Novčanici | Bosnian.Lamareschale.org

Novčanici

Novčanici

Pitanje:

Kupujem broj cryptocurrencies na tjednoj bazi s namjerom da ih jednostavno drži - možda za mnogo godina. Nemam namjeru da ih koriste za kupovinu, od bilo gdje ih šaljem, ili trgovanja i tako mi treba siguran parking mjesto za one koji osigurava sigurnost i privatnost. Valute me zanima u ovom trenutku su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple i Golem.
Nadam se da može pomoći

Al

Odgovor:

Hi Al, 
Imamo articleabout najbolje Bitcoin novčanike na tržištu, nekoliko ovih novčanika, kao Ledgerand Trezoralso podržava gore navedene altcoins kao dobro. Naše recenzije o tim previše možete pogledati.

Bez komentaraŽelite kupiti Cryptos NEM & XRP iz Kuvajta koristeći DEBIT karticuPitanje:

Dragi Stručnjaci,
I m potpuno novi pčela u kripto svijetu. Nedavno sam dobio zainteresirani za ovu kripto currecncies nakon čitanja nekoliko članaka. Nakon prolaska kroz web puno, odlučio da počne sa NEM, XRP kao početak i držati ga u novčanik na duži period... Ali im zbunjen na koji razmjeni \ novčanik da izaberu koji podržava ove valute i zemlja. Ove r moja pitanja ispod

  1. Ukazuju na novčanik i treba odabrati koji podržava ove valute
  2. Ukazuju na razmjeni koja trguje na ovim valutama i ostavite da KUPITI KORIŠTENJE debitne kartice iz Kuvajta

Pozdravi

Odgovor:

Hi Nabeel,
 

  1. Predlažem da uzimajući bilo koji tip novčanika koji je naveden na službenoj web stranici za ove cryptos. Ako namjeravate kupiti značajnu količinu, onda je najbolje da se softver novčanik koji radi na računaru. Online novčanici su niske sigurnosti i mobilne novčanike nisu mnogo bolje, međutim njihova praktičnost može biti pogodna za male količine vrijednosti. Također možete provjeriti multivalutne novčanike kao Jaxx i Exodus da vidim da li oni podržavaju oba novčića.
  2. Da, predlažem da koristite bilo CoinMama razmjena ili BitFils brokera. Oba servisa prihvatiti debitne kartice u Kuvajtu. Međutim, oni samo prodaju Bitcoin... Tako da kupi Bitcoin, možete ga poslati bilo kriptovaluta centrale koja podržava XRP i NEM kako bi zamijeniti BTC za njih. Preporučujem ovaj način kao što ja ne znam bilo altcoin razmjena pogodan za vašu lokaciju i način plaćanja. Neke dobre usluge kripto konverzije Shapeshift i Changelly i neke dobre razmjene kripto su Poloniex i Bittrex. Sve ove lokacije treba tražiti samo e-mail adresu na najviše kako bi se omogućilo trgovanje.

Bez komentara


Želite kupiti nekoliko kripto valutaPitanje:

Posljednji put ažurirana 21. Decembra 2017. Godine 00:06

Hi Steven,
vaše sugestije će biti visoko poštovati.

Hvala,
Rohit

Odgovor:

Hej Rohit,
što se tiče kupnje ovih kovanica, najlakši put je sticanje Bitcoin - možda preko Kraken.com ili QuadrigaCX.com koji su obojica prihvatili CAD - a zatim razmijeniti BTC za ove Alts na razmjeni kao Poloniex.com ili Changelly.com.

Komentari:

Hvala Steven za odgovor, ja u potpunosti razumiju rizik koji su uključeni u Crypto valuti, ali nema dobitka bez bola će morati da rizikuje, želim da uloži oko 10k u tako mislio sam kupnje 10 različitih valuta 1000 $ svaki i ostavili ih godinu ili tako, čak i ako je jedan od ne klikne onda ću biti bogat.......ili druga opcija je da investira 2000 $ svaki u 5 različitih valuta šta predlažeš i možete odabrati 5-10 valute za mene kao što mislim da imate dobro razumijevanje svih valuta, moj trenutni picks su Bitcoin, Bitcoin Gotovina, Bitcoin Gold, Litecoin, Etherum i Monero
molimo vas da ne brinite o gubitku, mi je potpuno jasno da je potpuno nova era i puno neizvesnosti je tu.

Hvala


Želite znati o hostinguPitanje:

Šta hosting vi koristite ili preporučiti mi domaćin za pokretanje blog koji se odnose na bitcoin? Želim da pišem o bitcoin Indiji.

Odgovor:

Zdravo Jatin,
Sretno!

Bez komentara


Upozorenje o naknadama WIREX-aPitanje:

Samo upozorenje o WIREX naknada koje su vrlo visoke.
Sličan poslovnih koja se bavi debitne kartice je kripto plate čija naknada baza je znatno niža.

Odgovor:

Hi Jonathan,
hvala za dijeljenje svoju priču s Wirex. Nisam siguran ni što je visoka naknada vidite na transakcije. Mogli ste provjeriti transakciju ID na blockchain i tamo naknada za transakciju je transparentan za svakoga, možda možete podići to Wirex kao dobro.

Bez komentara


Webcoin se koristi na webhits.ioPitanje:

Posljednji put ažurirana 24. Novembra, 2017. Godine 6:18

Je li ovo ICO legalno? U Webcoin tokena koje nude moraju biti održan u Waves novčanik na https://wavesplatform.com/

Odgovor:

Hi Es,
Zaista je teško dati definitivan odgovor ovdje. Izgleda da su iznad ploču iz svoje web stranice i nisam čuo nikakve izveštaje prevara, ali ako si projekt insajder zaista nema načina da budemo sigurni. Ja uglavnom savjetovati ljude da budu oprezni sa ICOS i ovaj nije izuzetak. Nemojte stavljati u više novca nego što možete priuštiti da izgubite.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

HF Chain Split kompatibilni novčanik

Post Litecoin

Da li je Bitcoinbanc (London, UK) legitimna kompanija?

Post Litecoin

Sweeping Legacy novčanik za SegWit novčanik

Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Ulaganje u Bitcoin?

Post Litecoin

Crystafox rudari prevara ili legit?

Post Litecoin

Rudarstvo sa galaksijom životnog stila

Post Litecoin

Da li je normalno da se transakcija s vremenom od 20 minuta treba zaglaviti oko 36 sati?

Post Litecoin

Hardverski ključ protiv Coinbase Vault-a newbie

Post Litecoin

Postavljanje slavina kroz vaš vodič video

Post Litecoin

Prihvaćen bitkoin za konsultantske usluge

Post Litecoin

IOS novčanika