BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom | Bosnian.Lamareschale.org

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom

Bitpanda (ranije poznat kao Coinimal) je Bitcoin broker koji se bavi kupoprodaju Bitcoin unutar eurozone. Kompanija je osnovana krajem 2014. Godine, a od tada je narasla da postane jedan od najpopularnijih opcija za kupovinu Bitcoine širom Evrope.

BitPanda kursu je veći od prosječnog razmjene s obzirom na činjenicu da su vam omogućiti da kupite Bitcoin sa metodama koje omogućavaju Troškovi (odnosno kreditnim karticama, Skrill, itd). Cijena baze BitPanda sastoji se od stope tržišta plus mali nadoplatu. Opcija plaćanja odaberete određuje koliko naknadu plaćate za red. Dok SEPA, EPS, Giropay i Sofort imaju vrlo niske naknade, e-novčanika poput Neteller naplatiti nešto veći naknade.

Na primjer, u trenutku pisanja ovog kursa na Bitstamp je 1.129,00 EUR po Bitcoin dok BitPanda je 1.152,82 eura. To znači da je 2,1% premije na Bitcoin cijenu. Međutim, to nije sve, u zavisnosti od načina plaćanja ćete platiti dodatnu naknadu.

Koristeći transfer kreditnu karticu / SOFORT ima dodatnu naknadu od ~% 2 (što je relativno nisko). Skrill ima dodatnu naknadu od ~ 3,77%, Neteller je nešto niža od Skrill i najjeftiniji način za kupnju Bitcoin na BitPanda koristite vaučer ili Giropay.

Kako kupiti Bitcoin sa BitPanda morat ćete provjeriti osnovne verifikaciju. Najniži nivo verifikacije zahteva samo broj telefona. To će vam omogućiti da kupite u vrijednosti od Bitcoin 50 eura 'mjesec dana do ukupno 600 eura. Viši nivo verifikacije zahtijevaju vlada izdala ID.

Ako je vaš račun je verifikovao limit je 2.500 € dnevno (75.000 € mjesečno) za kupovinu kreditnom karticom. Za druge opcije, tu je 10.000 € dnevno (300,000 € mjesečno).

Korisnički interfejs BitPanda je prilično elegantan i vrlo intuitivno. Čak i početnici će imati lak put navigaciju kroz nju i kupnje Bitcoine. Drugih online reviewssuggest BitPanda čini prilično dobar posao sa servis kao dobro. Na kraju, čini se da je kompanija osvojila pokretanje awardin krajem 2016., međutim, ja stvarno ne mogu reći šta je ova nagrada je sve o.

Kliknite ovdje da posjetite BitPanda

Da zaključimo, BitPandaseems kao odličan izbor za kupovinu Bitcoin unutar EUFOR-a ljudi koji su u potrazi za korištenje Skrill, kreditne kartice, ili bilo koje druge opcije. Kompanija je već dovoljno dugo, naknada relativno niske naknade i ima dobru podršku događa.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Web Mining - Monetizujte svoju web stranicu pomoću korisničkih pretraživača

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Xcoins pregled - da li je Legit način kupovine Bitkoina?

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje treba da znate Pre kupovine

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate

Post Tacocoin

Tražite alternativu Bitcoin-a? Evo 6 kovanica za razmatranje

Post Tacocoin

Decembar ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Pregled Exodusa novčanika

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako se prevara odvija

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Da li je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je zaista Cool Wallet