Pregledao je najbolje Bitcoin Ad Networks | Bosnian.Lamareschale.org

Pregledao je najbolje Bitcoin Ad Networks

Pregledao je najbolje Bitcoin Ad Networks

Kao cryptocurrencies postaju sve više i više popularan, sada možete naći i požrtvovane Bitcoin oglasne mreže koje omogućavaju da prikažete Bitcoin u vezi oglasa na svojoj web i zaradite dodatni prihod Bitcoin.

Slično kao i Google AdSense, Bitcoin reklamne mreže pružaju oglasa na vaše web stranice. Ćete dobiti isplatu u Bitcoin, koji obično možete povući u roku od sedam dana. Hajde da pogledamo neke od najboljih Bitcoin reklamne mreže uzeti u obzir za vaše web stranice:

CoinTraffic

CoinTraffichas još od 2014. Godine, a odnosi se na sebe kao kripto mreži za oglašavanje. Nudi CPM kampanje i ima širok spektar mogućnosti format oglašavanja, uključujući statički bannera i pop-under oglase. Platforma je jednostavan za korištenje, što čini provjeru dnevnih uplata i povlačenje komisija posebno lako. Postoji minimum povlačenje 10 €, a zahtjevi za isplate se obično obrađuju u roku od 24 sata.

Jedna od prednosti CoinTraffic je da su selektivni o broju partnera za oglašavanje imaju. To znači da su oni pažljivo izbjegava ICO prevare, umjesto da jednostavno koncentrirajući se na visokokvalitetnim saobraćaj sa renomiranim oglašivače i izdavače. Podrška nudi CoinTraffic je obično vrlo dobar, s brzim vremenom odgovora, iako se ponekad može potrajati tjedna za vaše web stranice će biti odobren ili odbijen.

Pros

 • Platforma je brz i jednostavan za korištenje
 • Podrška je dobra, sa brzim odgovorima i pomoći odgovore
 • Računa o oglašivači biraju

Cons

 • Možda ćete morati pričekati neko vrijeme za vaše web stranice će se razmatrati

A-ADS (Anonymous Ads)

Jedan od najstarijih Bitcoin reklamne mreže, A-ADS (Anonymous Ads) je i dalje vrlo popularan izbor. Slično kao i sama Bitcoin, A-ADS oglašavanje platforma je bazirana na anonimnosti: nije potrebna osobne podatke ili verifikaciju. Iako postoji znak-up stranice, možete odabrati da se prijavite sa Bitcoin adresu bez registracije za račun.

A-ADS je ustanovljena Bitcoin oglašivačka mreža koja je poznata ponuditi brz i tačan plaćanja. Korisnici se s obzirom na izbor povlače na A-ADS računa ili direktno na Bitcoin adresu. Ti si vjerojatno da će naići na mnoge probleme, a ako je potrebna podrška, A-ADS je obično vrlo korisno.

Pros

 • Nudi anonimnost-ne treba pružiti osobne informacije
 • Isplate su uvijek brz i tačan
 • Dobre rezultate korisničke podrške

Cons

 • Neki korisnici su primijetili niže isplate kasne
 • Ne pravi razliku između oglašivači (može promovirati prevare)

Coinzilla

Jedan od novijih Bitcoin reklamne mreže, Coinzillawas lansiran u 2016. Nudi i CPM i CPC oglašavanje u obliku standardnih transparente, plutajući banneri i pop-under oglase. Zanimljivo, oglasi se mogu finansirati ne samo sa Bitcoin ali i sa Ethereum. Jedna od karakteristika koji mogu biti korisni je program upućivanje, koji vam može pomoći da zaraditi 10% od depozita i povlačenja iz korisnika.

Isplate na CoinZilla se održavaju za sedam dana prije nego što je pušten na slobodu. Kao i mnogi Bitcoin reklamne mreže, tu je minimum povlačenje 0.001 BTC. Jedan ulov: Zahtjevi izdavača Coinzilla su na strogoj strani, sa dosta korisnika koji imaju svoje sajtove odbijen. Konkretno, Coinzilla ne prihvata web stranica nastala u posljednja tri mjeseca. Dok podrška može biti spor u špicu, odgovori su obično od pomoći, a tu je i fleksibilnost podnošenja podršku ulaznica putem web stranice ili kontaktiranjem Coinzilla preko Skype-a.

Pros

 • Zaradite dodatni Bitcoin s programom za upućivanje
 • Isplate su pouzdani i rijetko kasni
 • Aplikacije mogu također biti finansirani u Ethereum
 • Visoko kvalitetni oglašivači

Cons

 • Podrška može biti malo spor s vremena na vreme
 • Stroge zahtjeve website

CoinAd

CoinAddiffers od većine Bitcoin reklamne mreže u smislu da novi izdavači su prihvaćene na pozivnicu samo osnovi. Šta više, oni imaju stroge zahtjeve, kao što je samo prihvatanje web stranica sa Alexa redovima ispod 100.000 i najmanje 100.000 dnevno stranici utiske.

Kao takva, ova Bitcoin oglas mreža je samo za još osnovan lokacijama. Cilj iza ovog je da ponudi veću kvalitetu za oglašivače koji su u mogućnosti da odaberete koje web stranice žele da se reklamiraju na, gdje će staviti svoje transparente, a koliko utiske žele.

Postoje brojne prednosti za izdavače koji su imali sreću da budu pozvani. Ako imate povjerenja, veliki promet web stranice, možete dobro zaraditi u odnosu na većinu drugih Bitcoin reklamne mreže. Plaćanje se vrši na sedmičnom nivou i mogu poslati direktno na Bitcoin novčanik ili čak PayPal račun. Sve u svemu, ovo je vrlo pouzdan Bitcoin oglasne mreže i dobro razmotriti ako si pozvan.

Pros

 • Fokusirajte se na kvalitetnom
 • Tjedno plaćanje Bitcoin novčanik ili PayPal račun
 • Potencijal da zaradite više nego kod većine Bitcoin oglasnih mreža

Cons

 • Pozvati samo sa strogim zahtjevima ulazak

Mellow Aplikacije

Pokrenut u 2015, Mellow Adsoffers CPM i CPC kampanje, s oglašivačima u stanju da kupi određeni broj jedinstvenih pogleda ili klikova od oglasa prostora. Tu je izbor banner i pop-under oglase, a dnevni prihod se pruža na osnovu broja mišljenja, klikova, ili Pops pod uslovom na mrežu. Mellow Aplikacije naplaćuje prilično nizak naknada od 10% za mrežne kampanje, što znači veći potencijal zarade od mnogih drugih Bitcoin reklamne mreže.

Mellow Aplikacije možda neće biti za svakoga, jer postoji niz obaveznih uslova za što vaše web stranice odobren. To uključuje imaju vrhu 100.000 Alexa rang. Ako ste odobrena, vi ćete imati priliku da zarade preko programa upućivanja, sa 50% upućivanja provizije od bilo kakvih novih računa govorite. U principu, to je vrlo brz i pouzdan Bitcoin oglašivačka mreža, iako nema najpouzdaniji korisničku podršku, a mnogi korisnici tvrde da nisu dobili odgovore.

Pros

 • Naknade prilično nizak naknade, što može značiti veći isplate
 • Upućivanje program uz 50% provizije

Cons

 • Vaše web stranice mora biti u vrhu 100.000 Alexa rang
 • Podrška je nepouzdan, a mnoge upite ide bez odgovora

AdBit

Dio BitRush mreže, AdBitworks koristi sistem pay-per-dan. To je slično Google AdSense u koje će oglašivači ponudu jedni protiv drugih za udio u oglasni prostor na vaše web stranice. Što je veća ponuda, više od udjela određenog oglašivača ima i više možete potencijalno zaraditi. Opciju samo format oglasa je transparent, iako to može sastojati od teksta, slika, ili interaktivnih medija, u zavisnosti od konkretnog oglasa.

Jedna od najboljih stvari o AdBit je da se isplate su napravljene na svoj račun u realnom vremenu sa svakim pogledom ili kliknite oglas prima. Kao i kod mnogih Bitcoin reklamne mreže, tu je minimum povlačenje 0.001 BTC. Jedno od područja u kojem AdBit može poboljšati je svoju podršku, što može biti malo spor. Međutim, to je pouzdan opcija koja ima potencijal da ponudi pristojan povratak.

Pros

 • Plaćanje se vrši u realnom vremenu

Cons

 • Relativno mala oglasnu mrežu
 • Nema mnogo oglas formate koje možete izabrati
 • Korisnička podrška može biti malo spor s vremena na vreme

Koristite li Bitcoin oglašivačka mreža nismo spomenuli? Da li ste imali iskustvo sa onima imamo? Javite nam u komentarima ispod!

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Promenljivo protiv ShapeShift - Instant razmena kriptokutnosti

Post Tacocoin

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: Najbolji menadžeri lozinki 2017

Post Tacocoin

Šta je Zenski protokol? Novembarska ICO analiza

Post Tacocoin

TREZOR protiv LEDGER - Hands On Hardware Wallets pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitfinex-a: Najveća svjetska razmjena po obimu

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin novčanik za Android mobilni uređaj pregledan

Post Tacocoin

BTC Robot pregled - da li je to prevara? Pravi rezultati od korisnika bitkointoksa

Post Tacocoin

Bitconnect pregled: Da li je Legit?

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate

Post Tacocoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - gdje biste trebali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregled kaveza: 6 Kontroverzno pitanje o kome morate biti sigurni