Ažuriranje novčanika uzimajući u obzir uzrast | Bosnian.Lamareschale.org

Ažuriranje novčanika uzimajući u obzir uzrast

Ažuriranje novčanika uzimajući u obzir uzrast

Pitanje:

Preuzet sam Ethereum magle novčanik, a prvo lansiranje je počela da ažurira blok lancima. Na prvi update je bio brz, ali duže je potrebno sporije ažuriranje postaje. Ja sam već na treći dan kad je moj novčanik gotovo non-stop ažuriranje i nije ni prošao kroz 2/3 puta, ponekad to jednostavno stane na cijeli minuta.

Da li postoji neka stvar koju mogu učiniti da bi to ići brže?

Odgovor:

Hi Alex,
Iako nismo došli direktno preko ovog pitanja, vidim par drugih korisnika su se žalili na isti problem na Ethereum Stack Exchangeand GitHubforums. Predlažem vam da provjerite ove teme da li postoji rješenje za vas.

Bez komentaraNovčanik nasuprot razmeniPitanje:

Dobar dan. Hvala za video. Ukratko ono što je razlika između razmjene Bitcoin i vaš novčanik. Li vaš Bitcoin također raste u novčaniku, treba ti novčanik? Koliko sam ja shvatio od ljudi ako koristite Luno uplatite novac od banke na svoj račun, a zatim kupiti Bitcoin, a tu ide gore i dolje prema markets.Where ne novčanik dolazi u

Odgovor:

Hi Anton, 
ovo je dobro pitanje kao što skladištite Bitcoin na razmeni u novčaniku kao dobro. Razlika leži u različitim vrstama novčanika. Razmjene smatraju vruće novčanike, što znači da svoj novac na mreži, dok su hladne opcije novčanik za odjavljen rješenja. Međutim, u oba slučaja, čuvate bitkoina, čija je vrijednost promjene s vremena na vrijeme po potražnje na tržištu i potražnje. Možeš


Novčanik sa transakcijama blokihaPitanje:

Zdravo, njegova je dosta vremena sam pročitao svoje stranice, a samo ovih dana im u potrazi za nešto što još ne mogu naći, htio sam da te pitam izmjenjivača sa od blockchain transakcija, koliko ja znam Coinbase ima ovu vrstu transakcija između vlastite novčanike, pitam se da li theres bilo koji drugi novčanik usluga radi istu stvar?
Znate li bilo koji novčanik koji vam poslati mala količina satoshis kroz te od blockchain transakcija između istih korisnika novčanik usluge?

Odgovor:

Zdravo Ana mi je drago :)
Pretpostavljam da postoje neki novčanik kao Blockchain.info koji će vam omogućiti da pošaljete manje 10.000 Satoshis, ali sa današnjim naknade će to biti prilično skupo.

Bez komentara


Novčanik sa povremenom isplatomPitanje:

Da li znate da li je novčanik postoji koji može automatski poslati fiksni iznos USD na Bitcoin adresu automatski dnevno? npr Pošalji USD 5.00 u 08:00 svaki dan na određeno Bitcoin address.I koristim Coinbase da ostvari to, nego naknada rudar je previsoka da bi zaista upotrebljiv za male iznose i ne mogu promijeniti naknadu. Ne treba mi brz potvrda transakcije kako bi minimalnu naknadu biti savršen.
hvala

Odgovor:

Hej Francois,
 

Bez komentara


NovčaniciPitanje:

Zdravo, gospodine Offir.
I kao dobar kao svoju preporuku za Coinmama bio je pregled drugih na to je zastrašujuće.

Odgovor:

Hi Oluseun, 
Postoji nekoliko različitih vrsta walletson tržišta i papira novčanike se smatraju vrlo siguran rješenje ako ga podesite sigurno. Predlažem čitanje ove članke jer oni mogu biti od koristi za vas.

Bez komentara


Novčanici i razmjenePitanje:

Hi,

Ja sam novi korisnik. Tražim nakon kupovine ETH i sada Iv'e je malo problem.
Mogu li držati novac na mjestu razmjene (a ne unutar "novčanik)?

Čega su u suštini mislim da se počne sa razmjenom male količine i vidjeti kako to ide. U budućnosti planiram da imam novčanik račun, ali samo za početak

Mnogo hvala
Oren.T

Odgovor:

Hi Oren,
možete kupiti Ethereum bez upotrebe novčanik, samo kupovinom direktno na exchangeand to čuvanje tamo. Međutim, imajte na umu da nije sigurno držati svoj novac na zamjenu za duži vremenski period. Možeš


Pregled novčanikaPitanje:

Bok, hvala za komentare sve prethodne novčanike. Nedavno su neki od Bitcoin novčanika je najavio, da moraju obustaviti uslugu na debitne kartice za korisnike koji žive izvan evropske teritorije. Da li ćete da svaki novi pregled za userd izvan Europe? Čini se, da su sve kompanije pripremaju alternativu, ali ne postoji bilo kakva svježe informacije o tome. Thnak unaprijed.

Odgovor:

Hi Irina,
Hvala za spomenuti ove važne informacije. Čini se da je sljedeći Bitcoin debitnih kartica više ne radi za većinu zemalja izvan SEPA zone: BTCC, Bitwala, Xapo i Shakepay. U članku se svakako treba biti ažurirani uključiti ove važne informacije. Sam obavijestio vlasnika stranice ovog pitanja i mi ćemo dodatno istražiti problem.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Kako da prenesem TKN iz hostovanog novčanika na Jaxx?

Post Litecoin

Kupovina i prodaja bitcoin bankomata

Post Litecoin

Prebaci u Binance

Post Litecoin

Bitcoin novčanik 3

Post Litecoin

Imam francusku bitcoin veb lokaciju i želim klijenta

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin startup?

Post Litecoin

Ethereum mining

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Bitcoin Address change 1

Post Litecoin

Budućnost Ripple i Stratis

Post Litecoin

Kako tražiti bitcoin gotovinu