Najbolji Bitcoin rudarski bazeni (Top 5 pregleda) | Bosnian.Lamareschale.org

Najbolji Bitcoin rudarski bazeni (Top 5 pregleda)

Najbolji Bitcoin rudarski bazeni (Top 5 pregleda)

Bilo da ste zainteresovani da budete Bitcoin minerfor prvi put, ili ste jednostavno u potrazi za novim Bitcoin rudarski bazen, mi smo tu da pomogne! U ovom članku, mi ćemo ispitati prvih pet Bitcoin mining bazena. Potrebno je napomenuti da je ovaj članak o rudarstvu sa svojim Bitcoin mining ne hardwareand oblak rudarstvo.

Što je Bitcoin rudarski bazen?

Za one koji su novi u kriptovaluta, rudarstva bazeni su grupe rudara koji su svoje resurse zajedno kako bi se brže generiranje blokova. Rudari nakon toga se više redovne nagrade nego što bi solo rudarstvo, kao nagrade se dijele među članovima. Koliko bloka nagrada rudari dobiti ovisi o tome koliko njihove hash moć je doprinio rješavanju blok.

 

Pre biranja Bitcoin mining bazen

Postoje različiti rudarski bazeni za različite cryptocurrencies. Evo nekoliko faktora uzeti u obzir kada birate rudarski bazen:

Veličina: Veći bazeni nude više redovne isplate. Međutim, isplata je manji jer je dijele među više članova. Manji bazeni nude manje česte uplate, ali veće isplate. Koji god da odaberete, povratak bi trebalo ni u dugoročno.

Nagradite Metoda: Glavna nagrada typesto se naći na različitim rudarske bazene uključuju sljedeće:

 • Pay-per-Share (PPS): Svaki put se dostavlja po dionici, korisnik plaća fiksni iznos.
 • Proporcionalna: Korisnik se plaća na osnovu proporcija akcija su pronašli.
 • Gol na bazi: A proporcionalne metode težio do trenutka kada se podnosi po dionici.
 • Plaćaju po Zadnje N Akcije (PPLNS): Slično proporcionalno, ali svaka akcija može biti nagrađeni na više rundi.

Naknade: Neki Bitcoin mining bazena naplaćuje naknade, a neki ne. Naknade se kreću od svega 0% do 3%. Imajte na umu da nisu svi rudarski bazeni su se ispred o svojim naknade strukturama.

Budite sigurni da se uzme u obzir pouzdanost rudarskog bazena, koliko sigurnost nudi i koliko je lako povući sredstva. Istražujući ovih područja, možete bolje odlučiti da li može napraviti profit od Bitcoin mining.

Top 5 Bitcoin Mining Bazeni

Slush Bazen

Objavljen u 2010, Slush Poolwas prvog Bitcoin mining bazen i nesumnjivo vodio put za mnoge Bitcoin mining bazena. Vodi Satoshi Labs, to je sa sjedištem u Češkoj i prati sistem rezultat zasnovan da obeshrabri prebacivanje bazen.

To je srednje veličine bazen koji održava tek nešto više od 7% stope mreže hash. Tu je fiksna naknada od 2% za svaku transakciju, koja se dijeli sa rudarima. Što se tiče povlačenja, prag se može podesiti, sa stanjima poslao kada se dostigne ovo. Bljuzgavicu Pool također pruža uslugu mina Zcash (ZEC), koji se može minirana za besplatno. Bljuzgavicu Bazen kontrolnoj tabli je vrlo user friendly i pruža odličnu detalj sa redovnim ažuriranja. Iako ne može biti najveći od Bitcoin rudarske bazene, to je sigurno smatra jednim od najboljih.

Pros:

 • Prvi Bitcoin mining bazen; vrlo osnovan
 • Metoda rezultat na bazi smanjuje rizik od varanja
 • Odlična razumljiv dashboard

Cons:

 • Naknada za 2% može biti previše za neke ljude

Antpool

Antpoolis kineski Bitcoin mining bazen upravlja Bitmain Technologies. Ona ima oko 22% stope mreže hash, što ga čini najvećim Bitcoin mining bazen u trenutku pisanja. Jedna od prednosti ovog rudarskog bazena je da možete birati između PPLNS (0% naknada) i PPS (2,5% naknada), od kojih oba imaju svoje prednosti.

Što se tiče plaćanja, oni su jednom dnevno, ako taj iznos prelazi 0.001 Bitcoin. Ti novi na Bitcoin mining će cijeniti čist sučelje. Instrument tabli jasno prikazuje dobit i stope hash. Tu su i razne sigurnosne opcije, uključujući i dva faktora autentifikacije, e-mail upozorenja, i novčanik brave. Kao jedan od utvrđenih igrača, Antpool je pouzdan opcija za Bitcoin mining početnike.

Pros:

 • Možete birati između PPLNS i PPS vrste nagrada
 • Lijepo sučelje koje je lako za početnike za navigaciju
 • Obilje sigurnosne opcije, uključujući i dva faktora autentifikacije

Cons:

 • Isplate imaju tendenciju da budu manji, jer je to tako veliki rudarski bazen

Kano CKPool

Također poznat kao KanoPool, Kano CKPool osnovana je 2014. Godine srednja Bitcoin mining bazen upravlja Pay po Zadnje N Podijeli modela (PPLNS), punjenje naknadu od 0,9% sa zajedničkim naknadu transakcije nagrade. Ona ima oko mreže stopa hash 3%, rudarstvo 02:58 bloka dnevno.

Za razliku od nekih rudarski bazeni, Kano CKPool ne nudi spojenih rudarstvo. To znači da možete samo moj Bitcoin sa ovim bazenom. Što se tiče isplate, nema praga. Kao takav, da ćete dobiti male, česte uplate za rudarstvo.

To je relativno jednostavan bazen sa interfejsom koji bi mogao učiniti s update jer to nije najviše user friendly. To nema mnogo na putu mogućnosti, ali ima dva faktora autentifikacije za dodatni sloj sigurnosti.

Pros:

 • No isplata prag znači redovne isplate
 • Dobru potporu i vrlo ugodnoj zajednici
 • Relativno niska naknada u odnosu na neke rudarske bazene

Cons:

 • Interfejs nije najviše user friendly

F2Pool

Veliki kineski Bitcoin mining bazen, F2Poolopened u 2013. Godini sa 14% stope mreže hash, to je trenutno druga po veličini Bitcoin mining bazen na raspolaganju. Vođenjem PPS sistem nagrađivanja, F2Pool uzima naknadu za 4%, što je na visokom strani.

Osim Bitcoin, F2Pool ima servere za rudarstvo Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), i Zcash (ZEC). Tu je svakodnevno automatski isplate, a minimalna povlačenje 0.001 BTC. Za razliku od nekih kineskih Bitcoin mining bazena, ima engleski sučelje. Raspored je vrlo jednostavan, sa predstavio informacije na jasan i koncizan način, što ga čini posebno dobar izbor za početnike.

Pros:

 • Opcija rudarstva LTC, ETH, i ZEC
 • Moguća redovne isplate
 • Vrlo niska isplata prag

Cons:

 • Na 4%, naknade veći od većine rudarskih bazena

Eligius

Eligiusis je Bitcoin mining bazen sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama. To je vrlo lako da se pridruže kao nije potrebna registracija. Osnovana u 2011, to je bio jedan od prvih Bitcoin mining bazena. Bazena kontrolira nešto manje od 1% stope hash mreže, što znači da relativno govoreći, to je jedan od manjih rudarskog bazena.

Jedna od glavnih prednosti Eligius je da nema naknade. Korisnici dobijaju 100% nagrade bloka, uključujući i naknade za transakciju. Eligius upravlja PPS sistem nagrađivanja uz minimum isplata 0.04 BTC. Ovo višu minimalnu isplatu znači da morate razumnom heširanjem moći da vide povratak brzo. Osim Bitcoin, Eligius također omogućava stopljenih miniranje Namecoin (NMC).

Pros:

 • Lako se pridruže koliko je potrebno bez registarskih
 • To je besplatno: Rudari se ne naplaćuju nikakve naknade
 • Spojio miniranja Namecoin za dodatne kovanice

Cons:

 • Nije za svakoga-to će zahtijevati dosta hašiša moć da se isplati

Koristite li bilo koji rudarske bazene mina Bitcoine? Ostavite komentar o svom bazenu ispod!

Povezane vijesti


Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin stoni novčanik - 4 novčanika pregledani (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Decembar ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Xcoins pregled - da li je Legit način kupovine Bitkoina?

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 pregled - Zašto se korisnici Reddit-a žale na ovu Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Da li je zakonita kriptocutna razmena?

Post Tacocoin

Moj novi najbolji Bitcoin i altcoin novčanik - Pregled Exodusa novčanika

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - sve oko Bitcoin novčanika

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Da li je ovaj Bitcoin novčanik bolji od TREZOR?

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupovine Bitkoina - Gdje će te dobiti $ 10k?