GDAX pregled - napredna berza Coinbase-a, koliko je dobra? | Bosnian.Lamareschale.org

GDAX pregled - napredna berza Coinbase-a, koliko je dobra?

GDAX pregled - napredna berza Coinbase-a, koliko je dobra?

Global Digital Asset Exchange, uredno skraćeno GDAX, jedan je od najpoznatijih Bitcoin i kriptovaluta trgovanja razmjene u svijetu. Platforma je namijenjen naprednijim korisnicima i profesionalnih trgovaca, ali ono što prednosti ili nedostaci to su u odnosu konkurentima kao što su Krakenor Blizanci?

U ovom pregledu, ćete saznati o karakteristikama kompanija nudi, kako se to obavlja, i da li to odgovara vašim potrebama kriptovaluta.

GDAX Pregled poduzeća

GDAX gradi sjajnu reputaciju kao gledamo rast cryptocurrencies ubrzati u javnu svijest. Sve više i više investitori dolaze na tržište, a to je važno razumjeti razlike u platforme.

Ako razmišljate o GDAX, vi vjerojatno već imate neke Bitcoin i možda druge digitalne imovine. To je napredni trgovinsku platformu koja ima za cilj ozbiljan trgovaca.

Ako ste već korisnik na Coinbaseand žele da proširite svoje trgovine mogućnosti, a zatim rade na platformi će biti jednostavna poslastica za vas.

GDAX je u vlasništvu iste kompanije kao Coinbase i posluje kao sestra platformi za trgovanje. Kompanija sa sjedištem u San Francisku i je u funkciji od 2012. Godine, tako da zna svoj put oko tržišta kripto.

Vlasnici Coinbase računa može koristiti isti račun da biste se prijavili na GDAX i početi trgovanje gotovo odmah. Morat ćete kretanje sredstava iz jedne novčanika na drugu, ali ljepota kriptovaluta čini da je činč.

Naravno, ne treba biti Coinbase kupac raditi na razmjeni. Ako ste u potrazi za kretanje trgovanje platforme, onda ćete biti prilično zadovoljan GDAX je gladak dizajn i veliku podršku valuti.

GDAX Valuta Podrška

GDAX pruža pristojan pokrivanje velikih cryptocurrencies i fiat valuta. Bitcoin, Ethereum i Litecoinare sve dostupne za tržište trgovine. Možete depozit i raditi u bilo kojoj od ovih cryptos, zajedno sa američkih dolara, eura, i britanskim funtama.

Možete trgovati Bitcoin sa sve tri opcije fiat, dok Ethereum i Litecoin trgovine mogu biti iu dolara, eura, i Bitcoin. Ovo bi moglo biti malo frustrirajuće za britanske korisnike mada će većina evropskim berzama rade u eurima, a ne funti.

To je privlačan da Ethereum i Litecoin može trgovati sa fiat valutama. Često sam da je sticanje ove cryptos zahtijeva od vas da provedete Bitcoin, a možda ne želite da počnete probijajući se Bitcoin ulaganja sa cijenama kreće prema gore.

GDAX zemlja podržati

Platforma je širom svijeta berzanske trgovine, tako prirodno da ima prilično pristojan funkcionalnost širom svijeta. Izbor podrške valute čini posebno privlačan korisnicima Sjedinjenim Državama, Europi i Velikoj Britaniji. Australiji i Singapuru su podržani za trgovinu, ali ne u svojim fiat valuta; korisnici iz tih područja mogu imati da koriste različite valutnih parova. Potpuna lista je dostupna ovdje.

GDAX Naknade

GDAX trgovanja cijene su drastično niže od onih koje ćete naći na Coinbase. Činjenica da Coinbase računi rad na GDAX je super zgodan za svaki korisnik koji želi da se smanje troškovi.

Kao i kod većine razmjene, bankovnog transfera je potrebno, ili možete deponovati kripto sredstva direktno u GDAX vruće novčanik. Jednom fondovi su dostupni, trgovinu rasponu od 0,1% do 0,25%. To je ogromna ušteda u odnosu na opciju kao što je Coinbase, gdje bi se plaćati prema gore od 4% za kupuje kreditnim karticama.

Punu informaciju o naknada je dostupan ovdje.

GDAX korisničku podršku

Korisnička podrška je varijabla širom kriptovaluta industriji, s mnogo izvještavanje loših iskustava i drugi zvuči sirena uspjeh. GDAX radi pristojan posao u ovoj oblasti; iako kao i kod većine lokacijama, preporučujemo vam da kontaktirate tim putem e-maila. Ćete obično dobiti odgovor u 24-72 sati u zavisnosti od vaših upit.

Pomoć sekcija GDAX je lijepo postavljen i ima adekvatnu količinu informacija. To možete hodati kroz korake za prelazak na GDAX iz Coinbase, a to uključuje i kako da vodi i odgovora.


Sve u svemu, GDAX ispunjava očekivanja u ovoj oblasti, a da nije sija svetlo u industriji. Međutim, s obzirom da je ista kompanija koja je odgovorna za podršku Coinbase je, možda postoje neke štucanja tu i tamo (

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Tražite alternativu Bitcoin-a? Evo 6 kovanica za razmatranje

Post Tacocoin

HitBTC pregledao: Da li je sledeća velika berza?

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje treba da znate Pre kupovine

Post Tacocoin

BitStamp pregled: Da li je najjeftinija berza za kupovinu bitkoina?

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware Wallets pregled

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase-a - kupiti Bitcoin 150 dolara sa My credit card-om

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Ko je najbolji Bitcoin Bitcoin miner?

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats i Mod apk)

Post Tacocoin

Best Bitcoin usluge deponovanja

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Da li je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

KeepKey protiv TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet pregled