Zašto Qoinpro Bal Page dati OCT 2017, MISSING kovanice? | Bosnian.Lamareschale.org

Zašto Qoinpro Bal Page dati OCT 2017, MISSING kovanice?

Zašto Qoinpro Bal Page dati OCT 2017, MISSING kovanice?

Pitanje:

Prijavljeni ACCT na Qoinpro.com i kovanice Čini se da je nestao i Ažurirano datum prikazuje Oktobar 2017 neko zna zašto?
Već na tviteru da @qoinpro još nema odgovora.

Odgovor:

Zdravo,
Iskreno, ja sam u dva uma. Ono što ću reći je da ako vam kovanice nazad, trebalo bi da ih držati u privatnu novčanik u budućnosti. Webwallets je izuzetno loše za krađu novca, a to se čini šarolikiji od većine... Sretno.

Bez komentaraZašto je moja adresa izbrisanaPitanje:

Zašto moju adresu je obrisana?

Odgovor:

Hi Evgeny,
molim vas, pružiti malo više informacija kako to misliš vašu adresu je obrisana? Šta je ovo odnosi na? Možete nam poslati više informacija putem kontakt formas dobro, a mi ćemo imati pogled na to pitanje.

Bez komentara


Zašto platiti Coinbase cijene za BTC?Pitanje:

Pitanje za Eliot:

1. S obzirom na znatno nižoj cijeni od kupovine BTC na GDAX (0,25% ili manje) u odnosu na bankovnim transferom na Coinbase (1,49%) sa suštini bez dodatnih napora, osim prijave sa Coinbase akreditivima na GDAX mjestu i izvršavanje jednostavnih transferi, zašto ne bi to biti preferirani način za čak početnik? Kupljene kovanice mogao ni biti odmah prebačen natrag u Coinbase ako se odabere.

2. Da li postoji dodatnu sigurnost održavanja BTC u Coinbase? Ako pravo na BCH u januaru, da BCH još narasti na moje Coinbase Holdings ako sam se preselila da GDAX trajno da iskoriste bolje cijene? Hvala!

Odgovor:

Hi Robert,
 

  1. Pa, koristeći razmjena GDAX je više zastrašujuće za početnike. Postoje cena benzina, vrsta naloga, nalog knjiga - mnogo više informacija na ekranu za obradu. Za početnika koji nikada nije koristio trgovinsku platformu prije i vjerovatno je neizvjesna, a možda čak i nervozan o kupnji svoj prvi bitkoina, to je samo mnogo lakše za njih da koriste jednostavne Coinbase sučelje. Kao što ste rekli, to je skuplje na taj način, ali pretpostavljam da jednostavnost ima svoje troškove. Ništa u Bitcoin je veoma jednostavno tako da je puno posla da bi stvari lako i kao siguran što je moguće treba, mislim da Coinbase su obavili dobar posao tamo.
  2. Ne, ne preporučujemo da ljudi ikad drže novčiće na razmjenu ako mogu izbjeći. Ako vaš Bitcoin su bili prisutni u vašem Coinbase račun oko 1. Avgusta, kada je došlo do Bcash viljušku, onda će biti uplaćen na vas u ranim 2018 (osim ako Coinbase mijenjaju svoje navedenim planovima). Dakle, nema problema kreće svoje zlato na GDAX za aktivno trgovanje ili da iskoriste bolje cijene. Ako ne planirate da redovno trgovati, onda bih rekao da će biti puno sigurniji za pomicanje svoj novac na hardveru novčanik umjesto.

Bez komentara


Zašto bih želeo da koristim BitcoinCorePitanje:

Zašto bih koristiti BitcoinCore, vidimo koliko je potrebno zauvijek za sinhronizaciju, a čini se da je vrlo osnovni interfejs? Ima li neke stvarne vrijednosti za to da ja ne znam, s obzirom da se čini da se u službeni app koristi bitcointalk forum

Odgovor:

Hej Robert, sjajno pitanje. Ako ste samo u potrazi za korištenje Bitcoin što je brže moguće da nema razloga za preuzimanje Bitcoin jezgru. Međutim, ako želite da podržite same Bitcoin mreži, ako ste pokrenuli Bitcoin core ti u osnovi aktiviranjem još jedan čvor u sistemu. To znači da se sada aktivno pomaže da se potvrdi transakcije kad god ste na mreži. Evo potpuno objašnjenje o Bitcoin čvorova.
Međutim, ako ste tek počinje out - nema potrebe za preuzimanje BitcoinCore. Koristeći Greenaddress, Blockchain.info, Coinbase ili na bilo koji drugi preporučeni walletsis potpuno u redu.

Bez komentara


Da li će Bitcoin Cash zamijeniti BTC?Pitanje:

Posljednji put ažurirana 12. Novembra, 2017. Godine 9:41

Hoće li Bitcoin Cash zamijeniti BTC?

Odgovor:

Hi Arthur,
A novčić može dobiti samo do sada na hype i manipulacija na tržištu; na kraju to zahtijeva Cypherpunks pisanja koda kako bi ostali konkurentni, pa čak i relevantan.

Komentari:

BTC cijena ide dolje, je li to zbog BCH? Da li savjetovati kupiti BCH i prodaju BTC?


Žica za kupovinu bitkoinaPitanje:

Ako je moj brat želi kabliranje novac sa svog bankovnog računa kupiti Bitcoin za mene kakve informacije mu treba dati u banku?

Odgovor:

Hej Halit,
Imajte na umu da su neke razmjene zahtijevaju određenu poruku u polju izjavi. Reci bratu da bi se osiguralo da sadrži sve potrebne informacije koje su neophodne razmjene kada je pravi banka žice.

Bez komentara


Informacije o Wirex-uPitanje:

Da li imate bilo kakve informacije o Wirex (E-Coin)? Voleo bih da vidim odnosu na Xapo.
steve

Odgovor:

Hej Steve, ja sam zapravo u sredini compliing ocijeniti ovaj :) 
U međuvremenu mislim da to može pomoći.

Komentari:

Hej Steve,
ideja je vrlo dobra, ali usluga je vrlo loše. Ne mogu im vjerovati.

Povezane vijesti


Post Litecoin

Pregled veb sajta

Post Litecoin

Pitanje druge lozinke za Blockchain

Post Litecoin

Treba li kupiti ETH (90 $)

Post Litecoin

Microhash je opasna prevara

Post Litecoin

IOS novčanika

Post Litecoin

Koja Bitcoin platna obrada koristite?

Post Litecoin

Bitcoin skener i faucetub

Post Litecoin

Budućnost Ripple i Stratis

Post Litecoin

Doublebitcoin prevara ili legit

Post Litecoin

Mogu li kupiti BTC bez mobilnog telefona?

Post Litecoin

Ulaganje kao srednjoškolac

Post Litecoin

Kako da bezbedno skladište altcoins?