Monero | Bosnian.Lamareschale.org

Monero

Monero

Pitanje:

Hi,

Kakav je vaš pogled na Monero?

Hvala

Odgovor:

Hej JMB,
kao i svaki drugi Altcoin ja ne mislim da je "borba testiran" dovoljno da biste postali pravi Bitcoin konkurent u ovom trenutku. To je vjerovatno važi za sve altcoins tamo. Ovo ne znači da to nije dobra investicija, to je samo da ja ne provodim vrijeme na kovanice, osim Bitcoin u ovom trenutku, tako da ne mogu da vam dam temeljan pregled to.

Bez komentaraPrebacivanje datoteke wallet.dat na drugi računar i novčanik ElectrumPitanje:

Zadnji put, 17 januara 2018. 06:12

Bok,
Nadam se da sam bio jasan. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte. Hvala vam puno za bilo kakav odgovor.

Odgovor:

Hej AZ,
Sljedeći put kada otvorite svoj novčanik, te bi trebao vidjeti svog starog Bitcoin ravnotežu u novom Core novčanik. Nakon toga možete koristiti ovaj novčanik normalno. Ako ipak želite izvoziti svoj bitkoina da Electrum, to je prilično lako previše, pa javite mi i mogu vam pomoći u tom procesu.

Komentari:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Kupi i trgovine Bitcoin i Altcoins. Top 1 Exchange! [/ Url]

= $ =


Prelazak sa razmjene na novčanik - naknadePitanje:

Posljednji put ažurirana 20. Decembra 2017. Godine 02:10

Ja sam još uvijek čeka na moje hardvera novčanik. Očigledno mnoge od kompanija koje proizvode su zaostale. U međuvremenu, moj Bitcoin i ethereum sjedi na Coinbase. Čini se općenito misli da to nije dobra ideja da napusti svoj novac u razmjeni. Dakle, Preuzeo sam Mycelium.

S obzirom da sam nikad prebačen Bitcoin prije, odlučio sam da rizikujem $ 10 i vidim da li sam dobro uradio. 10 $ je prebačen bez problema, ali je optužen preko $ 2 u naknade. Wow, to je 20%.

Sada sam nerado prenese sve više na to Mycelium i ja razmišljam da ako moram platiti naknade svaki put kad pokrećem kovanice negdje drugdje (koje sam obično ne moraju plaćati kada elektronski kreće digitalni fiat, kao što su PayPal ili između banaka), trebalo bi samo zagristi metak i čekaju da dobiju moju hardver novčanik negdje sljedećeg mjeseca. I ja se pitam, ako plaćate puno svoje račune u bitcoin, bilo bi vam koštaju više (ne nužno 20%, znam), pa zašto rade stvari na taj način?

Odgovor:

Hi Dan, Kad prenosite kovanice između novčanike potrebno ih je držati u BTC. U tom slučaju plaćate samo za naknade za transakciju. Othwerwise ćete biti naplaćeno za prevođenje Bitcoins dolara na Coinbase, zatim naknadu povlačenje iz Coinbase, a zatim još jedan naknada se može dogoditi u novčanik prijema. A ti su izloženi riziku kurs za vreme svoj novac u fiat valute. Ako želite platiti svoje račune sa Bitcoin, vjerojatno najjednostavnije rješenje je da se Bitcoin debitne cardand čine uplate kroz to.

Komentari:

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe


Rudarstvo Bitcoins bez novcaPitanje:

Kako da počnem sa mojim bitkoine (Ako nemam novca za potrošiti) koji softver trebam instalirati / download?

Odgovor:

Hi,
nema načina da se iskopa Bitcoin bez trošenja novca na opremu. Ovaj vodič objašnjava best.All od lokacije koje vidimo oko web da ti kažem da kopaju Bitcoin kroz njih su obično samo prevara koje koriste Bitcoin mining kao maska. 

Bez komentara


Gđica Sherylyn RobertsPitanje:

Moje pitanje je vrlo jednostavno. Ja nekako nisam se prijavite ili se i sada govori da sam pokušao da se prijavite na mnogo puta, ali kad ja to radim mi govori neko drugi ima mom nalogu iako sam gledam i to je moja gmail adresu. Stvarno me zanima u ovom konceptu pohađali ekonomije i finansija, kao dio mog 2 stepena a. Hvala ti

Odgovor:

Hi Sherylyn, 
upravo sam proverio i ne vidim svoju e-mail u našoj korisnik baze podataka, jeste li sigurni da se registriralo za slavinu? Predložio bih vam da pokušate da se prijavite s drugim e-pošte. Ako se problem i dalje postoje, molimo vas da dopru do nas putem kontakt forme ovdje.

Bez komentara


Multi Bit lozinka ne radi?Pitanje:

Zadnji put, 17 januara 2018. 10:34

Bok, Imam multi-bitni novčanik koji neće otvoriti ispravnu lozinku. Instalirao sam svjež primjer multi-bita na novom računaru i pokušao vratiti koristeći svoj novčanik reči. Zamoljen sam da stvori novu lozinku što sam i uradio. Novčanik je nastao u redu i imao je ispravan iznos od BTC, ali je u sivoj boji sa ekranom lozinku. Ušao sam u novu lozinku i to "nije otvarati", pokušao je originalni p / w i isto.
Bilo koji sugestija bi bilo mnogo poštovati. :)

Odgovor:

Hi Martin,
KeepKey prestao podržava multibit prošle sedmice, moguće je da ste prijaviti probleme zbog toga. Hereyou mogu

Povezane vijesti


Post Litecoin

Rudarstvo sa galaksijom životnog stila

Post Litecoin

MyEtherWallet sa Ledger Nano

Post Litecoin

Kupovina i prodaja bitcoin bankomata

Post Litecoin

Prilagođavanje isplate Bitcoin-a na bazi cene Bitcoin-a

Post Litecoin

Kako napravimo Block Explorer za CryptoCoin

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Treba li kupiti ETH (90 $)

Post Litecoin

Dobivanje privatnog ključa iz Coinbase-a

Post Litecoin

Moguće pitanje ili odgovor na pitanje

Post Litecoin

Šifrovani privatni ključ

Post Litecoin

Predstavlja Bitcoin

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin startup?