Gemini Bitcoin Exchange pregled | Bosnian.Lamareschale.org

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Gemini Bitcoin exchangewas osmislio slavni par blizanaca, Cameron i Tyler Winklevoss. Možda ćete ih se kao olimpijaca koji su tužili Mark Zuckerburg. Ali danas, trebalo bi da misli na njih kao vlasnici skoro 1% svjetske bitcoin, kao i legitimne berzanske trgovine po imenu Blizanci.

Ovi američki braća dovela Blizanci na svijetu u 2015. Godini, a koristili su potpuno drugačiji pristup izgradnji kriptovaluta kompanije. Sa sjedištem u New Yorku, oni su put koji većina drugih su očajnički pokušavaju da izbegnu: propisa. Prije pokretanja razmjene, postala je u potpunosti u skladu i potpuno registrovanih preduzeća, a održan je najviši nivo i rezervi kapitala i usklađenosti sa bankarskim standardima.

Je 'Winklevii' i dalje nastojati da se izgradi svjetske klase razmjenu digitalnih sredstava. Njihova osnovna filozofija u nemirna kriptovaluta svijet je uvijek pitati za dozvolu, a ne moli za oprost.

Jasno je da je ta kompanija je dizajnirala sama ostati potpuno iznad ploče na svakom koraku puta. Sada mnogi vide kao jedan od najvažnijih, ako ne themost-legitimne platformi za trgovanje u svijetu.

Funkcionalnost

Gemini platforma je vrlo lijepo dizajniran da poboljša korisnik povjerenje. Našao sam da je veoma jednostavan za korištenje.

Dok se ne prepun napredne funkcije, ona pružaju gladak, brz odziv iskustvo. Razmjenu guta zajedno lijepo. Njegova vage, naredbe, i cijene u trenutku promijeniti, tako da nikada nećete izgubiti svoje mjesto. Ova funkcija je važno za mene u bilo razmjene. U prošlosti, bio sam frustriran drugdje sporo puta utovar i glupo veze.

Sigurnosti tiče, ona pruža funkcije koje biste očekivali, uključujući i dva faktora autentifikacije, što je imperativ u svakom finansijskom računu. Web stranici objašnjava mjere sigurnosti na transparentan način, uključujući tehnike hladnjace i Amazon Web Services. Ovo transparentnost je važno znati o, pogotovo ako radite sa velikim transakcijama na redovnoj osnovi.

Podržani valuta

  • Bitcoin
  • Eter
  • Američki dolar

Blizanci je podržao valuta je izlog razmjene koja se gradi u spor, ali jak način. S obzirom da se i dalje primarno označen kao američki Bitcoin razmjene, ne postoji širok spektar funkcionalnosti za kripto ili fiat valute.

Uvođenje ethereum tradingmay signal sporo uvođenje drugih jake valute u budućnosti.

Američkih dolara i dalje biti jedini fiat valuta za depozite, povlačenja, i trgovine. Iako je razmjena otvara do više zemalja, Amerikanci će naći posebno korisno, što se tiče donošenja pouzdan bankovne depozite i isplate.

Veliki bonus za Gemini je mogućnost za trgovinu pravih dolara. Neki razmjene, kao što su Bitfinex, nemaju direktan trgovanja BTC-u-USD, tako da ćete morati koristiti Tether-a 'USDT "umjesto. Blizanci uzima korak dalje od vezivanja vaše trgovine u realnom valutu. Na taj način, možete napraviti povlačenje bez potrebe za Tether je kriptovaluta.

Naknade

Na prvi pogled, Blizanci honorara izgleda da je malo komplikovano, ali možete dobiti punu rundownhere.

Naslovi kažu da većina ljudi u potrazi na naknadu za kavu od 0,25%, kao i zapisničara naknadu za 0,25%. (To je otprilike industrijski standard.) Ove naknade se smanjuju kada je pogodio određenu količinu trgovine. Naknada za kavu se svode se na 0% za određene zapremine, a naknada lopov će ga smanjiti na 0,15% nakon 10.000 Bitcoin. (Dakle, ako kupujete skupe 'Bitcoin pizzu,' uzeti te informacije u obzir.)

Uplate i isplate u ne-naknade pružaju dobrodošao dodatak na servis. Ponekad, to je pravi udarac u zube, kada ćete naći taj skriveni povući naknadu tagged dalje.

Korisnička podrška

Blizanci korisničku podršku je relativno generički za Bitcoin razmjenu. Postoji u-depthFAQthat odgovara većini spaljivanje pitanja.

Specifičnih pitanja rješavaju putem e-pošte. Čitao sam o brzo vrijeme odziva od kupca servisni tim, pa sam poslao upit na sebe provjeriti. Dobio sam odgovor u roku od nekoliko sati, što je zaista ugodno. Sa druge platforme, ja obično ostavio čeka 2 ili 3 dana.

Bilo bi lijepo da bi mogli pozvati zastupnika, ali podrška telefon i dalje izmiče Bitcoin industriji (osim Coinbase nedavnog pokušaja). Za većinu razmjene, postoje griženje problema u korisničkoj podršci, dok se bore da se proširi i držati korak s brzim potražnje.

Javno mnjenje / Online Recenzije

Zanimljivo je da se ispita javnosti pogled na Gemini razmjene. Nekoliko komentara korisnika postoje, a tu je svakako nije poplava osude. Korisnička baza ne odgovara poput Bitstampor Bittrexyet.

Dobro poznata imena koja stoji iza projekta zaista daju dašak autentičnosti. Iz jednog ili drugog razloga, previše vlasnici kripto kompanija štite svoj identitet. To je veliki skretanja za mene kao potrošača. S obzirom da je Winklevii su vrlo publicaly gurnula poslovanja i izgrađen propisima, oni su osvojili povjerenje ljudi. Najviše korisnika na razmjenu vide Blizanci kao većina legalno platformi.

Zaključak: Da li je Blizanci dobre razmjene?

Blizanci je solidan razmjenu sa pouzdan potporu javnosti. Kreće novac u Bitcoin tržišta pomaže u jačanju razmjene, koji je tek bio u potpunosti operativan od 2016. Godine.

Međutim, ja bih lično voleo da vidim veću podršku valutu. Sa Blizanci, ne postoji niz altcoins u trgovini, koji će staviti dosta stalnih trgovaca off.

Ali, ako ste u potrazi za mjesto za trgovinu Bitcoin i eter s povjerenjem, onda nećete pogriješiti pomoću Blizanci.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri lozinki 2017

Post Tacocoin

Coinbase protiv Circle - Probao oboje sa $ 500 Evo šta sam pronašao

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debitne kartice Upoređene i pregledane (2018)

Post Tacocoin

Početni vodič za najbolje VPN usluge 2016

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - sve oko Bitcoin novčanika

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware Wallets pregled

Post Tacocoin

Ledger Wallet pregledao 80 korisnika Reddit-a (bez promo kod)

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Pregled Exodusa novčanika

Post Tacocoin

Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih

Post Tacocoin

Tražite alternativu Bitcoin-a? Evo 6 kovanica za razmatranje

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Best Bitcoin usluge deponovanja