Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj | Bosnian.Lamareschale.org

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Bitbayis poljski razmjene Bitcoin, ali omogućuje globalnu trgovinu. Bitbay izgleda da je na manjem strani, sa ukupno marketcap manje od $ 500.000 dolara accordingto CoinMarketCap.com. Sa manjim Bitcoin razmjene, njihov ugled i istorije generalno ne kao dobro poznat. Međutim, manji razmjene takođe manje atraktivna meta za bitcoin hakera. Bitbay se može koristiti za trgovinu Bitcoin, Litecoin, eter, i Lisk, dajući valuti trguje dosta fleksibilnosti.

Za poljski korisnici, možete zapravo dobiti BitBay debitnu karticu da bi lokalne kupovine i transakcije. Ova kartica je vezana za svoj BitBay račun a podržana je MasterCard. Postoje također ima za plaćanje računa i kupovinu Bitcoin putem SMS-a.

Bitbay stranice je atraktivna i relativno jednostavan za korištenje. Kao blistavijim sajt sa puno mogućnosti, korisnički interfejs može biti malo složeniji nego drugim berzama Bitcoin. Osim toga, stranica će koristiti se malo više vaših propusnosti, ali to ne bi trebao biti problem za većinu korisnika.

Kao i kod većine tradicionalnih razmjena, možete postaviti ponudu, postavljanje i na cijenu koju ste spremni platiti i koliko bitkoine (ili neki drugi kovanice) želite kupiti. To možete učiniti i instant transakcije, koji će vam omogućiti da brzo kupiti (ili prodati) novčiće po trenutnoj tržišnoj-set cijenu. Osim toga, možete imati i bot učiniti trgovanje za vas. Ćete propisati određene smjernice, kao što su ciljanu cijenu po kojoj želite kupiti ili prodati. Ova je funkcija veliku dodanu vrijednost za trgovce koji ne mogu pratiti tržište dan-u dan-out.

Naknade su prilično nizak za transakcije, radnih from.43% to.25%. BitBay nije najjeftinija usluga tamo, ali sve u svemu to je vrlo pristupačne. Većina njihovih naknada za podizanje i druge aktivnosti su također vrlo pristupačne. Cijene općenito izgleda da bude u skladu s tržišnim cijenama. Naravno, cijene se mogu razlikovati od razmjene razmjene, tako da je uvijek dobra ideja da provjerite nekoliko razmjene pri kupnji bitkoine.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je online podršku Bitbay-a. Koristeći aplikaciju instant messaging na dnu podrške ekrana je uvijek jedan klik daleko što je veoma korisno.

Na Loša strana je bilo nekih reportsabout stabilnost Bitbay'ssite u prethodnim online recenzije. Sve u svemu reviewsseem biti pozitivan službe ipak.

BitBay je solidan izbor, uglavnom za poljski i europskih trgovaca Bitcoin. Za one izvan regije, lokalni izbori mogu više smisla.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase-a - kupiti Bitcoin 150 dolara sa My credit card-om

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin novčanik za Android mobilni uređaj pregledan

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin stoni novčanik - 4 novčanika pregledani (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Početni vodič za najbolje VPN usluge 2016

Post Tacocoin

Bitseed review - Plug & Play cijeli Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

Podarite Gift Bitcoin za Božić - Bitcoin Gift Ideje

Post Tacocoin

Coinbase protiv Circle - Probao oboje sa $ 500 Evo šta sam pronašao

Post Tacocoin

Pregledao je najbolje Bitcoin Ad Networks

Post Tacocoin

BTCJam pregledao - Moje lično iskustvo i recenzije korisnika Reddit

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Da li je ovaj Bitcoin novčanik bolji od TREZOR?