Scammed !!! | Bosnian.Lamareschale.org

Scammed !!!

Scammed !!!

Pitanje:

Momci su mi 160 $ ​​ploče Nije \ 't daj mi malo novca i nikada nije vraćen tako drugim riječima u momački mene prevareni :(

Odgovor:

Hej Aaron,
Ofir

Komentari:

Samo poslana vam neke detalje o meni. Da mi odgovori pa ćemo ovo shvatio ASAP

Ok ja ništa, ali novčiće iz ur web stranice (odnosno trećeg lica) su mi uzeli novac i nije dao da kovaniceScammersPitanje:

Na početku sam bio uzbuđen za početak ulaganja Bitcoin, ali nakon što sam pročitao mišljenja iz više izvora na mnogim razmjena uključiti Coinbase, shvatio sam da je mnogo ljudi pati od gube novac jer one razmjene su tu sami ili hakirana od strane hakera prevaranata. Osim loših korisničku podršku i oni ostave na miru ili su blokirane nalog. Ne razmišljam više ulagati u ove opasne sektoru. Tvoje misli!

Odgovor:

Hi Ahmad,
zaista ima puno prevaranata na internetu, ali to jednostavno nije ograničena na kriptovaluta industriji. Međutim, postoji nekoliko siguran stranicama nudi jedinstvene usluge na tržištu stalno raste i mijenja tehnološki polje a. Ako ste ikada u nedoumici da li je sajt legalno ili prevara, predlažem da koristite naše Bitcoin Prijevara Test tooland pokušati izvući svoj zaključak. 

Bez komentara


PrevaraPitanje:

Veoma sam razočaran da sam ripped kroz usluzi jednog escro koji mi je prodao servis koji nisam dobio, iznos je $ 1300, naći ćete u prilogu detalje transakcije i ja \ 'bih da me nađeš rješenje, ili li mi pomoći da pronađete pravi kontakt pošaljem žaliti, hvala vam svaka pomoć biti cijenjen

Odgovor:

Zdravo Kamel, nisam siguran šta usluga pričaš. Mi ne pruže sva escrow usluga. Također vam nije priložio nikakve detalje transakcije. Mislim da možda imate ovu informaciju sajt u zabludi sa različitim stranica koja opskrbljuje usluge.

Bez komentara


Sigurnosna provera nije uspela na zahtjevu slavinePitanje:

Zdravo Ofir, samo želim da znam da li je normalno da se ovu poruku "sigurnosne provjere nije" na slavinu tvrdnji, bio sam uzimajući ga za prošle sedmice vrlo često (ne uvijek) i im slučaj nije normalno, ako znate zašto ja sam uzimajući ga. Moja adresa je 3236pPJMjUAH7oGcL5PjgwCMU6XL2MJZau

Hvala unaprijed

Srdačan pozdrav!

Odgovor:

Hi Hector, mi smo istraživali problem i korijen izazvao je upravo sada fiksna. Molim vas ponovo provjeriti? Ako i dalje imate bilo kakvih problema, molimo Vas da nas kontaktirate ovdje.
 

Bez komentara


Provera bezbednosti nije uspjelaPitanje:

Hi. Stalno dobijam sigurnosne provjere nisu kad god sam napraviti zahtjev. Kako da popravi ovo? Hvala ti.

Odgovor:

Hi Samantha,
Molimo proverite da li ste uneli captcha. U slučaju da vaš problem i dalje postoji, molimo Vas da dopru do nas na kontakt formwith poruku o grešci i kako ste tamo stigli, a mi ćemo dalje istražiti.

Bez komentara


Bezbednost kriptocurrencyPitanje:

Postavio sam pitanje na drugoj strani i pogodio submit gumb. Vidio sam ga na listu, a sada ga više nema. Jeste li ga ili ne?

Odgovor:

Hi Richard, 
mi ublaži pitanja postavljena u ovom poglavlju jednom u svaki dan, vjerojatno zbog toga nisi videla pitanje u listi kao što je na čekanju. Ako i dalje ne vidite svoj odgovor nakon sutradan, molimo vas da dopru do nas putem kontakt forme.

Bez komentara


Pogledajte razvojnu aktivnostPitanje:

Posljednji put ažurirana 18.studenog 2017. 17:34

Pozdrav,
Hvala

Odgovor:

Hej Kai,
sumnjam Coingecko radi mnogo više od gore navedenih stvari stvaraju svoje pozicije. To ne može biti jasno kako ocijeniti kovanice u početku, ali što ih više u odnosu na jedan drugi, jasnije će postati. Imajte na umu da postoje i drugi faktori koji utiču na uspjeh kovanice koje su mnogo otpornije na analizu, npr. Nepoznati planovi bogatih pojedinaca ili grupa.

Komentari:

Hvala Steven.

Ako cirkulacione Supply & ukupne ponude su vrlo visoko kao Cardano (ADA), na primer, mnogo milijardi, da li je to loša stvar za cijenu raste? I zamisliti ako to raste na 100, onda je ukupna cijena će biti nezamislivo SO može da se desi za takve Milijarde opskrbe? Kakvo je vaše mišljenje.


Segwit 2x hardforkPitanje:

Hallo.
Ako držim Bitcoin na papiru novčaniku prije segwit 2x hardfork onda bih ja mogao dobiti ekvivalent segwit2x nakon segwit hardfork na 18 Nov 2017 ??? kako bih mogao dobiti segwit 2x malo novčić od Bitcoin čuvaju u papir novčaniku ??

Odgovor:

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Kupi bitkoine sa onevanilla prepaid karticom

Post Litecoin

Izrael se obratio verifikaciji na engleskom jeziku?

Post Litecoin

99bitcoin i Coinbase

Post Litecoin

Kako pogledati BCC i BTC u Trezoru

Post Litecoin

Crystafox rudari prevara ili legit?

Post Litecoin

AUG 1st

Post Litecoin

Vraćanje novca iz prevare

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - da li je to stvarna kriptocurrency

Post Litecoin

Ulaganje $ 100K USD u bitcoins. Najbolje prakse?

Post Litecoin

Zvjezdana kriptocutnost

Post Litecoin

BTC transakcija je zaglavljena - šta mogu učiniti?