Što se tiče dobijanja Bitkoina | Bosnian.Lamareschale.org

Što se tiče dobijanja Bitkoina

Što se tiče dobijanja Bitkoina

Pitanje:

Zdravo, ja sam novi na ovom Bitcoin okoliš. Jučer, dok prolazi kroz web stranice Bitcoin. Naišao sam na web stranicu "btcminingtool.win gdje sam odabrao za 1,50 web stranice država daje 1,50 BTC za samo male amount.Then sam platio 0.018 BTC za naknadu rudarstva i 0.05 BTC za naknade za obradu. I ja sam utočište \ 'BTC. T primio Bitcoin od them.When mogu dobiti Bitcoin od njih ili je to Fake ili prevara? Navedite rješenje za ovaj problem.Is je moguće dobiti svoj novac nazad.

Odgovor:

Hi Murali,
za sljedeći put predlažem:

  1. Koristeći Bitcoin prevara testbefore ulaganje u bilo kojem mjestu
  2. Čitajući ovaj post o Bitcoin investicijama
  3. Čitajući ovaj post o Bitcoin sigurnost

Žao mi je zbog toga.

Bez komentaraŠto se tiče isplataPitanje:

Nisam dobio nikakve plaćeni izlaza kao što sam već prešla minimalnog limita plaćenih auta. Je ovo prevara sajtu?

Odgovor:

Bok,
ako mislite na slavinu tada pogledajte FAQ sectionto saznati zašto ste možda nisu dobili plaćeni. Ako i dalje smatraju da ne postoji problem da koristite kontakt formto javite nam.

Bez komentara


Što se tiče virwox-a i kupuju prodaju BTC-aPitanje:

Pozdrav,
Hvala vam puno, Ofir!

Odgovor:

Hej George,
Koliko ja mogu reći stvari su i dalje kao da je nekada bio.

Bez komentara


Što se tiče WordPressaPitanje:

Hej OFIR. Htio sam da znam da mogu napraviti web stranicu kao HYIP Monitor koristeći WordPress. Ako ne nego možete li mi predložiti bilo Website Builder alata za izradu HYIP Monitor. Jer će biti puno Updates svakodnevno ažurira i tu je potreban Glasajte Bar kao dobro. Dakle, molim vas, Pomozite mi u vezi toga. Pokušavao sam tražiti odgovore na to, ali ne uzimajući bilo. GraspGold.com možete provjeriti
Hvala....: ")

Odgovor:

Zdravo Vivek, obično ne odgovarati na pitanja koja se ne odnose na Bitcoin na ovom blogu. U ovom slučaju, međutim ja ću pokušati da oslobađa malo znanja koje imam.
Kratak odgovor je zaposliti programera da to uradi za vas. 

Komentari:

Kao što sam rekao, mislim da će morati da se običaj kodirani. Mogu postojati neke dodatke koji će vam pomoći da postaviti neke od stvari bez programer, ali iz onoga što ste ovdje opisali vjerujem da nećete biti u stanju da sve to. Kao što si rekao, mislim da je odgovor podrška je samo kako bi se da kupite njihov proizvod.
Samo moja dva centa.

Sam prolazio kroz neki Blogovi pa čak i interakciji sa SiteGround.com Chat Support, rekli su, kao što se može od strane vlastitih koristeći WordPress 1 Kliknite Install. Ali razlog zašto ja ne želim da se pretplatite na njihove riječi je jer bi to moglo biti za izradu prodaju. Pa sam hteo da znam od tebe kao i ti koristite WordPress. Možeš li pustiti mene znati je li takva Značajke dostupne na WordPress da ja mogu učiniti Hyip Monitor. Glavna stvar je broj točki i glasanje koje je komplikovana i da će morati da se ažuriraju svakodnevni tako kako promijeniti svoj status i prenijeti popis od plaćanja do čekanja / Scam. I ja mogu učiniti komentar odjeljak za svaki popis, kao i pretpostavljam da pomoću WordPress. Dakle, ako mi možete pomoći sa ovom Confusion to će biti veliki :-)


Registracija ili kupovina bitkoinaPitanje:

Molim vas kako da dobijem ovaj Bitcoin? Jer prijatelj Mind mi je rekao o tome, ali nisam Udovoljite

Odgovor:

Zdravo,
postoje 2 načina da se Bitcoine:

  1. Kupiti ih - koristite ovu guideto naučiti kako
  2. Zaradite ih - koristite ovu guideto naučiti kako

Nadam se da je to pomoglo.

Bez komentara


Regulatorna pitanja u IndijiPitanje:

Hi 
pozdrav

Odgovor:

Hello Himanshu,

Ako je govt. Zabranjuje kripto onda ćete zaista se bore da se povuče Fiat Binance na indijski bankovni račun. To je vjerojatno da će banka biti naloženo da blokira takve transakcije. Međutim, i dalje ćete biti u mogućnosti da se povuče kripto od Binance u vaš kriptovaluta novčanike. Nakon toga možete prodati kripto privatno, za gotovinu ili druge metode plaćanja. LocalBitcoins.com bi bio dobar web stranice kako bi se olakšalo ovo. Imajte na umu da ja ne tvrdim da krše zakon ako je Vlada. Zabrane Crypto u potpunosti, samo navodeći kako si mogao dobiti oko zabrane indijski banke rukovanje transakcijama kripto-vezi.

Bez komentara


Odnos između Mnemoničkog semena i privatnog ključaPitanje:

Posljednji put ažurirana 16. Januara, 2018. 08:31

Napravio sam Bitcoin novčanik na blockchain.info i dobio sam 12 fraza mnemoničku sjemena i savjetovao da ga zadržati sigurno kao rezervu.
Hvala...

Odgovor:

Hi Matthew, sjemena i privatni ključ su vrlo slični uvjeti, one su potrebne za upravljanje svojim Bitcoine. Ali oni nisu isti, oni se koriste na različite načine. Seme se koristi za generiranje niza privatnih ključeva pomoću algoritma. Oba je trebalo na sigurnom, ali sjeme je dovoljno da se oporave Vašu adresu. Možeš

Povezane vijesti


Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoins. Najbolje prakse?

Post Litecoin

Da li je normalno da se transakcija s vremenom od 20 minuta treba zaglaviti oko 36 sati?

Post Litecoin

Kovčeg zatvara moj račun

Post Litecoin

Da li rudari na kraju posjeduju cijeli bitkoin

Post Litecoin

Porez na poklon?

Post Litecoin

Nova nemačka saradnja. bitnake.com, u btc prostoru, je prevara odmah iza kapije!

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3

Post Litecoin

Da li je Bitcoinbanc (London, UK) legitimna kompanija?

Post Litecoin

Poslato CEX.IO BCH u Coinbase BTC novčanik

Post Litecoin

Šifrovani privatni ključ

Post Litecoin

Kako napisati podršku u Blockchain.info

Post Litecoin

Bitcoin atm 2