Pregledao je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet | Bosnian.Lamareschale.org

Pregledao je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Pregledao je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Luno (ranije BitX) ima prilično mali marketcap prema CoinMarketCap.com, trgovinom često ispod pola miliona dolara. Ipak, Luno uživa generalno visoka industrije ugled, i uglavnom dobila povoljan komentara. Za razliku od mnogih drugih razmjene, Luno fokusira samo na bitcoin, tako da ne postoji tona fleksibilnosti sa ove platforme. Ipak, razmjena Luno i novčanik su i velike mogućnosti za Bitcoin.

Luno tvrdi da je "najpouzdaniji, sigurnu i pouzdanu razmjenu" na svijetu. Da li je kompanija može podržati takve uzvišene tvrdnje se, međutim, i dalje je potpuno druga stvar. Luno još od 2013. Godine, tako da kompanija ima povijest iza sebe, ali do sada luno propustila da osigura bilo kakvu ozbiljnu tržišne dominacije.

To ne bi trebalo da vas uplaši od razmjene, međutim. Razmjena je također dobiti sredstva iz digitalnu valutu Grupe, koju vodi industrije misli vođa Barry Silbert. Luno se finansira Naspers, koji je jedan od starijih i dalje aktivan rizičnog kapitala i tehnologije ulaganja firmi. Naspers potonuo 4 mil $ u Luno, što je prilično velika suma za jednu VC kompanija, tako da mora da su se dopalo ono što su vidjeli.

Luno također nudi Bitcoin pametan novčanik za Android mobilne uređaje. Novčanik je preuzet između 100K do 500K puta, što ga čini vrlo popularna aplikacija. Osim toga, ona je zaključan rezultatom od 4,4 od recenzenata, što ga čini jednim od najvećih i smatra Bitcoin novčanik aplikacija za Android. Ovo novčanik je besplatan, a postoji nula naknade iz transakcija, što je odličan izbor niske troškove.

Luno ne naplaćuje naknade za slanje, prodavnice, ili primati bitkoine. Međutim, ako kupujete ili prodajete bitkoina, morat ćete platiti naknadu. Naknade su malo složeniji, kao Luno naplaćuje samo "kandidata", koji smanjuju likvidnost, umjesto "odluka", koji se poveća likvidnost (recimo nudeći bitkoine za prodaju). Vidjet ćete punu cijenu kada odete da kupovinu, jer može varirati od transakcije transakcije. Da budem iskren, ovaj nedostatak up-front transparentnost je prilično neugodno.

Luno izgleda solidan izbor za Bitcoin trgovcima, ali budite sigurni da obratite pažnju na fluktuaciju naknade kako bi se osiguralo da su u skladu sa tržišnim standardima. Je Luno novčanik je također odličan izbor za ljude koji traže snažan i pouzdan Android novčanik.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Da li je zakonita kriptocutna razmena?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 review - nije siguran da je vrijedan vaš novac

Post Tacocoin

Best Bitcoin usluge deponovanja

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Pregled Exodusa novčanika

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate

Post Tacocoin

Pregled kaveza: 6 Kontroverzno pitanje o kome morate biti sigurni

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - sve oko Bitcoin novčanika

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin stoni novčanik - 4 novčanika pregledani (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Da li je vredno toga?

Post Tacocoin

Bitcoin Kazino pregled - 5 najboljih sajtova za Bitcoin kockanje