Podići novac | Bosnian.Lamareschale.org

Podići novac

Podići novac

Pitanje:

Posljednji put ažurirana 22. Januara 2018. 21:55

Voleo bih da znam kako da se povuče svoj novac u slučaju želite da ga koristite hvala

Odgovor:

Hej Irene,
Pa, to je stvarno lako. Ako vaš kovanice su pohranjeni u privatnu novčanik (što preporučujemo, jer je sigurnije), onda morate ih poslati na depozit adresu Berze. Ako svoj novac su već na razmjeni, onda ste dobro ide. Potrebno je samo da proda kovanice za bilo fiat valutu koja se koristi i povući da na vaš bankovni račun. Pretpostavljam ovdje da koristite razmjene koji je povezan na svoj bankovni račun. Takođe je posslbe prodati za gotovinu preko stranice poput LocalBitcoins.com ili koristeći Bitcoin bankomat, itd

Komentari:

Povukao sam novac, ali nisam ga još je sjeckaniPovlačenje bitkoina iz mjenjačnice u moj lični novčanikPitanje:

Stvarno haven't bio u mogućnosti pronaći odgovor... Da li je moguće da povuče bitkoine iz mjenjačnice novčanik sa mojim novčanik, moj desktop novčanik. To doesn't čini vrlo lako u mjenjačnicama sam seeen sa liste.

Odgovor:

Hi Luis,
Da, možete poslati Bitcoins od razmjene desktop novčanike. Vi samo trebate Bitcoin adresu koju pokušavate poslati kovanice. Ako imate konkretno pitanje kako se to radi, a mi nemamo komentar na razmjeni odnosu stranici, vjerojatno je najbolje da se prati tim za podršku te razmjene koji bi trebao biti u mogućnosti da vam pomoći kako se to koristi funkciju platforme.

Bez komentara


Povlačenje iz Coinbase-aPitanje:

Kako mogu povući moje Bitcoin kroz Coinbase ako i'am u Brunej. Mogu li povući kroz zapadni ili bilo koji drugi drugo pls. Javite mi. Molim savjet

Odgovor:

Hej Jhing, regrading povlačenje iz Coinbase - u ovom trenutku možete koristiti Coinbase prodati Bitcoin za USD i prenijeti na vaš bankovni račun, kreditne kartice, pa čak i PayPal.
Ofir 

Komentari:

Bok, Molim Vas provjerite ovaj članak o tome kako prodati Bitcoin online: https://99bitcoins.com/how-to-sell-bitcoins-online/. Možete provjeriti vašu Bitcoin adresu blockchain.info, ako je to zaista ima 30BTC su pravi.

Dobih iznad 30 bitkoine pls želim da ga povući, jer su mnogi ljudi, rekao je lažna, tako dokažu da su u pravu, njegova kažu možete povući kada je 30 bitkoina, kako će se i ići o tome ovom


WordPress Tema 99bitcoin.comPitanje:

Zdravo,
Marco

Odgovor:

Zdravo Marko drago mi je da smo se upoznali.
Nadam se da ovo pomaže.

Komentari:

Hi Rodel, možete koristiti ovu temu za Slavina Plugin kao dobro.

Hi,

Je Smart Mag temu možete koristiti za bitkoine? ili imate bilo kakve teme koje možete koristiti za bitcoin web stranice?
Hvala ti


Da li biste tweetirali Bittrex-a? Ne reaguju na plebejanePitanje:

Posljednji put ažurirana 23. Decembra, 2017. Godine 1:31

Njihova podrška kupac je radio tiha za više od dva mjeseca s nekim klijentima. Ja sam samo 1 tjedan u moja sredstva su zaključana. Oni su ignorisali tweetove, osim kada neko verifikovan / uticajnih tweetove njih. Iranski novinar je bio u mogućnosti da biste dobili odgovor.
Molim vas da ih tvitujete i zamolite ih da se izjasni o tome šta se dešava? Provjerite njihove "Tweets i odgovori", postoje desetine korisnika izvještavanja nemogućnosti pristupa fondovima, bez ikakvog razloga koje Bittrex - i podrška je neodgovarajuće. Molim vas, već sam prošao kroz Mt.Gox i izgubio prije BTC godina. (oseća čudno pita slučajni osobu da radim, ali nemam pojma šta druga sredstva koja imamo)

Odgovor:

Hej Zach, žao mi je zbog tvog izgubiti.
Ofir

Komentari:

Zašto bittrex mi blokirali račun za 70 dana?


Wp bitcoin pipeline plugin customize cssPitanje:

Hi ja pokušati promijeniti css da prilagodite izgled slavina ali je ne ažuriraju ovo je CSS deo textarea {}
u čemu je datoteci potkovan promjenu stuf u

Odgovor:

Hi Ggmoon, molim vas, podići svoj problem unutar plugin u tim plugin za podršku? Oni će imati izgled i da se vratim na vas.

Bez komentara


WP kalkulator dodatakPitanje:

Zdravo! Pokušao sam instalirati WP plugin za BTC i ETH kalkulator, ali to nije radila za tekućem wp verziju. Može u ažurirati plugin? tnx

Odgovor:

Hi Andrei, žao mi je da kažem da mi ne podržavaju ove plugin više. Ako je to jako važno, pretpostavljam, možete iznajmiti programer za ažuriranje plugin za vas. To bi trebao biti prilično jednostavan, jer je već izgrađena plugina.
Žao mi je što ne mogu biti više pomoći.

Bez komentara

Povezane vijesti


Post Litecoin

Kako napravimo Block Explorer za CryptoCoin

Post Litecoin

Kako započeti rudarstvo sa Antminer s9 nakon kupovine rudarske mašine? TQ

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Bitcoin skener i faucetub

Post Litecoin

Pratite kriptocurrency u realnom vremenu

Post Litecoin

Hardverski ključ protiv Coinbase Vault-a newbie

Post Litecoin

Imam francusku bitcoin veb lokaciju i želim klijenta

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Nedavni pregled kaveza

Post Litecoin

Da li mogu da koristim svoj Home računar bez ikakvih problema sa svojim operativnim sistemom ili drugim programima

Post Litecoin

Odakle nov kreirani bitkoin kada se miner plati?