Bitcoin Trader pregled - Da li je mogući 20% mesečni ROI? | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin Trader pregled - Da li je mogući 20% mesečni ROI?

Bitcoin Trader pregled - Da li je mogući 20% mesečni ROI?

VAŽNO UPDATE!

Od 12 oktobar Bitcoin-Trader izgleda ne rade. Nismo sigurni što to znači, ali savjetuju da nema sredstava biti deponovan na njih. Kao što je navedeno u ovom postu orognialy - ovo je visok program rizik. Ako ste već uložili sa njima savjetujemo vam da pokušate i unovče. Na Čini se da u ovom trenutku to je prilično teško dobiti fond iz BT - ažuriranja mogu se naći na Bitcoin razgovor.

Od 16. Oktobar Bitcoin Trader je službeno bez posla

Upravo sam na e-mail u mom inbox, moje najdublje saučešće svima koji patio gubi iz ove nemarnog poslovanja. Ja osobno ne vjerujem ono što je napisano u ovoj e-pošte i vjeruju sve to su bila samo prevara.

Pre oko mesec dana smo razgovarali o tome kako da profitiraju od Bitcoin investicija. Pokrili smo program pod nazivom BTCJamwhich omogućava vam pozajmiti Bitcoins strancima i dobiti mjesečnu isplatu - generisanje APR (godišnji procenat) od skoro 20%. Drago mi je da kažem da je moj eksperiment sa ovim programom je ide dobro i ja da mi mjesečna isplata kao što je planirano.

Da li je moguće da se napravi 20% MPR (Mjesečno procenat)?

Jedna od drugih stvari koje sam razgovarao u svom prethodnom poruke je HYIP - High Yield Investment programe. Ovi programi su ono što je poznato kao Ponzi šema. Plaćaju masovne kamatne stope i rizik je znatno veći. Većinu vremena ovih programa su ravnici prevara. Program ćemo razgovarati danas izgleda imaju mnogo karakteristike HYIP, ali nisam uvjeren da je to u stvari je tako da sam odlučio da se dublje.

Bitcoin Trader izgleda isplaćivati ​​skoro 8 mjeseci

Osnovna ideja Bitcoin Traderis da kupite dionice u bilo rudarski bazen ili trgovačko bazen i da se isplaćuje u skladu sa brojem dionica ste vlasnik. Dakle, to je kao da ulaže u kompaniju i za uzvrat dobiti budućih profita da će kompanija učiniti kroz trgovinu ili rudarstvo. Čitava stvar je zvučao prilično sumnjivim meni, posebno nakon mog iskustva sa MyDailyCoinso sam odlučio testirati ga za sebe.

Važno je napomenuti da je prvi put predstavljen na Bitcoin Trader Haroun Kola također poznat kao Bitocin Baba. Haroun izjavio je da je radio sa Bitcoin Trader od februara 2014. Godine i da je prima isplate od njih na redovnoj osnovi.

U proteklih 9 dana sam napravio 7,9% moje investicije

Testirao sam se Bitcoin Traderwith male količine novca, tako da se ne zanima previše, ako je to prevara. Kupio sam neke trgovanje dionica i čekali da vide što se događa. To nije bitno koja ima kupiti, trgovinu ili rudarstvo, jer ideja je ista - možete uložiti određeni iznos novca i dobiti precent tog iznosa za uzvrat.

Nakon 9 dana Drago mi je da kažem da sam napravio 7,9% ROI (povrat ulaganja), koji će vjerojatno doći do oko 16% ROI na kraju mjeseca. Bitcoin Trader također pisati svoje dnevne rezultate na web stranici tako da svi mogu vidjeti. Ovo je prilično cool, jer nema puno mjesta vani koji će vam dati takav kamatne stope, ali stvari nisu uvijek onakve kako izgledaju da sam odlučila da dodatno istraži malo...

BitcoinTalk korisnici su podijeljeni u svoje mišljenje u vezi Bitcoin Trader

Jedan od najpouzdanijih izvora informacija o gotovo ništa Bitcoin svijetu BitcoinTalk - najveća i najstarija Bitcoin forumu. Našao sam threaddiscussing Bitcoin Trader koji je počeo u decembru 2013. Godine i kontinuirano ažuriranje do danas. S obzirom da je tema ima ovdje preko 1300 komentari su vrhunac:

  • Niko tvrdi da nije dobio plaća Bitcoin Trader.
  • Većina skeptici nisu pokušali program sebe.
  • Vlasnici Bitcoin Trader su najvećim dijelom anoniman (imena su otkrili, ali ništa ne može povezati na stvarne osobe).
  • Niko se reguliše ili reviziju kompanija koja ostavlja otvorena vrata za Ponzi shema.
  • Bitcoin Trader koristi procesor plaćanja za koje se zna da bude prihvaćena od strane HYIPs - ništa što se može puniti nazad.

Tako je Bitcoin Trader dobra investicija?

Jedna od stvari koje su me razočarali oko Bitcoin Traderis da se zapravo ne plaćate u Bitcoine. Što znači da koristite samo Bitcoins kako bi se položi novac i vrijednosti se odmah pretvara u USD. Ovo je sramota, po mom mišljenju, jer bih naći način da raste moje Bitcoin, jer u suprotnom oni su samo polaganje oko. Zato BTCJam je bolje prilagođen za tu svrhu (ali prinos je niži).

Da sumiramo stvari mislim Bitcoin Trader je održiva investicija prilika u ovom trenutku, ali ja bih bio vrlo oprezan kada ga koristite, što znači:

  1. Neću uložiti bilo koji iznos ne mogu priuštiti da izgubite.
  2. Ja bih povući moju zaradu na sedmičnom nivou i da ih ne ostavlja na Bitcoin Trader.

Mislim da je Bitcoin Trader nije nužno pokazala kao HYIP (još uvijek) i može zapravo profit od ako ste igrati karte u pravu. Imajte na umu da nisam financijski stručnjak i sve pišem na ovom blogu je svoje mišljenje - tako da je potrebno sa zrnom soli i na vlastitu odgovornost. Sretno!

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin od 99Bitcoins

Post Tacocoin

Rudarstvo protiv kupovine Bitkoina - Gdje će te dobiti $ 10k?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debitne kartice Upoređene i pregledane (2018)

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware Wallets pregled

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin novčanik za Android mobilni uređaj pregledan

Post Tacocoin

Kraken pregled - Da li je ovo Bitcoin razmjena pouzdana?

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop novčanik?

Post Tacocoin

Web Mining - Monetizujte svoju web stranicu pomoću korisničkih pretraživača

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot pregled - nepristrasni, 100% stvarni podaci

Post Tacocoin

Bitcoin Kazino pregled - 5 najboljih sajtova za Bitcoin kockanje

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Da li je zakonita kriptocutna razmena?