčanik, a zatim koristite Changelly ili Shapeshift napraviti konverziju. To je uzimanje sati da se nauči, sortiranje kroz, i primijeniti sve prednosti i mane-vrlo frustrirajuće... Cijenim neke relevantne ažurirane pravcu. Također, gdje mogu pronaći kripto valute tutora da me hodam kroz ovo?

Odgovor:


 

  1. Uvoz bitkoine od papira novčanika u svoj Electrum novčanik, a zatim
  2. Zamjene te bitkoine za eteri i litecoins.

Dakle, za dio 1, najbolja stvar za učiniti je pomesti privatni ključ iz vašeg papira novčanika u svoj Electrum novčanik. U Electrum, idite na karticu Novčanik> Privatni ključevi> Sweep. Kopirajte privatni ključ iz vašeg papira backup i hit "Sweep" - sredstva će biti uvezen u svoj novi Electrum adresa (navedene pored "Adresa".)
Što se tiče školarine, slobodno pitajte više pitanja na ovom sajtu. Tu su i brojni resursi za učenje bih mogao preporučiti. Ako želite nešto kao privatni časovi prema Skype, mogli bi možda napraviti dogovor. Moja e-mail će biti prikazan u mom profilu. 

Komentari:

Hvala Steven....da baš razumio moje pitanje. Ja ću pratiti tvoje korake, a onda se utvrdilo da li mi je potrebna dodatna pomoć ili ne. Zaista cijenim svoj odgovor.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Da li je Altcoiner.net legitiman ili prevara?

Post Litecoin

Novi novčani

Post Litecoin

Porez na poklon?

Post Litecoin

Papirni novčanik u slučaju viljuške

Post Litecoin

Moja prodavnica elektronske trgovine je počela da prihvata bitkoin

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Problem sa isplatom i XAPO-adresama na 99bitcoins.com

Post Litecoin

Novo u Bitcoin 1

Post Litecoin

Pitanje o oglasnim mrežama Faucet

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit

Post Litecoin

Legitne lokacije za rudarstvo koje plaćaju bez ulaganja

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin startup?