Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner | Bosnian.Lamareschale.org

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Jedan od zanimljivijih uređaja proizveden od Bitmain (vodeći Bitcoin mining hardwaresupplier danas) je Antrouter R1. Proizvod ima 2 glavne funkcije:

  1. To je samo vaš svakodnevni Internet ruter - pretvaranje žičani pristup internetu u bežični pristup.
  2. load...
  3. To je Bitcoin rudar koji vam omogućuje da se natječu za priliku rudarstva Bitcoine.

Uređaj se može koristiti i kao USB punjač velike brzine - Pomoću USB kabla, spojite svoj mobilni uređaj na R1 da je napunite. Podržani su Android telefoni, iPhone i tablete.

Ali prije nego što vilice preko $ 39 do Bitmain (isporučuje nije uključen) i početi rudarstvo Bitcoin, važno je da shvatimo koliko je tanak šanse su zapravo moje Bitcoin sa Antrouter. Počnimo sa tehničkim specifikacijama:

load...

Prednji panel Povežite Ethernet kabel i prijavite se na sistem upravljanja.
Bitcoin Mining Mode AntPool Solo Mode (Forced)

Kao što možete vidjeti Antrouter ima hash stopu 5.5GH / s. Samo za usporedbu, najefikasniji rudara je danas da će vjerojatno razbiti čak i unutar 12 mjeseci, Antminer S9, ima hash stopi od 14 TH / s. To je više od 2500 puta više nego Antrouter R1.

Osim toga, kad rudarstvo sa Antrouter radite ono što se zove "Solo rudarstva" - to znači da ti ne pridružiti bazen od rudara i uzimajući nagrađeni za svoj dio posla. Ako je to bio slučaj bi se oko 10 centi svaki mjesec, jer vi ne doprinosi toliko (izračunato preko našeg Bitcoin mining kamenca).

load...

Umjesto toga, vi pokušavate da kopaju na svoju ruku, pokušavajući riješiti ultra kompleks matematike problem sa vrlo slab kompjuter. Postoji male šanse da ćete uspeti da uradi i osvojite nagradu 12,5 Bitcoin, ali to je još manji od šanse za dobitak na lutriji.

Rekavši sve to, ja i dalje vjerujem u koncept je privlačan. Mislim, to ne košta puno kupiti ovaj uređaj, on i dalje ima svoju primarnu funkciju kao ruter, i samo zamisliti kakva priča koju ćete imati ako ste zapravo uspjeli rudnik Bitcoin s tim pukom srećom.

Postavljanje Antrouter R1 uzima malo konfiguracije prvi put. Međutim, ovaj vodič je prilično thouroughand ćete dobiti kroz to lako. Je Antrouter R1 nije novi proizvod, to je prvi put predstavljen na tržištu krajem 2015. Godine (vidi originalni Bitcointalk nit ovdje). Dok pretražujete putem komentara korisnika otkrio sam da su dva glavna korisnika pritužbe imali su:

  • Troškovi dostave čine ovaj proizvod mnogo skuplji od navedene cijene. Kada je kontaktiran, Bitmain izjavilo da imaju novu metodu dostave (4PX) koja smanjuje troškove dostave za više od 70% na pojedine zemlje u odnosu na redovne ekspresne dostave usluga. Je Antrouter R1 se prodaje na Newegg.com po cijeni od $ 49 i isporuka je iz SAD-a. Ova cijena je samo 10 $ iznad cijene na web stranici, koja ne uključuje međunarodne troškove dostave.
  • Neki korisnici koji su kupili proizvod na Amazonu tvrde da su dobili neispravan proizvod. Međutim, najviše mišljenja su pozitivni.

Presude - je Antrouter R1 vrijedan svoj novac?

Ako ste u potrazi za dobiti vaš novac vrijedi podalje od ovog uređaja. To će samo koštati više od običnog mrežni ruter i velike su šanse da to nikada neće dovesti u profit. Međutim, ako se osećate sreće i želite kupiti jeftini životno srećka na Bitcoin mining tombolu ovo izgleda kao dobar posao. Lično mislim da je ideja je prilično cool, čak i ako se ne završi rudarska bilo novca...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

HitBTC pregledao: Da li je sledeća velika berza?

Post Tacocoin

Promenljivo protiv ShapeShift - Instant razmena kriptokutnosti

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Da li je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Xcoins pregled - da li je Legit način kupovine Bitkoina?

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Da li je ovaj Bitcoin novčanik bolji od TREZOR?

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari koje trebate znati

Post Tacocoin

BitStamp pregled: Da li je najjeftinija berza za kupovinu bitkoina?

Post Tacocoin

Pregled kaveza: 6 Kontroverzno pitanje o kome morate biti sigurni

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Da li je to legitimna rudarska operacija?

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupovine Bitkoina - Gdje će te dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Bitclub Network Review i Analiza