Isplaćena je isplata na pogrešnu adresu | Bosnian.Lamareschale.org

Isplaćena je isplata na pogrešnu adresu

Isplaćena je isplata na pogrešnu adresu

Pitanje:

U stvari, ja poslati uplatu na pogrešnu adresu, tako da li mi reći na pravi način da se kovanice nazad

Odgovor:

Hi Guneet,
Žao mi je što je glasnik loših vijesti, ali nema šanse da dobiju novac nazad... Osim ako se vlasnik tog pogrešnu adresu odluči da ih vrati na vas. Ako znate vlasnik te adrese, predlažem da ih kontaktirate i objasniti situaciju. Nadam se da će biti ljubazni.

Bez komentaraPogrešan bilans eterij myetherwallet.comPitanje:

Hvala za priliku da postavim pitanje. Kupio sam neke Ethereum poslednje vreme anycoindirect mojoj myetherwallet.com. Danas jutro moja ballance navedeno pravo Iznos. Od 2 sata ravnotežu u novčaniku ne pokazuje ETHERS više nego u polju blockchain / transakcije na etherscan.io Staes pravo transakcija ravnoteže /. Šta se desilo? Kako mogu vratiti ravnotežu? Hvala svima :)

Odgovor:

Posljednji put ažurirana 15. Oktobra, 2017. Godine 10:03

Bok Stefan, 
Ako blockchain pokazuje pravo Ethereum ravnotežu, mora postojati nešto nije u redu sa novčanik. Predlažem vam da provjerite problem sa novčanik je tim za podršku, oni bi trebali biti u mogućnosti da vam pomogne.

Bez komentara


Xabo.io i razzleton.comPitanje:

O Xabo.io i razzleton.com HYIP, jesu li legalno ili prevare

Odgovor:

Hej,
ja ne znam ove lokacije. Ali ako su Hyips onda su prevara po definiciji. Predlažem koristeći Bitcoin prevara testto saznati.

Bez komentara


Xai tokenPitanje:

Bok, hvala na druge savjete. Zujanje. Šta mislite o Xai token? Kupio u ICO-a. Bih da čujem misli / projekcije iz some1 kao you.thanks

Odgovor:

Bok,
Mi zapravo nisu upoznati sa ovim novčić, tako da neće biti u mogućnosti da vam dati analizu. Predlažem vam pogledajte naš video o tome kako procijeniti je altcoin i pokušati izvući svoj zaključak o Xai tokena.

Bez komentara


Predviđanje XRPPitanje:

Posljednji put ažurirana 12. Novembra, 2017. Godine 2:29

Hi Ofir,

Veliki dan!
Mislite li da iduće godine cijena će se popeti i do 2-5 USD?

Odgovor:

Hej Bryan,
ja iskreno nemam pojma gdje će je cijena biti u budućnosti, kao što ne prate XRP Pirče, vijesti ili razvoja na svim. To je kocka, ali ako imate dobre tehničke ili glavnih razloga za vjerovanje da će rasti, to je tvoja odluka da preuzme rizik. Ne zaboravite da se ne stavi u više nego što možete priuštiti da izgubite.

Bez komentara


XRP relatedPitanje:

Ja bih da kupim XRP novčiće koristim LTC kovanice.
Hvala ti

Odgovor:

Hi Jonathan, 
možete pogledati našu Kako kupiti Ripple vodič, to uključuje nekoliko opcija za XRP novčanike. O tome kako kupiti Ripple koristeći Litecoins, vjerojatno je najbolje da odete u Changelly ili Shapeshift a oba vam omogućiti da trguju između različitih cryptocurrencies.

Bez komentara


XRP WALLETSPitanje:

Može li mi neko reći najbolji XRP novčanike

Odgovor:

Hi Vysakh,
GateHub ili CoinPayments su online novčanike koji su vjerojatno najmanje siguran opciju, kao oni uključuju poverenja ovi sajtovi sa svojim talase. Ne bih ih preporučuje za ništa osim što mala plaćanja kao da su veoma pogodan za tu svrhu.

Bez komentara


Da, onda, predivna pomoć, još uvek koristim svoj telefon i prebacim na moj računarPitanje:

  1. Hvala na pomoći vrlo je zahvalan imam nekoliko problema. Jedan koji je kurs malo novčić na američki dolar? Ko koristi Bitcoin? Da Bitcoin oscilira u vrijednosti kao što su zlato? Bas samo neke od njih za sada sam spreman za aktiviranje, ali ja bih voleo da znam da u igri ??? Zaista cijenim sve vaše pomoći. A ja sam marljivo kroz njega ne kao što sam rekao, ja sam trenutno koristi moj telefon do sutra, tako da ne bi trebalo da kažem da sam izgraditi pravi se bolje imati više pitanja. Bitcoin Ja ne znam Drugim riječima podzemne valutu. I ja sam nakon svile tragedija šta vlada oduzimanje imovine. Mislim da već pokazuju pokazuju igru ​​prljavi....... Kako ste pronašli svoj server ??? Ono što mogu kupiti sa Bitcoin biti brutalno Frank ili zagonetke ili kako god ali molim te pokušati objasniti. Hvala vam puno na pomoći

Odgovor:

Hej George,

  1. U ovom trenutku 1 Bitcoin iznosi $ 1070. Možete provjeriti kurs na vrhu ove stranice.
  2. Evo liste koja prihvata Bitcoin
  3. Da

Komentari:

Što se tiče poreza ćete morati konsultovati računovođa, jer se razlikuje od zemlje do zemlje. Što se tiče troškova - to ovisi o tome gdje kupiti Bitcoin. Različiti razmjene imaju različite naknade i cijene.

Imam toliko stvari događa da je teško držati glavu iz odvajanje dobro ste citirali ono što je Bitcoin stopa od danas. Šta košta ukupno Bitcoin kroz vrata sve naknade i sva sredstva koja bi se na nju odnose. A šta poreza?

Povezane vijesti


Post Litecoin

IOS novčanika

Post Litecoin

Najbolje mesto za kupovinu Bitkoina u Indiji po kursu?

Post Litecoin

Širokopojasna brzina za rudarstvo

Post Litecoin

Bijeli papir

Post Litecoin

Prebaci u Binance

Post Litecoin

Bitcoin uslovi

Post Litecoin

Da li su njihovi posvećeni rudari ethereuma?

Post Litecoin

AUG 1st

Post Litecoin

Izlaganje sunčevoj sunčevoj zemlji

Post Litecoin

Gde prijaviti Bitcoin User kao Scammer

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Dash novčanici