Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik | Bosnian.Lamareschale.org

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Pitanje:

Pozdrav i hvala vam na veliku web stranicu,

Nadam se da ja ne gubiš vreme, pročitao sam vam 'Kada uvoz vs sweep' acticle, ali nisam siguran da li ću biti u mogućnosti da pomete egzodusa (Legacy Wallet) na SegWit zasnovan Electrum novčanik.

Molim Vas možete li pustiti mene znati ako je to moguće.

Hvala ti,

Greg

Odgovor:

Zdravo Greg,
nisam siguran da li mogu jednostavno uvesti u novčaniku po Izlaska postupak, ali to promeni m / 44 '... Put na m / 49'... Put. Pitao sam programeri Electrum (to je očito nešto zahtijeva definitivan odgovor) i da će se javiti uskoro kad sam saznao.

Komentari:

OK, Greg. Dobio definitivan odgovor, molimo vas da zanemarite moje početne izjave.

Ako izvozite privatni ključ iz Exodus (vidi: http://support.exodus.io/article/77-does-exodus-have-advanced-export-options, zatim kreirajte novi SegWit novčanik u Electrum i pomesti svoj privatni ključ.

Imajte na umu da nećete biti u mogućnosti primiti sredstva iz drugih novčanika koje nisu bech32-spreman. Ovo će vjerovatno biti privremeni problem kao i drugi novčanika se ažurira u budućnosti. Dakle, ako ste prenijeti sve svoje zlato na Electrum SegWit račun ćete dobiti koristi od niže naknade prilikom plaćanja, ali primanje uplata može biti problem. Uvijek možete nastaviti koristiti svoj Exodus novčanik ili standardni Electrum novčanik za primanje svrhe.

Kao složeniji rešenje, ja obaviješten da možete "stvoriti bip39 sjeme spolja i uvoz koji koristi bip49 derivacije da p2sh-segwit adrese." Javite mi ako želite da se pozabavi da, ne bi trebalo biti tako loše kao što zvuči.Čuvajući se protiv slanja maksimalnih sredstava novom novčanikuPitanje:

Zdravo,

Upravo sam dobio nano S i ja napravio novi Electrum novčanik za to. Želim da idemo sve iz moje druge Electrum novčanik na ovo.

U početku sam samo da pošalje cijelu stvar pomoću max funkciji, ali onda sam shvatio da ima mnogo adresa promjene i mi je potrebno da ih objediniti u suprotnom platiti visoku naknadu.

Je lakše / jeftinije pomesti? Ili je naknada TX isto?

Isto tako, ako sam brišući, kako da znam da li sredstva novčanik je koriste više od jednog privatni ključ i u tom slučaju kako to može biti zahvatio?

Hvala unaprijed :)

Odgovor:

Hej Batman (tako cool da Batman ovdje),
Što se tiče vaše drugo pitanje - ako koristite više od jednog privatnog ključa, nisam siguran da sam razumeo. Možete li objasniti?

Bez komentara


Švajcarska banka u tvom džepuPitanje:

Gledao sam BitCoin Vijesti pokroviteljstvom BitMedia od januara. Reklamiraju Swiss Bank u džep, teško novčanik. Otišao sam na Švajcarske u svoju web Pocket da proverim. Informacije je bio uvjerljiv, a cijena je atraktivna. Ali ja nisam čuo ili vidio bilo recenzija za ovaj novčanik bilo gdje drugdje. Znate li išta o ovom proizvodu? Da li ga preporučiti?

Odgovor:

Hej Pearl,
molim vas, pošaljite mi link na stranicu koju ste posjetili. Nisam siguran koje stranice mislite.

Komentari:

Sajt je tako dobro nada thatvit će nam od koristi sa detaljnim informacijama o Bitcoine.


Swisscoin IPO Obećano 1. Avgusta 2017Pitanje:

Dobar dan 99bitcoin, Želim iskoristiti ovu priliku da zahtjev i da mi pomognete, kao i druge investitore da saznaju ili ažurirati nas, ako je to moguće o swisscoin (swisscoin.eu), od čega sam investitor. Mi smo pouzdano obaviješteni o platformi swisscoin da će novčić početi kojima se trguje na javnom polazna od 1. Avgusta 2017. Godine, ali do danas sam još da vidim novčić na coinmarketcap. Do danas sam još za čitanje nekih novosti o razlozima zašto je novčić tek treba da se trguje kao što je ranije obećao na sajtu novčić ili na vijestima dio instrument table za investitore.
Vic.

Odgovor:

Hi Vic Mi stvarno nemam nikakve informacije o Swisscoin, tako da nisu upoznati s pričom u pozadini zašto je ICO odgođena. Možda možete pokušati da prati sa direktno razvojni tim ili provjeriti kanala društvenih medija ako drugi korisnici znaju više. Što se tiče budućnosti vrijednosti, predlažem da provjerite naše video o tome kako procijeniti je altcoinand pokušati izvući svoj zaključak o Swisscoin.

Bez komentara


Označavanje autora nebrojenihPitanje:

Bilo bi lijepo kada bi čitulje ulazak navesti autor članka u pitanju (ako je dostupno), pored svega onoga što se trenutno prikazuje. To bi riješiti problem nepoštenih novinara i ostalih "stručnjaka" nam prodaje ono što je u osnovi besplatna opcija, pri čemu oni mogu igrati ", rekao sam ti" igra ako Bitcoin ne uspije, ili ostati miran, pa čak i izbrisati njihova originalnog članka ako Bitcoin postane veliki uspjeh. To bi prisiliti te faux "stručnjaci" da se malo kožu u igri, i zauvijek biti odgovorni za svoje "stručne predviđanja" na osnovu tih predviđanja stalno povezani sa njihovim imenima i jedan Google Search daleko.

Odgovor:

Jon hvala na ponudi poboljšanje. Međutim, sve članke trenutno imaju izvor link na njih tako da mislim da sazna tko je autor je prilično jednostavan. Isto tako, ako oni odluče da izbrisati članak uvek Web Archivethat čuva sve što je ikada postavljeni na mrežu.
Međutim, razumijem tvoj point "jedne Google pretraga away" - Ja ću pokušati uključiti ime autora unutar Google naslov barem kada je to moguće. Veliki savjet!

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Stopa greške

Post Litecoin

Moguće pitanje ili odgovor na pitanje

Post Litecoin

Pitanje o oglasnim mrežama Faucet

Post Litecoin

Coinbase računa na Ledger Nano S Novčanik?

Post Litecoin

Da li je opasno skladištiti bitkoin na Exchangeu tokom SegWit2?

Post Litecoin

Kineski Yuan do Bitcoin cijene ???

Post Litecoin

Da li mogu da kupim ethereum i pošaljem ih u moj blokčanin?

Post Litecoin

Crystafox rudari prevara ili legit?

Post Litecoin

Šifrovani privatni ključ

Post Litecoin

Legitne lokacije za rudarstvo koje plaćaju bez ulaganja

Post Litecoin

Zanemaren početnik 1

Post Litecoin

MyEtherWallet sa Ledger Nano