Vrednost u dolaru i vrijednost u jen , | Bosnian.Lamareschale.org

Vrednost u dolaru i vrijednost u jen ,

Vrednost u dolaru i vrijednost u jen ,

Pitanje:

Upravo sada, vaše web stranice pokazuje $ vrijednosti i Yen vrijednost jedne Bitcoin je, dakle, moje pitanje je zašto je toliko različit vrijednost kada se poredi kurs normalan valute između $ i ¥? Drugim rečima, moram platiti oko 4000 $. Za jedan Bitcoin. Zar ne? Ali ako plaća japanski jen, ne mogu platiti oko ¥ 27864. Za isti Bitcoin, je li tako bivši ??? ¥ 27864. To pravo konvencionalne razmjene valute će biti oko 255 $. To me čini zbunjeno.

load...

Hvala na vremenu.
najbolje,

Yoshi.

Odgovor:

Hi Yoshiyuki,
Naš sajt prikazuje cijene Bitcoin u četiri različite valute: Američki dolar, kineski Yuan, Euro i britanske funte. Cijene prikazane ovdje su tržišne cijene navedene na Cryptocompare hrani iz različitih razmjene koje trgovanje koji valutni par. Kursu na određenu razmjena može razlikovati od onog koji i morate uzeti u obzir druge faktore kao što su vrijeme i naknada kao dobro. Možete pročitati o mogućnostima Bitcoin arbitraža u ovom članku.

load...

Bez komentaraVideo je bio dobarPitanje:

Ja još uvijek pokušava da završi glavu oko ovog. Pa ko drži knjigu i odakle naš list novac ide u? Također, tip u video, da li ste jedan.

Odgovor:

Zdravo Chuck,
Papir je novac ide onome ko vam je prodao bitkoina, to bi mogao biti razmjena ili pojedinac, u zavisnosti od metoda kupovine. Je Ledger je hardverski novčanik koji držite... Osim ako ne mislite na Bitcoin blockchain, koji se ponekad karakterizira kao "javna knjizi." U slučaju ovog drugog, svi ljudi radi punom Bitcoin novčanik imaju kopiju knjizi.

Bez komentara


Thebillioncoin.info

load...Pitanje:

Nedavno sam uveden u ovu "kriptovaluta", ali i dalje sam skeptičan o svojim isplativost. Imate li ideju kako legalno je to? Da li je to zaista kriptovaluta ili samo Ponzi kao što neki tvrde? Da li savjet ulaganja u njega? Hvala unaprijed, kao što sam čekaju svoj odgovor.

Odgovor:

Bok,
čuo sam dosta o tome i iz vrlo letimičan pogled to nije nešto što bih stavio novac u. Ne mogu ništa sigurno reći, jer nisam išla u preduboko, ali čini se da je još jedan "hypecoin" da nema ništa konkretno iza njega. Samo moja dva centa, ne uzimajte ovo kao svako ulaganje savjet.

Bez komentara


Thunderbit.io je preporod s mikrofonomPitanje:

Microhash.net je prevara rok do 20. Avgusta i njegovo povlačenje preklapa s thunderbit.io koji je kopija. Ne ulažu. To je isto.
ako ste izgubili novac prijaviti policiji / FBI. Nemojte pretpostaviti znaju. Ako želite Bitcoin zajednica koja funkcionira za nove prijave ovu vrstu prevare policiji inače će samo nastaviti da otruje BTC zajednice.

Odgovor:

Bok Ana,
Hvala za dijeljenje informacija o ovim stranicama. Ako ste ikada u nedoumici je sajt je legalno ili prevara, predlažem da koristite Bitcoin Scam Testtool da bi privukli svoj zaključak.

Komentari:

Thunderbit.io svoje prevara na istog vlasnika sa microhash.net biti cerrefull dont uložiti
Recomend se pridruže ovdje http: //future.bitcoinmaker.xyzis legalno stvarno plati

ThunderBit je nestao.
Danas je 1. Dan

Počeo sam sa http: //lunarbit.ltdit's dobro kao ovo zapravo


Vremenske razlike i 120 zahteva u trajanju od 24 sataPitanje:

Hi!
Ja sam juče već dostigao 120 potraživanja. To je granica preko 24h u pravu? Sada želim da ponovo tvrde, ali ne znam vremena differnece između nas i ne mogu baš reći koliko sati treba da ponovo početi. Ja sam iz Filipini. Nadam se da je poruka ili dio koji nam može pomoći da znam da li je sigurno da ponovo podnesu zahtjev za naredni dan / nakon 24 sati. Hvala vam i Godbless.

Odgovor:

Hi Kaye,
Granica od 120 potraživanja se odnose na prozor 24 sata, nije povezan sa bilo kojim vremenskim zonama.

Bez komentara


SavjetiPitanje:

Moje pitanje je 1 ono što su nekoliko savjeta za početak Bitcoin korisnika i 2 kako da znam kada da kupim da se maksimizira profit Ja sam trenutno koristi Coinbase da kupnja i drži me za Bitcoin

Odgovor:

Hi Sean,
rekao bih da na najbolji mogući Bitcoin savjet je da se hardverski novčanik i napraviti preciznu sjemena backup i imajte to vrlo siguran. To će vas spasiti od svih vrsta potencijalnih gubitaka zbog krađe, malware, kvara na opremi i sl.

Bez komentara


Za Ofir Beigel, gdje mogu kupiti bitkoin u Izraelu?Pitanje:

Posljednji put ažurirana 17. Decembra 2017. Godine 10:38

Ja sam izraelski državljanin i žele da investiraju u Bitcoin i drugim kripto valutama. Vidim da neki razmjene ograničiti samo na stanovnike SAD-a. Da li postoji razmjena koja ne ograničava non-SAD stanovnik? Imam i kanadsko državljanstvo je da HEPS.
Bilo koji savjet?

Odgovor:

Hi Sharon,
Ofir

Bez komentara

load...

Povezane vijesti


Post Litecoin

Izlaganje sunčevoj sunčevoj zemlji

Post Litecoin

Stopa greške

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Postoji li stvarni način da stupite u kontakt sa CEOom coinmama?

Post Litecoin

Hardver

Post Litecoin

Ethereum mining

Post Litecoin

Izrada direktnih uplata pomoću priključka za slavinu

Post Litecoin

Kupovina Bitkoina kao američkog tržišta u Ekvadoru

Post Litecoin

Vodio sam malu umjetničku galeriju u Londonu i želeo bih da se navede kao prihvaćanje bitkoina

Post Litecoin

Da li su njihovi posvećeni rudari ethereuma?

Post Litecoin

Mogu li kupiti BTC bez mobilnog telefona?

Post Litecoin

Kineski Yuan do Bitcoin cijene ???