BitMEX pregled - Da li je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange? | Bosnian.Lamareschale.org

BitMEX pregled - Da li je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX pregled - Da li je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX nudi margin-trgovinu servicefor iskusni, profesionalni Bitcoin trgovaca. Do 100x poluga je na raspolaganju korisnicima za Bitcoin i izbor altcoins za spot i terminskim tržištima.

U ovom pregledu ćemo pogledati na značajke BitMEX ima u ponudi, njegove metode rada, i na kraju da li je razmjena odgovara vašim potrebama.

Valuta Podrška

BitMEX je kriptovaluta samo servis sa Bitcoin kao glavna opcija trgovanja. Kupci također imaju pristup zdrav izbor drugih altcoins, uključujući sljedeće:

  • Crtica
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Qtum
  • Monero
  • Talasanje
  • Tezos
  • Zcash


Bitcoin trgovine imaju i spot i futures trgovanja opcijama, a svim ostalim valutama imaju samo terminskim tržištima. Trenutno ne postoji podrška za fiat valute, i razmjenu upravlja samo Bitcoin; to znači da profit i gubici su prikazani u Bitcoin čak i kada radite s ugovorima altcoin. Kada odabrati svoj trgovinsku platformu, to je važno uzeti u obzir. Likvidnost altcoins nije uvijek pouzdan, a vi ćete morati da se uplate i isplate u Bitcoin.

Država Podrška

Sama BitMEX je registrovana firma u Republici Sejšeli, ali kao i kod većine operacija Bitcoin, to je usluga širom svijeta. Razmjena ne ograničava pristup za bilo koje lokacije zahvaljujući kriptovaluta prirode stranice. Lokalni zakoni mogu utjecati na vaš korištenje usluge, ali to je izvan kontrole kompanije.

Obima trgovanja razmjena je zaista odražavaju svijetu upotrebu. Redovno udobno sjedi u prvih pet na Coinmarketcap, sa vise od 2 milijarde $ Bitcoin volumena trgovine u periodu od 24 sata.

Naknade

Naknade su vrlo konkurentne na BitMEX. U stvari, većina korisnika će ih naći gotovo zanemariva u odnosu na glomazno profit biti ako si razuman operatera. Naknada zapisničara iznosi 0,0750%, a naknada za kavu može biti -0,0250%, tako da je marker zapravo zgrabi malo rabat na trgovine. Check out punu naknadu oglasa ovdje.

Uplate i isplate i dalje biti besplatan, što je uvijek vrlo ugodan-vi ne bi trebalo ostaviti sa bilo skrivenih troškova kada završite trgovanje (osim mreže naknade Bitcoin).

Sve u svemu, naknade čine privlačan pročitati na BitMEX, posebno u odnosu na druge velike razmjene, gdje naknade obično sjediti na oko 0,25%.

Korisnička podrška

Općenito, čini se da BitMEXteam pokušavaju da zadovolje rastuće tržište i pokušati da se pritisak skinu službu za korisnike.

Podrška je ponuđena putem e-mail ulaznica, što je prilično standard za industriju. Zaista lijep aspekt je usluga web stranice, koji je prepun korisnih informacija i mogućnosti. Centar za podršku daje gladak rezime razmjene i pomaže da se obrazuju korisnicima na kompleksnim trgovina.

Live updates popuniti stranice previše. Najavu kutiju na gornjem lijevom omogućava korisnicima da budu u toku sa svim novostima i pitanja. Na primjer, sljedeća poruka je objavljen u toku pisanja ovog teksta:

"BitMEX doživljava opterećenje rekordnih u ovom trenutku zbog nedavnih kretanja Bitcoin cijenu. Naš tim motor radi puno radno vrijeme za poboljšanje performansi, pružajući poboljšanje od 20% učinka u petak i više da dođu. Iznad svega, BitMEX se zalaže za ispravnost u trgovinu motor i real-time ispravnost revizije. BitMEX pozicije i narudžbe su uvijek interno konzistentni od otvorene za zatvaranje. "

Live chat između trgovaca i krpelja zajedno u donjem desnom uglu ekrana. Iako je ovo možda neće biti direktna linija za BitMEX, ipak je stvarno cool biti u mogućnosti da komuniciraju s drugim Bitcoin trgovcima unutar razmjena-plus, to je poznato kao trollbox.

Sigurnost informacija se učitava u web stranicu, što je uvijek imperativ za mene kad gledam novu razmjenu. Sa BitMEX, možete brzo saznati ko je vlasnik platforme i kako oni čuvanje sredstava osiguran. Multisig povlačenja da samo partneri mogu potpisati, hladnjace, i Amazon Web Services su vrhunaca kada je u pitanju sigurnost.

Javno mnjenje / Online Recenzije

Ne potop javnog mišljenja postoji BitMEX. Nema previše za čitanje na velikom sajtovima poput Trustpilot, vjerojatno zato što je tehnikalija marže trgovanja nije široko shvaćena od strane javnosti. No horor priče su ponudili sebe bez obzira na pristojnu lovu. Reddit i sličnih foruma imaju tendenciju da se više ispunjen tehnička pitanja i brbljanje.

Po mom mišljenju, ovo predstavlja pozitivan znak za razmjenu trgovanja, kao što svi znamo loše kritike obično šire kao šumski požar.

Zaključak: Da li je BitMEX dobre razmjene?

Ako znate šta radite i želite vodeću kriptovaluta derivata trgovanje platforma, onda BitMEX će biti sretan izbor za vas. Za one koji traže jednostavnije razmjene za kupovinu i prodaju nekih Bitcoin, predlažem da pogledate u neke druge više opcija razumljiv.

U BitMEXteam koriste svoje financijske i web-razvoj iskustvo da se stvori slick platformu koja omogućava glatko trgovanja, a da korisnici obaviješteni. Live Update funkcije, kao što karticu najava i uživo funkcija chat, predviđaju da malo ekstra bonus u izradi sigurni da nikada ne propustite o ključnim vijestima. Naknade okrugli stvari sa da razmjenu atraktivnim sve oko paketa.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Evo pobjednika za najbolji Bitcoin Hardware Wallet za 2018

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Da li je 100% legit?

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel-a (spalio ga, prešao preko njega i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Podarite Gift Bitcoin za Božić - Bitcoin Gift Ideje

Post Tacocoin

Bitseed review - Plug & Play cijeli Bitcoin čvor

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - gdje biste trebali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledao - da li je to sigurno?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Da li je Legit ili prevara?

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Da li je Legit?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri lozinki 2017

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 pregled - Zašto se korisnici Reddit-a žale na ovu Bitcoin Exchange?