BTC Robot pregled - da li je to prevara? Pravi rezultati od korisnika bitkointoksa | Bosnian.Lamareschale.org

BTC Robot pregled - da li je to prevara? Pravi rezultati od korisnika bitkointoksa

BTC Robot pregled - da li je to prevara? Pravi rezultati od korisnika bitkointoksa

Prednosti: Jednostavan za postavljanje, puno tutoriali, podrška na raspolaganju.

Protiv: Ne izgleda da se ponašaju kao što je opisano na sve. Nije uspio da ga da radi na Silver plana.

Zaključak: Ne, BTC Robot nije prevara, ali mislim da to nije toliko precizan kao što je opisano na stranici prodaje BTC Robot. Lično, nije uspio ostvariti profit od toga, ali sam koristio za samo 2 tjedna. Dobra stvar je da je 60 dana novac leđa garancija čini ne glupost za nekoga tko želi isprobati bilo koji način i odlučiti za sebe.

Rejting 99 Bitcoine '

Usr = 5,5]

Za više informacija o BTC Robot.

Cijeli BTC Robot Review

Dozvolite mi da počnem ovde napamet govoreći, ovo nije još jedan "pogledaj koliko je velika moja profit sa BTC Robot". Ovaj pregled ima za cilj da dovede pravog istraživanja zaključiti jednom i za sve, ako je vaš novac vrijedi ili ne kupuju BTC Robot. Ja sam bio u Bitcoin za skoro godinu dana i tek nedavno dobio ruku na BTC Robot i to je bio tek nakon neka istraživanja INTENSIVEmarket. Moja pretpostavka je da ako ste na ovoj stranici vjerojatno u potrazi u nju istraživanja, kao i, tako da nadam se da može uštedjeti malo vremena.

Ovaj pregled se ne zasniva na mom ličnom iskustvu samo

Umjesto da samo trgovanje sa BTC Robot i onda dajući vam moje lično mišljenje sam ja integrirana u ovaj pregled onoliko online BTC robot mišljenja sam mogao da nađem na internetu. Izabrala sam najbolje među njima (obično od Bitcointalk.org) i najgori (obično za ljude koji pokušavaju da brzo dobiti) i doveo ih zajedno. Neću govoriti o tome kako koristiti BTC robota u pregledu, jer to je prilično jednostavno i tu je kompletan korak po korak vodič nakon što ga kupite.

U potrazi za "BTC Robot komentara" na Google-u donijeti gotovo 92% su pristrasni recenzija...

Dakle, nakon što prolazi kroz prve 4 stranice na Google za pojam "BTC Robot Reivews" Uspio sam naći samo 3 komentara koji su bili u vrijednosti komentariše, ostatak mišljenja su ravnice pristrasni.

Jonathan prikazuje pravog dokaz da možete dobiti (i izgubiti) sa iskrenim BTC Robot pregled

Uspio sam da idem za gotovo 12 različitih mišljenja prije nego što odluči da kupi BTC robota. Prvi pregled sam naišao na što je vjerojatno korisno je za lokacije pod nazivom "Bitcoin World Wide", što je bilo nekako sumnjivo tražim jer izgleda samo promociji BTC Robot. Bez obzira na to, nakon čitanja Jonathan je pregled pažljivo sam vidio da je on zapravo ažuriranje njegova statistika svaki mjesec, uključujući gubitak (što je nešto što pristran recenzije rijetko). Dakle, do novembra 2013 njegov račun bio na pozitivan ROI% 26.75 ali zbog velikog pada u Bitcoin cijena u prosincu je završio 2013. Godine sa negativnim ROI% 61.23. Moja pretpostavka je da je koristio agresivnog režima koji ga je dovesti do te gubi. Evo njegove ponovimo za decembar.

Michael Ljeto prikazuje pravog Screen Capture stvaranja profita

Nakon projekcije još malo pretjerano pristran BTC Robot mišljenja naišao sam na Vimeo videoof tipa koji se zove Michael Summers. Sada ovaj video je jasno ispričao, ali ipak pokazuje što stvarni profitira BTC Robot od oko 386,18 $. Nakon daljnje istrage Vidio sam da je video postavljen od januara 2014-a snimljen je na juli 2013....make se pitate kako je legalno to je na kraju krajeva.

Prvi veliki sajt koji će napisati komentar BTC Robot kaže da je to prevara

Nakon još malo kopanje, naišao sam na članak iz "The Verge". Da skratim priču autor post na The Verge tvrdi BTC Robot je samo još jedan muljaža u svijetu zarađivati ​​novac online. Iako je izgleda vrlo odlučni o tome, on nije donio jedan dokaz koji podržava njegove tvrdnje. Na komentare koji su postavljeni na ovaj članak BTC Robot tim odgovorio svakog čitaoca koji su izrazili najmanji zabrinutosti koja igra u njihovu korist. Ako neko pokušava da prevari tebe, oni obično neće imati tako veliku službu za korisnike.

Šta Bitcointalk Forum ima da kaže o BTC Robot

Za one koji nisu svjesni toga, Bitcointalkis najveća Bitcoin forum online danas, i to ne uzima prevare olako. Korisnici koji se smatraju prevaranti su jasno označeni i obično izbačena iz foruma, evo nekoliko primjera ne odnose na BTC Robot:

Našao sam 3 različite teme koje se odnose na BTC Robot recenzije. U firstwas AA član osoblja Bitcointalk. On je zapravo stvorio ukupnu dobit od $ 52.15 kroz vremena kada je trgovanje, ali je gubio Bitcions. On je neka vrsta iritated ovim, iako je zastupnik BTC Robot koji su odgovorili na tu funkciju je pojasnio da je profit na osnovu USD, a ne BTC, što znači da ako želite da zaradite korištenje USD BTC robota. Ako ste s ciljem da zaradite Bitcoin onda možda postoji bolji način.

Drugi threadof BTC Robot recenziju na Bitcointalk sam pročitao grije se vrlo brzo i ima više od 400 postova! Prišao sam većina njih (vi zapravo ne može čitati 400 postova). Prolazeći kroz postove naišao sam još jedan video koji se činilo da legitimnim i pokazuje dobit.

Bilo je mnogo premišljanja, u ovim forumima. Uglavnom ljudi to optužuju prevare, ali bez stvarnih dokaza. BTC Robot tim se činilo da se brane žestoko protiv bilo optužbi. Nekoliko memberfinally došao sa nekim stvarnim podacima trgovanja pokazuje da su izgubili novac kada se koristi robot, a neki su se žalili loš servis. Prema endthe forum se stvarno agresivni, smanjuje povjerenje rezultat BTC Robot tim i poziva se program biti neuspješne.

Konačno sam pokušao pronaći najnovije BTC Robot pregled, jer možda nešto promijenio vreme je program pokrenut. Čini se da nije mnogo promijenila iako je jedan recenzent saidhe je bilo teško dobiti svoj novac nazad, jer je kupio program sa Bitcoine.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, svoje iskustvo sa BTC Robot

Dakle, nakon što je pročitao toliko stvari online nisam imao jako dobar osjećaj o BTC Robot, ali i dalje nije bilo otvoreno dokaz da je to prevara. Također, oni obećavaju 60 dana za povrat sredstava pa sam mislio da ga kupiti, igrati s njim malo i ako mislim da je to sranje samo da vraća. Procesa nabavke je prilično glatko, samo idite na web BTC Robot, izaberite svoj plan (Izabrao sam Silver jedan), a zatim se preusmjereni na ClickBetter za plaćanje.

Napomena: ClickBetter je procesor plaćanja za BTC Robot, tako da ako želite da biste dobili vraćen ili imate problema prilikom kupovine potrebno je da ih približi. Riječ mudrosti, ne spadaju u sve gore-prodati sranje oni pokušavaju da vas pitch nakon što ste kupili robota

to je taktika samo jeftin marketing.

Dobio sam ključeve API iz BTC-E. To možete učiniti samo da svoj profil, odabiru API Keys, a zatim stvaranje novog ključ. Možete ga god želite nazvati, ali onda morate ga dati "info" i "trade" dozvole.

Finansira sam BTC-E korisnički račun sa $ 100 što je najviše sam bio spreman izgubiti na ovaj test. Postavio sam robot postavkama "srednje" trgovine i čekali da vide šta se dešava, na žalost ništa uradio. Program nije bio u stanju da po mog BTC-E informacije i za njih nije bilo trgovanja. Poslao sam e-mail podrška BTC Robot i dobio odgovor na sljedeći dan sa neke upute. Onda sam odlučio da stvari malo poradite i zapravo nadograditi na "Gold plan". Razlog je da imam 60 dana za povrat sredstava, tako da ne postoji opasnost.

Nakon potpisivanja do zlata planirati Bot zapravo počeo trgovanja. Odlučio sam da ga ostavi u narednih nekoliko dana i da vidimo šta će se desiti. Ovo je moj račun, na prvi dan trgovanja:

Dovoljno Nažalost, nisam uspio ostvariti profit čak i nakon nekoliko dana trgovanja. Bilo je vrijeme da se testiraju posljednje što je ostalo... 60 dana novac-leđa garancija. Poslao sam zahtev za povraćaj u ClickBetter i čekaju da vide da li će to raditi kao oglašavane. Jeste, i za 3 dana sam dobila puni povrat novca za oba programa.

Zaključak - je BTC Robot prevara?

No, BTC Robot nije prevara, ali mislim da to nije toliko precizan kao što je opisano na stranici prodaje BTC Robot. Lično, nije uspio ostvariti profit od toga, ali sam koristio za samo 2 tjedna. Dobra stvar je da je 60 dana novac leđa garancija čini ne glupost za nekoga tko želi isprobati bilo koji način i odlučiti za sebe. Ako želite podijeliti svoje iskustvo s BTC Robot samo pisati komentar i ocjenjujete ovaj proizvod ispod.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware Wallets pregled

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Da li je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

GDAX pregled - napredna berza Coinbase-a, koliko je dobra?

Post Tacocoin

Antminer T9 protiv Antminera S9 - Ko je najbolji Bitcoin Bitcoin miner?

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel-a (spalio ga, prešao preko njega i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Coinmama protiv Coinbase-a - kupiti Bitcoin 150 dolara sa My credit card-om

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Da li je Legit?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debitne kartice Upoređene i pregledane (2018)

Post Tacocoin

Pregledao je Luno (bivši BitX) Bitcoin Exchange i Wallet

Post Tacocoin

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Da li je vredno toga?

Post Tacocoin

Promenljivo protiv ShapeShift - Instant razmena kriptokutnosti