Rudarstvo Bitcoins sa više računara? | Bosnian.Lamareschale.org

Rudarstvo Bitcoins sa više računara?

Rudarstvo Bitcoins sa više računara?

Pitanje:

Hi.

Imam mali kompanija, sa puno kompjutera koji treba da bude na 24 sata dnevno, tako, trošak struje nije problem; Šta mislite o formiranju oko 15 kompjutera za rudnike, u ovom slučaju?

Oni imaju i7 CPU, bi to bilo slično bitcoin poljoprivrede i kako bih išao o postavljanju ovo. I kako ja povezati to sve na jedan račun.

Odgovor:

Hej Mark kako ide?
Ofir

Bez komentaraRudnici Bitcoins sa VPS-omPitanje:

Posljednji put ažurirana 16. Januara, 2018. 11:01

Pozdrav,
Možete li početi rudarstvu za Bitcoin sa VPS mašina sa 8 proccersor i 30 GB SSD i 4 GB ram.How mnogo si mogao napraviti mjesečno s takvim bušenje samo procjena please.Also postoje i drugi cryptocurrencies koji su više profitabilno onda BTC?

Odgovor:

U ovom trenutku to će biti samo profitabilno rudnik Bitcoin sa zasebnim aparat, a to isto je pod znakom pitanja. Znači, nisam siguran koliko će biti potrebno da se vaše investicije nazad. Možete korisnik naše rudarstvo calculatorto izračunaj.
Što se tiče ostalih valuta - to ovisi, o tome koliko će njihova cijena ići gore i dolje i njihove teškoće. Nisam toliko knowledgable o rudarstvu druge valute nego Bitcoin tako da ne mogu vam dati dobar odgovor u ovom trenutku.

Komentari:

U ovom trenutku mislim da je 12 centi po KW u SAD-u

Koliko bi moć mjesečno biti po jedinici u $ koliko je to u nama


Rudarstvo EthereumPitanje:

Im planiranje mina ethereum koristim pc, koristeći GTX1050ti 4Gb, Windows 7 64bit 8GB ram.is je moguće ??

Odgovor:

Hi Iqbal,
Da, vjerujem da će postavljanje raditi dobro za rudarstvo Ethereum. Glavni razmatranje je Vaš Video RAM (VRAM), jer mislim da Ethereum rudarstvo zahtijeva minimalno 3 GBS memorije na grafičkoj kartici.

Bez komentara


Rudarska mreža u IndijiPitanje:

Pozdrav, želio bi da se uspostavi rudarstvo mrežu u Indiji. Vam mogu pomoći u utvrđivanju troškova mreže po Bitcoin mjesečno. Možemo li i kopaju više valuta sa jednim mrežu?

Odgovor:

Hi Abhinav,
 

Je Bitcoin Mining Worth It?


 

Bez komentara


Rudarstvo Monero?Pitanje:

Posljednji put ažurirana 25. Novembra 2017. Godine 01:50

Zdravo! Tako iv \ 'e uzeti veliki interes za kriptovaluta u posljednjih mjesec dana istražuje sve što mogu i potpisivanje do svaki tutorial mogu naći uključujući 99Bitcoins! : D Nakon kupovine moj prvi Bitcoin sam počeo da se zanimam za altcoins potpisivanja do slavine i ono što ste ti i dok to radi mi je rekao onaj koji Monero je najbolji novčić mina bez profesionalnog podešavanje koji me zanimaju u pokušaju da ! Vidim da je Monero novčanik je ugrađen u rudar i pitao sam se prije nego što ja pokušati da je tom mjestu govori istinu? Da li je vrijedno toga? I koliko niti mogu koristiti bez boli moje CPU? Hvala unaprijed!!!

Odgovor:

Hej Alex,
Da, većina pune novčanike sadrži procesor rudarstva funkciju. CPU-rudarstvo je i dalje prilično izvodljivo na Monero, za razliku od većine drugih kovanica. To svakako ne može da škodi da probam. Rekao bih da možete koristiti onoliko niti koliko želite, iako možda ćete primijetiti performanse računara degradiran dok rudarstvo. To ne bi trebalo da radi bilo zlo procesora, pod pretpostavkom da je pravilno ohladi. Možete preuzeti aplikaciju poput Hardware Monitor za prikaz temperature CPU jezgra postizanje. Trebalo bi biti u stanju da potražite temperature određenim procesor ne smije prijeći. Ako vidite rudarstvo pregrijavanja procesora, samo smanjiti intenzitet ili broj niti. Ako imate poseban GPU, verovatno ćete želite prebaciti da je za rudarstvo Monero jer će ti bolje performanse. Mislim da je čak moguće da se iskopa na oba GPU-a i CPU-a odjednom.

Komentari:

Hej Alex,

Pretpostavljam da se pomoću Monero GUI novčanik? Uz to, možete dobiti optimalan broj niti dijeljenjem keš memoriju 2. Možete provjeriti koliko cache imate gledajući se statistika CPU-a na web stranici proizvođača.

Što se tiče GPU rudarstvo: ako imate AMD GPU, a zatim koristiti SG-Miner. Ako imate Nvidia GPU, koristite xmrMiner.

Hvala na pomoći Steven! Možete li mi ukazati u pravcu dobre GPU rudar? Kao novčanik Ja sam koristeći ne čini da ima opciju tužno.

Povezane vijesti


Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Da li je opasno skladištiti bitkoin na Exchangeu tokom SegWit2?

Post Litecoin

Hardver

Post Litecoin

Da li mogu da koristim svoj Home računar bez ikakvih problema sa svojim operativnim sistemom ili drugim programima

Post Litecoin

Potrebno je znati korake na farmi Bitcoin

Post Litecoin

Kako kupujete Verge ili Vox iz Velike Britanije?

Post Litecoin

Da li mogu da kupim ethereum i pošaljem ih u moj blokčanin?

Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Da li mogu da varam različitu valutu sa antminerom s9?

Post Litecoin

BTC transakcija je zaglavljena - šta mogu učiniti?

Post Litecoin

Ulaganje kao srednjoškolac

Post Litecoin

Kovčeg zatvara moj račun