Kako da bezbedno skladište altcoins? | Bosnian.Lamareschale.org

Kako da bezbedno skladište altcoins?

Kako da bezbedno skladište altcoins?

Pitanje:

Kako da sačuvate Altcoins sigurno? Trezor i Ledger ne podržavaju oko 1200 cryptos i ako držim značajan balans u nešto poput LBRY na primjer ili Ripple ili bilo šta drugo od onoga što je podržan na Trezor / Ledger, gdje i kako (bilo bi super ako jesi video tutorial pokazuje posebno kako se čuvati ove altcoins sigurno) čuvate ovo? Korak po korak od razmjene u novčanik i opet je ono što ja tražim. Hvala ti! Također, možete li preporučiti mobilni novčanik za iOS koji podržava altcoins?

Odgovor:

Hi Darik, Paul i Don,
 

CryptoSteel Review (spalio, pregazio je i razbila ga na Ground)


 

Komentari:

Slažem se s vama - Mislim da pitanje novčanika za alt kovanice vrlo zbunjujuće. Pitam se zašto ne postoji univerzalno rješenje tamo? Zato vas molim da sam i pitam... Koji je najbolji novčanik rješenje pohranjivanja raznih alt kovanica u molim te kako je trenutno nemam pojma i sam "prisiljena" da koristim razmjenu defaultni online novčanik - što je možda i nije tako dobro, jer je to WordPress stranice. Hvala puno i volio video naravno besplatno intro! Srdačan pozdrav iz Tasmanije, Australija.

Zanima me kako pristupiti i postavljanje vrlo siguran, siguran novčanik i kako postavljanje i upravljanje seme kod? Čini se da je sposobnost da se sjeckan je tamo i ako je moguće da ukrade nečije ulaganja u altcoin valuti, kako neko upravlja takvu praksu i biti u mogućnosti da koristite kripto-valuta online na siguran i siguran način? Ako je to budućnost, čini se mnoge greške i zamke i dalje postoje... Postoje video i opise iz stvaranja koda ili sjeme iz 64 karaktera sve do 2048. I, mnogi kažu da je najbolje da "piše" ih starom mode način, što dovodi do mogućih grešaka, i da izbjegavaju online semena kod kreatora, iz razumljivih razloga. Molimo vas savjetovati i opisuju najbolje prakse. Hvala ti.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Troškovi jednostavnog Bitcoin App-a

Post Litecoin

Nedavni pregled kaveza

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Pitanje druge lozinke za Blockchain

Post Litecoin

Promocija Coincheck-a?

Post Litecoin

Kako mogu da se žalim na bitcoin kompaniju?

Post Litecoin

Microhash je opasna prevara

Post Litecoin

Samo Jedan način?

Post Litecoin

Da li je Bitcoinbanc (London, UK) legitimna kompanija?

Post Litecoin

Ulaganje u Bitcoin?

Post Litecoin

Problem sa isplatom i XAPO-adresama na 99bitcoins.com