Dobivanje privatnog ključa iz Coinbase-a | Bosnian.Lamareschale.org

Dobivanje privatnog ključa iz Coinbase-a

Dobivanje privatnog ključa iz Coinbase-a

Pitanje:

Kako da generirati ili dobiti moj privatni ključ na Coinbase?

Odgovor:

Hej, hvala na pitanju!
Od Coinbase je domaćin novčanik drže svoj Bitcoin za vas u svoje "hladnjace" novčanike. Ovi znači da oni ne mogu vam opskrbu s privatnim ključem za vaš novčanik. Ako želite potpunu kontrolu nad vašim novčanik možda želite pokušati nezavisno novčanik kao Greenaddressor micelija. Možete pogledati Bitcoin novčanik comparisonpage kako bi se pronašli najprikladnije novčanik za vas.

Bez komentaraVerovatno prevara od Web4Africa.netPitanje:

Bok, platio sam za web hosting koristeći ovu adresu - 13dnaA9oxiPxd4t8eXQXJtpkgxVAvtJoLn ali prodavac mi stalno govori plaćanje nije se odrazio na njihov sistem. Ja sam provjerio povijest transakcija i to je potvrđeno na blockchain. Možete isto provjeriti. No BTC je vraćen na moj račun. Naziv hosting kompanije Web je Web4Africa.net

Molim vas, da li postoji način da se trag BTC adresu s njima?

Odgovor:

Hej Henry,
Zanimljivo je to da je, čini se da se postaviti kao web prevaru nakon što pogledate na njihovom sajtu ne. Naravno da ne mogu biti siguran, ali dosta njihovih parametara izgleda legalno. Jeste li sigurni da smo došli u ćorsokak sa svojim službu za korisnike? Jeste li ih je poslao link na blockchain transakcija pokazuje ste poslali novac?

Komentari:

Da, ja sam komunicirao sa njima i oni insistiraju da se isplata ne odražava na njihov sistem. Oni predlažu da proverim novčanik ako je vraćen. Ništa nije vraćen novčanik nakon 13 dana i prebrojavanja. Šteta je. Vjerovatno Ja samo kao žrtva njihove muljaža budalaštine.


Problemi sa mojom španskom bankom za slanje evra u BitstampPitanje:

Zdravo!!
Hvala ti!!

Odgovor:

Hi Lola,
Zaista, neke banke ne dozvoljavaju transfer Bitcoin razmjene zbog svoje interne propise. To ovisi o odluci skladu banke kako tretiraju cryptocurrencies i razlikuje se po svaku banku. Druga opcija je da kupite Bitcoin putem kreditne kartice, možete provjeriti razmjene koja omogućava da kupite Bitcoin kreditnom karticom.  

Bez komentara


Obrađujte svoje vlastite bitkoinplatePitanje:

Zdravo, ja vodim Bitcoin čvor (Bitcoin core) na lokalnom nivou, i želite ga koristiti za obradu plaćanja preko moje web stranice. Imam C #, PHP i MySQL iskustva, molim vas možete li mi dati neke savjete? I \ 'bih da bude u stanju da stvori nove adrese, prima uplate, provjerite trenutno stanje i broj potvrde. Jednom kada se nađe reći 3 potvrde, I \ 'bih da bude kao potpuna i continue.I don \' t želite koristiti 3rd party za bilo koji dio process.Cheers, Anthony

Odgovor:

Hej Anthony, stvarno mi je drago da čuju svoju strast za obradu transakcija samostalno. Bojim se da ipak ne mogu vam pomoći s ovim, jer ovo je iz mog djelokruga stručnosti. Ja ne dolaze iz razvoja pozadini. Predlažem da pitam na Bitcoin Stackexchangewebsite, gdje će se većina ljudi vjerojatno biti u mogućnosti pomoći.

Bez komentara


Profit GlitchPitanje:

Jeste li čuli za Profit Glitch, možete se pridružiti za 97,00 $ na poklon? Pitam se o rudarstvu grupe, dobio neke dobre kritike možete li provjeriti to? I ja bih da se pridruži grupi i napraviti nešto novca, možete li preporučiti nešto za mene?

Odgovor:

Hej Terry, nisu čuli za njih, ali ja bih izbjeći bilo kakve Bitcoin rudarskih kompanija kao 99,99% od njih su prevare. Evo dublje čitati o tome.

Bez komentara


ProfitPitanje:

Poštovani,
molim te reci mi kako Bitcoin dobiti profit od cijelog procesa....i sam malo zbunjena

Odgovor:

Hi Jemal,
 

Kako da biste dobili Bitcoin - Vodič za Zarada Bitcoin Fast and Free u 2018. Godini

Bez komentara


Kupite novi autoPitanje:

Imam TBC kriptovaluta (milijardu Coin) Gdje mogu kupiti novi auto sa TBC u SAD-u. (TBC u potpunosti). Hvala Anita Stelling Currier. 601. 862., 5691

Odgovor:

Pozdrav Anita,
međutim, ne mogu reći da je za pojedine jer nisam pročitao dovoljno o tome. U svakom slučaju, ne znam od bilo koje web stranice da prihvata.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - Računanje tokom dužeg perioda (>1. mesec)

Post Litecoin

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Post Litecoin

Možemo li kupiti bitkoine od vas

Post Litecoin

Dobijanje listinga na vašoj web stranici

Post Litecoin

Bitcoin uslovi

Post Litecoin

Bitcoin instrukcije ili paysites poput altucher ili icoin

Post Litecoin

Pitanje druge lozinke za Blockchain

Post Litecoin

Kako da bezbedno skladište altcoins?

Post Litecoin

Zvjezdana kriptocutnost

Post Litecoin

Bitna politika povlačenja

Post Litecoin

Da li je Bitcoinbanc (London, UK) legitimna kompanija?

Post Litecoin

Nova nemačka saradnja. bitnake.com, u btc prostoru, je prevara odmah iza kapije!