Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate | Bosnian.Lamareschale.org

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate

Bittrexis SAD kriptovaluta razmjene koji je od pokretanja svoje poslovanje u prosincu 2014. Njegov stalan rast uzgaja u popularnosti među kripto trgovcima ga čini jednim od najpoželjnijih razmjene altcoin na tržištu.

Mnogo uspjeha Bittrex je rezultat njenog osnivanja tim iskusnih sigurnosti profesionalaca, koja je posvećena održavanju jednostavan, brz, pouzdan, i sigurnu razmjenu. Sa dosta slučajeva kolapsa i sjeckan razmjena u industriji, trgovci cijeniti platformu provajdera koji ne gubi svoj novac.

Bittrex je osnovao Bill Shihara (suosnivač i izvršni direktor), Richie Lei, Rami Kawach i Ryan Hentz. To je na bazi od Las Vegas, Nevada. Kompanija ima tačku u skladu s američkim novcem zakona, što je vidljivo u podešavanju i strukturu svog razmjene.

Potpisivanje Up with Bittrex

Potpisivanje sa Bittrex je prilično jednostavan proces, posebno ako sve što tražite da trgujete su kriptovaluta parova. Uz ime, e-mail adresu, datum rođenja, i verifikacije broj telefona, možete početi trgovanje koristeći osnovni verifikovan nalog za manje od trideset minuta.

Višeg reda provjere zahtijevaju dijeljenje više detalja za otključavanje širi opciju objekata. Na primjer, poboljšane verifikovan sloj omogućava trgovcima da se uplate i isplate u fiat elektronski transfer vrijedan 10.000 $ ili više.

Raznolikost Altcoins

Jednom kada imate ovjerene račun, sjajne altcoins u odnosu na će biti na raspolaganju da vam bilo razmjene. Preko 250 altcoins su dostupni za trgovanje protiv Bitcoin, Ethereum i fiat valute u obliku USD-Tether i BitCNY.

Bittrex se trudi da saberete-i-dolaze altcoins nakon pažljive provjere njihove izvorne kodove i brisanja neaktivnih kovanice.

Dok su neki pumpa-and-dump kovanice su uspjeli da se provuku kroz proces provjere, Bittrex je cilj podići kvalitetu ukupnog novčić oglasa. Ako tu je ICO koji je upravo završio, novi blockchain lansiranje, ili čak i nedavno razgranati viljušku, osuđeni ste da se naći na Bittrex.

Hard Fork Kovanice

Bittrex pažljivo pregleda sve kovanice od predstojeće teško viljuške ili airdrops pre nego što daju punu podršku i na teret računa klijenata. Često, čim mreže su dovoljno stabilni, nekoliko novčića rodila od tvrde vilice su dostupni u trgovini.

Jedan primjer je nedavna Zclassic (ZCL) novčić vilica, koji je uspio profesionalno da podržava novi ZenCash (ZEN) novčić. Još jedna predstojeće Bitcoin Gold teško viljuška je još u razmatranju, ali kada je uspješan, BTG će biti dodan za trgovinu baš kao u Bitcoin Gotovina forkof Bitcoin i Ethereum Classicfork od Ethereum.

Trading, povlačenja i naknada

Nažalost, Bittrex još ne podržava poluge i marže trgovanja, a samo mjesto trgovanja je u ponudi za sve oglasa medalje. Razmjenu radi na novom trgovanja motor koji će podržati margina trgovanja i naprednih vrsta naloga uskoro.

To je, međutim, sadašnji trgovinu motor besprekorno lijepi zajedno automatsko trgovanje funkcije, kao što su gubitak stop, dobra 'til otkazan (GTC), i instant kupovinu ili prodaju, sa svim standardnim tehničkim pomagalima crtati na potrebama trgovac. Klijenti stalno pohvaliti trgovanja sučelje razmjene za njeno brzo učitavanja, bez incidenata visi ili zaostajanja.

Naknade i Promet

Trading feesare malo više na Bittrex u odnosu na prosjek industrije. Osim toga, ne postoje ni rabate za veće volumena trgovanja ni poticaj modela za kandidata i odluka. A 0,25% stan provizije se primjenjuje na sve trgovine.

Međutim, naknade učinili malo ublažila broj kupaca potpisivanja gore. Bittrex je video vidljiv porast u volumenima trgovanja od 2014, i to je sada da nadoknadim Poloniex je altcoin razmjena sa najvišim volumena. U nešto manje od tri godine, toma Bittrex a su povećava se iz kao niska kao 0,1% na 0,5% volumena Poloniex-a.

Ipak, Bittrex ima brže povlačenje i pouzdaniji izvršenja naloga od Poloniex uprkos relativno niske volumene.

Bezbjednost

Neusporedivu sigurnost je Bittrex najznačajnijih prodajno mjesto. Osnivačka tim, koji se sastoji od računalni stručnjaci s više od 40 godina kombiniranog iskustva, prioritet sigurnost u svim svojim odlukama o razvoju. Tri godine nakon lansiranja, Bittrex je postigao rijedak podvig nikada nije pretrpio nikakve povrede ili su izgubili sva sredstva klijenata.

Bittrex ima uspostavljen elastični, višestupanjska novčanik strategija koja uvijek drži 80% -90% sredstava sigurno nije. U međuvremenu, na strani kupca, dva faktora autentifikacije je obavezno za sve povlačenja i API poziva; ako se ne aktivira, ograničenje isplate se izvršava za klijente bez 2FA formaciju.

Rekavši sve to, korisnik nedavno nas je kontaktirao da nas zna da njegov račun je hakovan. Navodno hakeri su bili u mogućnosti da pristupe njegovim Bittrex računa i promijeniti postavke 2FA bez potrebe za provjeru e-pošte. Korisnik je u osnovi onda zaključana. Bittrex nije odgovorio na ovaj slučaj od trenutka pisanja. Dakle, riječ upozorenja - ne koristite Bittrex bez omogućen 2FA, jer ako netko dobije detalje naloga on može efikasno se zaključava.

Korisnička podrška

Povremeno, određene račune će biti privremeno suspendedpending završetka pregleda. Proces je izazvao oštre kritike od vlasnika zamrznutih računa, koji su odvedeni u web forumima da emituje svoje žalbe na mreži.

Očigledno, ova situacija traje već neko vrijeme sada, sa samo minimalan odgovor od Bittrex tim. Sve u svemu, prema Bittrex, samo oko 0,1% računa su pogođene suspenzije, zatvarači, ili potpuno zabrane. Međutim, u posljednjih mjesec dana, više od pedeset teme su otvorene u raznim BTC forumima po ovom pitanju.

Ako želite izbjeći takve neugodnosti, to je najbolje da vam akreditive pri ruci u slučaju da vaš račun je označen. Većina naći online pritužbe korisnika na tržištima u razvoju; zahtjeve low-tier Bittrex a čini se da se žali na neobuhvaćena tržištima.

Čak i sa svoje sigurnosti vrhunskim, Bittrex najveća mana je njegova korisničku podršku. Javno mnjenje na brzinu odgovora na podršku ulaznica je sumorna kada je u pitanju verifikacije, usluga za korisnike, i slijedite-up na računima koji su u razmatranju.

Zaključak

Iako Bittrex može se smatrati odličan zamenu za početnike i trgovaca u potrazi za robustan, sigurnu platformu na kojoj će se trgovati više cryptocurrencies, nedostatak korisničku podršku i nedavnih zamrzavanje računa čine ga upitno izbora.

Prečesto, razmjena žrtvovati korisničku podršku i zadovoljstvo da nastave rad i širi u stalno razvija kripto prostora. U ovom slučaju, javni bijes čini previše glasno ignorisati.

Koristite Bittrex s oprezom za sada, a ne položi bilo koji iznos ne možete priuštiti da se zamrznuti za određeni vremenski period. To je, međutim, nesretna istina za skoro svaku Bitcoin exchangeout tamo.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel-a (spalio ga, prešao preko njega i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Da li je vredno toga?

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase-a - kupiti Bitcoin 150 dolara sa My credit card-om

Post Tacocoin

Xcoins pregled - da li je Legit način kupovine Bitkoina?

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregledao: Lične i Reddit recenzije

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Pregled Exodusa novčanika

Post Tacocoin

Bitcoin Kazino pregled - 5 najboljih sajtova za Bitcoin kockanje

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledao - da li je to sigurno?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Da li je zakonita kriptocutna razmena?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako se prevara odvija

Post Tacocoin

Moja investicija BTCJam-a samo je propala