Review: Coinmama - Da li je 100% legit? | Bosnian.Lamareschale.org

Review: Coinmama - Da li je 100% legit?

Review: Coinmama - Da li je 100% legit?

Jedan od prvih servisa koji sam ikad pregledavaju 99Bitcoins, u januaru 2014. Godine, bio je Coinmama. Ono što je posebno kod njih tada je to što vam je omogućila da kupi Bitcoin sa Western Union. Nedavno sam odlučio da ponovo sajt je pila da se mnogo promijenio za Coinmama, tako da možete nazvati obnovljeni pregled usluga.

Zbogom, Western Union. Zdravo, kreditne kartice!

Jedan od velikih promjena u Bitcoin industriji u cijeloj 2014. Godini je kako je lako je postalo kupiti Bitcoin kreditnom karticom. To je uglavnom zbog činjenice da su kompanije poput Simplexhave dozvoljeno razmjene i brokeri da potvrdi korisnicima manje rizika, što omogućava prihvaćanje kreditnih kartica.

Ovo je mnogo pozdravio promjene, jer bez toga bi biti vezan za stare metode zapravo ide na lokalni kontra Western Union i polaganja novca. Coinmamaintegrates Simplex u svom sistemu i omogućava vam da platite bilo Visa ili Mastercard koje imate.

Naknade su niže zahvaljujući kreditnim karticama

Budući da je proces je postao mnogo napredniji, naknade su niže kao dobro. Samo tako da ćete dobiti perspektivu: pre nego što je napravio promjenu na kreditne kartice, jedan Bitcoin bi vas koštati $ 310, kada je odgovarajuće Bitstamp stopa je iznosila svega $ 257. To je velikog naknadu 22 posto. Ouch!

Nakon što su implementirane promjene cijene su oko 6,5%. Sada kada mogu i dalje zvuči kao mnogo, ali ako pogledate oko sebe i kompanije koje prodaju vam Bitcoin sa karticom kao način plaćanja vidjet ćete da je to u osnovi isti naknade svuda. To je zbog skupih mjera te firme imaju za postavljanje kako bi se izbjegle prevare i chargebacks.

"Mi smo svjesni da trenutna komisija može smatrati prilično najviše do prosjeka kupca i mi stalno traže načine da smanje kako bi našim kupcima veću vrijednost za svoj novac."

Nimi, direktor Coinmama je

Vam Bitcoin odmah, naravno

zadnja stvar koja biva dramatično poboljšana je brzina koju dobijate svoj novac. U prošlosti ste morali čekati na potvrdu žice da stigne iz Western Union. Danas, čim uplate je obrisao, možete povući svoj novac, koji je potpuno strava.

Ovo je ključno, jer ponekad dan ili dva može značiti širok fluktuacije cijena u Bitcoin i završiti kupovine kovanog novca za više ili manje nego ste planirali. Imajte na umu da je za prvi put korisnici postoji ograničenje na koliko se može kupiti (u to vreme ili pisanja ove granice je 5000 $).

Šta reddit zajednice misle o CoinMama?

Kao i uvijek budem siguran da cross reference mog pregleda sa Bitcoin-a subreddit i Bitcointalk forumu. Tražio sam okolo web da pokuša pronaći druge komentare Coinmama, ali sve sam našao na Reddit je ovu temu, koja ima nekoliko korisnika koji su govorili da su zadovoljni sa stranice.

Prolazeći kroz Bitcointalk nisam mogao naći više korisnih informacija, osim jedne poststating da lokacija nije tako dobro poznat i još jedan na kojem piše da ima visoke naknade (to je bilo prije nego što je promjena na nižu strukturu naknada).

Hands-on tutorial: Kako se to zapravo uradio...

Ako razmišljate koristite Coinmama, napravio sam kratak hvatanje ekrana cijelog procesa da ti pomogne.

Zaključak - Da koristim Coinmama?

Kratak odgovor je da. To je renomirana firma sa jedini minus što svoje visoke naknade. Nažalost, to se ne može izbjeći kada se koristi kreditne kartice u ovom trenutku.

Duge odgovor je "to ovisi". Ako imate mogućnost da koristite neki drugi način plaćanja osim kreditne kartice onda bih izbjeći plaćanje visoke naknade i otići negdje drugdje.

Sve u svemu, servis je čvrsta i nadamo se da će postati više pristupačne u bliskoj budućnosti. Ako ste imali svoje iskustvo sa Coinmama, volio bih da je čujem u komentar ispod teksta.

Jan 2018 ažuriranje

# 8211; Ovih dana, zbog velike potražnje na svim berzama Coinmama je također pati od proširena kašnjenja transakcije i dug proces verifikacije. Predlažem čitanje komentar odjeljak da biste dobili ideju o tome šta pitanja mogu arrise prije donošenja odluke.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop novčanik?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debitne kartice Upoređene i pregledane (2018)

Post Tacocoin

Bitclub Network Review i Analiza

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupovine Bitkoina - Gdje će te dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristrasni, 100% stvarni podaci

Post Tacocoin

Review AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - da li je to prevara? Pravi rezultati od korisnika bitkointoksa

Post Tacocoin

HitBTC pregledao: Da li je sledeća velika berza?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledao - da li je to sigurno?

Post Tacocoin

Bitcoin Kazino pregled - 5 najboljih sajtova za Bitcoin kockanje

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin novčanik za 2014. - Blockchain protiv MyCelium protiv Coinabse