Rudarstvo | Bosnian.Lamareschale.org

Rudarstvo

Rudarstvo

Pitanje:

Koja je maksimalna mjesečna proizvodnja od bitkoine sa rudnik koristeći niz Antiminer S9 u vrijednosti od $ 100.000 danas, 13. Decemebr 2017?
Hvala ti.

Odgovor:

Hi Demetris,
https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc

Bez komentaraGraditelj rudarske opreme i kalkulator profitaPitanje:

Naišla sam na ovaj novi rudarski bušenje alat: https://outervision.com/mining-rig-builder
se pitao šta je vaše mišljenje?

Odgovor:

Hi Mike,
ja testiranje to sam odmah, stvarno mi se kako možete dodati sve pogodne komponente i dobili cijenu, hashrate, troškovi nestanak struje. Bi bilo super ako je to postojalo i za druge altcoins.

Bez komentara


Rudarstvo protiv kupovinePitanje:

Hi. Volim ove web stranice. Ja sam relativno nova na Bitcoin, ali imaju neverovatno prijatelje koji su iskusni. Prijavio sam se za švajcarske Globalne i Xapo kao i moj novčanik. Sada sam vidio ti pričaš o kupovini biti bolje nego rudarstvo. Moji prijatelji su trenutno prave $ 182 dnevno iz rudnika. Ovo su postigli ulaže $ 2,000 iznos u hash napajanja, a zatim pomoću programa affiliate i reinvestiranja šta je tamo zaradio. Zar nije bolje na dugi rok mina bitkoine?

Odgovor:

Hi Markus,
u većini slučajeva ulaganja u hashpower ili oblak rudarske se ispostavi da je Ponzi shema na kraju ili su jednostavno nije isplativo. Napisali smo članak o oblaku rudarstva i još jedan post o posebno razmatranje Genesis rudarstvo, verovatno vredi čitanja ove.

Bez komentara


RudarstvoPitanje:

Imajući u vidu opreme na današnjem tržištu i sve oglašene predstojeće rudarske opreme, na današnjoj BTC vrijednost je moguće više da zapravo generirati profit rudarski Bitcoine?

Odgovor:

Hej Larry,
Kratak odgovor - to je moguće, ali rizično i teško. Morat ćete uložiti nekoliko tisuća dolara u rudarsku opremu, a ti si u osnovi na milost i nemilost promjene cijena Bitcoin i rudarstva teškoća promjene.

Bez komentara


Nedostatak kvarkuina nakon kupovine sa bitkoinomPitanje:

"U januaru 11, 2014. Godine kompanija Virwox rukuje mom transferu dolara Skrill, od Skrill do bitcoin Bitcoin je korišten za kupovinu quarkcoin trošenjem sve Bitcoin koji je poslan na ovu blockchain adresu:.:. 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS je quarkcoin blockchain emisija nema rezultata kada tražili novčanik adresu koja se koristi za quarkcoin:. QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H je blockchain adresa je gore navedeno, kada se klikne na blockchain explorer pokazuje mnogo, mnogo \ 'provodi \' ide naprijed Pošto sam se 'sve' bitcoin na adresu.: 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS kupiti quarkcoin....how može biti bilo kretanje naprijed od tog blockchain adresu na kojoj je potrošeno moj bitkoine za sada nedostaje quarkcoins je ??? "
možete li objasniti zašto je novčanik adresa quarkcoin: QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H pretvara se ništa u kvark istraživač.... Ali kada dostavljena "chain.so" blok koji adresa odgovara sa ulazak u Litecoin-test '. Ništa izgleda ima smisla u ovom ??

Odgovor:

Hi John,
ako jesi koristite razmjene, ti bi onda morati da povuče Quarkcoin od razmjene na svoj lični Quark novčanik biti u potpunosti posjed.

Bez komentara


MLM BitCoin kompanijePitanje:

Posljednji put ažurirana 16. Januara, 2018. 02:13

Da li imate iskustva sa OneCoin ili OneLife?

Odgovor:

Zdravo Brentlee,
nisam istraživao ove kompanije temeljno, međutim, na osnovu onoga što sam pročitao online se čini da je klasična Ponzi šema. Predlažem guglovao ime kompanije i onda je riječ "prevara" i vidjeti što si došao.

Komentari:

Da http://www.stocksforexfutures.com/btc-make-money-with-bitcoin/

Da oni koji su na Bitcoin vijesti blogova.

Ne, koliko ja znam

Ne, koliko ja znam

Postoji li MLM koji nudi da investira u Bitcoin da nije prevara ili ponzi?


Mobile Ethereum novčanikPitanje:

Zdravo,
DZ

Odgovor:

Hej DZ,
Žao mi je što je Downer, ali to je razlog zašto PayPal je gotovo nikada ne prihvaćen od strane kripto prodavaca i zašto razmjene koje primamo kreditne kartice naplatiti ogroman premije.

Bez komentara


Monero MiningPitanje:

HI pa sam nedavno počeo da kopaju Monero sa minergate. Ali ja još uvijek nemam novčanik neke vrste, a ja ne znam da li sam rudarstva na najefikasniji način. Nadao sam se da se neke smjernice od neke vrste da me uputiti u pravom smjeru.

Odgovor:

Zadnja izmjena 15. Oktobar 2017 u 10:07 am

Hej, drago mi je da smo se upoznali.
Nisam Monero stručnjak, tako da neće biti u mogućnosti da vam puno pomoći. Predlažem da pitam na MorenoTalk - službene Monreo foruma.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Sigurno rudarstvo

Post Litecoin

Treba li kupiti ETH (90 $)

Post Litecoin

Bitcoin Cash novčanik u novčaniku Pitanje depozita

Post Litecoin

Razmjena kriptokutnosti

Post Litecoin

Papirni novčanik u slučaju viljuške

Post Litecoin

Bitcoin mining na Linux mint 32 bit ili 64 bitne szstems u pozadini moguće?

Post Litecoin

Kako mogu da prebacim bitkoine iz Coinbase u Mycelium novčanik?

Post Litecoin

Kako napravimo Block Explorer za CryptoCoin

Post Litecoin

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate Bitcoin-a na bazi cene Bitcoin-a

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - Računanje tokom dužeg perioda (>1. mesec)

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate