Pratite kriptocurrency u realnom vremenu | Bosnian.Lamareschale.org

Pratite kriptocurrency u realnom vremenu

Pratite kriptocurrency u realnom vremenu

Pitanje:

Da li postoji funkcija u Excel ili Google listovi koji će pratiti cijene kriptovaluta u realnom vremenu? Imam proračunske tablice koje se povezuju sa Yahoo Financije za praćenje moje zaliha portfelja. Voleo bih da to sa mojim portfelja valuta u Poloniex - ili nekako spojiti na podacima koje koristi coinmarketcap.

Odgovor:

Hi Gary,
morate koristiti API ključ razmjenu i razviti nešto za svoje, jer to funkcionalnost trenutno ne postoji u Poloniex direktno izdvojiti realnom vremenu podataka u Excel. Hereyou mogu finansirati još neke resurse o tome kako primijeniti web upita u Excel izvor realnom vremenu Bitcoin podataka o cijenama. 

Bez komentaraTrgovina CryptocoinPitanje:

Hi Ofir,
Nir

Odgovor:

Hi Nir, predlažem da počnete sa čitanjem naših guideto Bitcoin trgovanja. Prije nego skakanje u trgovinu Predlažem vam da malo istraživanja na tržištu i možda početi sa demo naloga kako bi bili sigurni što počnete samo rizikovao svoj novac kada ste sigurni u svoje znanje. 

Komentari:

Hi Parveen, možete se prijaviti na naš Crash Course za besplatno i uče o Bitcoin. Možete se registrovati ovdje: https://99bitcoins.com/subscribe-to-newsletter/

Ja sam čitao kroz vaše web trgovine kriptovaluta želim Kako da se pridružim i kako se to radi.


Trgovanje bitkoinima sa Coinbase-om u NigerijiPitanje:

Posljednji put ažurirana 19. Decembra 2017. Godine 06:55

Zdravo,
ja sam pokušavao da trguju preko Coinbase sajta, i rečeno mu je Kupi nije dostupan u Nigeriji.

Ako je tako, kako da dođem do svog novca?

Odgovor:

Hi,
 

Komentari:

Poznati na Reddit i BTCTalk kao BTC Trader, imate li PayPal / banke žica ili kreditnom karticom? Ako je tako ja mogu ti BTC na 90% troškova.

Email me, zemlja nije bitno da kupim od Coinbase i prodaje za vas, prvo će pokazati ugled

Pokušao sam trgovanje na Bitcoin, ali nisu dostupni u Nigeriji, molim te kako da trguju

Pročitajte ovo:
https://99bitcoins.com/buy-bitcoins-cash-using-local-bitcoins/

Kako da se trgovati sa lokalnim Bitcoin?


Trgovanje iz Bosne i HercegovinePitanje:

Gdje mogu kupiti i prodati cryptos ako sam u stanovnik Bosne i Hercegovine? Bilo koja razmjena idem držati udaranje udaraca i prepreke. Stvarno želim da počne da radi sa kripto valuti, ali smo blokirani u svakom slučaju idemo? Da li je moguće da je moja jedina opcija je eBay?
Želim da počnem rudarske da, ali gdje ću da unovcis zaradu? Ja sam potpuni noob ali želim da uče i rade, i kao dolar osvetnik kaže da se izvuku iz sistema

Odgovor:

Hi Radenko,
u smislu Bitcoin mining, predlažem da početi čitanjem ovog članka.

Bez komentara


Trgovanje bitkominom?Pitanje:

Da li postoji nešto što možemo trgovati bitcoin očekuju da će valutni par ?? šta su različita pisma imamo u trgovini bitcoin, primjer možemo direktno trgovati BTC futures indeks / opcije (poziva i stavlja)
žao mi je ako thhis je glupo pitanje

Svoj pitati ništa doesnot daje nikakve potvrde da li post podnosi ili ne, plz provjerite ur code.it samo stoji i mi r niste sigurni da li post je objavljeno ili ne

Odgovor:

Hej Bože - u pravu si u vezi sa plugin kod - Ja ću dobiti ovaj fiksni ASAP hvala.
Što se tiče vašeg pitanja - ovdje je potpuni vodič o Bitcoin CFD tradingthat može vam pomoći trgovati ovog valutnog para, mislim da je to ono što ste tražili.

Komentari:

Hej,
to je obično najbolje da izaberete jedan od većih razmjene (tj GDAX, Kraken, Bitstamp) i koristiti njihova cijena kao vodič. Također možete koristiti BitcoinAverage.com da se u prosjeku od svih razmjene.

Prilično gornji link pokriva većinu moje sumnje o trgovanju Bitcoin. Moje sledeće pitanje bi bilo,
4) kao i Google Finance, da li je moguće dobiti Bitcoin O, L, H, Zatvori vrijednost u proračunske tablice na recimo 1 min roku

Valjda imaju pucati puno glupih pitanja, probajte odgovorite ako ima smisla you.lol.your web stranice Do sada sam našao pravu sredstvo u razumijevanju bitccoin concepts.thanks za vaš trud


Trgovanje novca za nekog drugogPitanje:

Hi;
Zanima me alguin doživljava kao da me upravljanje nekim kapitala u forex, binarni opcije, itd

Odgovor:

Hej Orlando,
pretpostavljam da su neke usluge kao što je ovaj, ali nisam upoznat s bilo kojim od njih, tako da neće biti u mogućnosti da vam pomognem, žao mi je.

Bez komentara


Naknada za transakciju i mikroprocesorPitanje:

Zdravo, ja bih da pitam za naknade za transakciju i microwallet. Planiram da prenese 0.036 Bitcoin iz moje stare novčanik na moj novi novčanik, međutim, moj stari novčanik ima fiksnu naknadu od 0,0002 Bitcoin i ne mogu promijeniti naknadu. Bojim se da će naknada biti preniska i zaglaviti u blockchain. Ali šta ako ja prenijeti bitcoin u moj stari novčanik na microwallet provajdera ?? bi moja transakcija biti normalno potvrđena, ili će se zaglaviti? Hvala ti

Odgovor:

Hi Tommy Jip,
jedna stvar koju bi mogao učiniti je uvoz (ne pomete, jer će to zahtijevati transakcije) privatni ključ iz svog starog novčanik novu, koja vam omogućuje da postavite prilagođenu naknadu. Ako mi kažeš šta trenutni novčanik je, ne mogu pomoći dalje.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Novi novčani

Post Litecoin

Kupovina Bitkoina kao američkog tržišta u Ekvadoru

Post Litecoin

Kako kupujete Verge ili Vox iz Velike Britanije?

Post Litecoin

Kako započeti rudarstvo sa Antminer s9 nakon kupovine rudarske mašine? TQ

Post Litecoin

Bitcoin skener i faucetub

Post Litecoin

Poslato CEX.IO BCH u Coinbase BTC novčanik

Post Litecoin

Izrael se obratio verifikaciji na engleskom jeziku?

Post Litecoin

Ulaganje kao srednjoškolac

Post Litecoin

Nedavni pregled kaveza

Post Litecoin

Postavljanje slavina kroz vaš vodič video

Post Litecoin

Novo u Bitcoin 1

Post Litecoin

Troškovi jednostavnog Bitcoin App-a