Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih | Bosnian.Lamareschale.org

Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih

Najbolji Ethereum novčanik (Update 2018) - 5 opcija pregledanih

Ethereum je blockchain platforma koja omogućava pametan ugovora, postaje sve više i više popularan. Od početka 2017. Godine cijena je skočila od $ 8.22 do oko 50 $. Pokrio sam kako kupiti Ethereumin prethodni post, ali to je samo dio procesa. Danas želim pokriti 5 različitih vrsta Ethereum novčanika tako da ćete znati gdje da čuvate Ethereum.

Ethereum je vrlo tehnički valuti (čak i više nego Bitcoin), tako da je većina novčanici tamo nisu newbie prijateljski. Otići ću na njih od najjednostavnijih do najsloženijih tako da možete izabrati onaj koji najbolje odgovara vašem nivou znanja.

Hardver novčanike - Najbolji sigurnost (za cijenu)

Ako ste ozbiljni o osiguravanju vašeg altcoins predlažem čuvanje Ethereum na hardveru novčanik. Međutim, ovi hardverski novčanici nisu slobodni i bilo gdje između $ 50- $ 100 košta (Isporuka nije uključen). Današnje vodeći hardver Novčanici TREZOR, Ledgerand KeepKeyall Vam dostaviti sa opcijom za čuvanje Ethereum na njih. Umjesto da objasni o svakom ću povezati na moje prethodno o novčanike:

Evo mog TREZOR pregled

Evo moje knjige Nano S Review

Evo mog KeepKey pregled

Osobno, ja koristim TREZOR, ali sva tri su odličan izbor za maksimalnu sigurnost.

Coinbase je Ethereum novčanik - Najjednostavnija opcija

Coinbasesupplies je Ethereum novčanik, kao i Bitcoin novčanik. Coinbase novčanik je jednostavan za postavljanje i vrlo jednostavan za korištenje, međutim, ima nekoliko ograničenja morate biti svjesni:

  • Kompanija ima privatni ključ u novčaniku za vas. To znači da nisi u kontroli svoje zlato i Coinbase može odlučiti da isključi svoj račun, ako to žele. Bilo je slučajeva u pastthat Coinbase zatvoriti korisničke račune učiniti ilegalnim aktivnostima.
  • U Coinbase ETH novčanik ne podržava ETC (Ethereum Classic). Za jednostavno objašnjenje o ETC vs ETH pročitate ovaj članak.

Jednom kada otvorite Coinbase nalog odmah ćete vidjeti na ETH novčanik pojavljuju pod "računi" tab.

Možete zatim unesite ETH račun i kliknite na "novčanik adresu" kako bi dobili svoj Ethereum javnu adresu.

 

Kliknite ovog Ugovora provjerite Coinabase je ethereum novčanik.

Exodus novčanik - Desktop opcija za pojačanu kontrolu

Exodusis je Bitcoin i Altcoin desktop novčanik s prekrasnim dizajnom i intuitivno sučelje. Pregledao sam novčanik u pastand mislio da je jedan od najboljih koje sam dosad pronađeno. Kada je u pitanju ograničenja za egzodus imajte na umu da to nije 100% open source. Mnoge komponente unutar Exodus su open source, ali ne sve od njih. To znači da se kod ne biti recenzirani punoj od strane zajednice.

Također, novčanik je trenutno dostupan samo u desktop verzije (ne postoji mobilna verzija još). Kao i Coinbase, Exodus ne podržava ETC samo ETH. Međutim, za razliku od Coinbase, Exodus je nezavisna novčanik u kome se čuvaju privatni ključ na uređaju, a ne na bilo koji vanjski Sever. To znači da imate potpunu kontrolu (i punu odgovornost) za svoj novac.

Exodus vam omogućava da prihvati Bitcoin, Ethereum, Dash, Dogecoin i Litecoin. Samo idite na "Novčanik" i odaberite kriptovaluta želite. Nakon toga kliknite na "Primi" da biste prikazali Ethereum adresu.

Kliknite ovog Ugovora gledaju Egzodus za sebe.

Jaxx Wallet - novi klinac na blok

Dok nisam u potpunosti komentar: Jaxxyet (planiram da tako naredne sedmice u), iz mog prvog utiska to izgleda jako dobro Bitcoin i Altcoin novčanik za sve vaše uređaje (desktop i mobilne). Slično Exodus Jaxx pruža jednostavno i intuitivno sučelje za mnoge altcoins.

Za razliku od većine drugih novčanike tamo Jaxx podržava ETH itd Također, svoj privatni ključevi se nikada ne dijeli s Jaxx servera i sigurno pohranjeni na vašem uređaju. Jaxx nije open source, ali je kod slobodno dostupan na internet stranici novčanik je što ga čini malo više pristupačan za pregled.

Da bi dobili Ethereum sa Jaxx samo pobrinite se da imate toj valuti podesiti kada prvi put instalirati program. Zatim odabrati valutu na gornjoj traci, a vi ćete vidjeti svoj Ethereum adresu odmah ispod.

Kliknite ovog Ugovora provjerite Jaxx za sebe

ETHAdress - Hladnoća opcija za pohranu

Za one koji žele pohraniti Ethereum mreži možete ispisati na Ethereum papir novčanik. ETHAdress je open source projekt koji će stvoriti Ethereum papir novčanike za vas. Slično BitAddress.org, sajt će stvoriti privatni i javni ključ paru sa klikom na dugme. Zatim možete ispisati ove informacije i čuvajte ga na sigurnom mjestu tako da će bez vanjskog haker moći dobiti svoj novac.

Još jedna opcija koja je dostupna je za šifriranje vašeg privatnog ključa tako da, ako vi ili neko drugi želi da koristi kovanice koje će morati znati lozinku za dešifriranje.

Nikad ne treba da dijele privatne keywith nikome. Na slici gore moj privatni ključ je javno izložen, ali to je zato jer nema novca u ovom novčanik. Onog trenutka neko zna svoj privatni ključ on ima kontrolu nad svoj novac.

Koristeći ETHaddress će vjerojatno biti relativno siguran način čuvanja Ethereum. Međutim, ETHaddress mogu se koristiti samo sa ETH (ne ETC). Isto tako, ako ikad želite da pošaljete svoj novac nekome drugom morat ćete uvesti ključeve u online novčanik (npr Exodus, Jaxx), a tek onda ćete biti u mogućnosti da ih koriste.

Kliknite ovog Ugovora posjetite ETHAddress.

MyEtherWallet - Web sučelje za Ethereum

MyEtherWallet je sajt koji vam omogućuje stvaranje, slanje i primanje Ethereum bez njega imaju bilo koju kontrolu nad vašim privatnih ključeva. Kada ste prvi put ušli u mjestu možete odabrati ako želite generirati novčanik, slati Ethereum ili razne druge opcije.

Ako generirati novčanik stranice će stvoriti javno-privatnog par ključeva, koji će biti zaštićen lozinkom po vašem izboru. Nakon toga ćete dobiti datoteku preuzeti s tim par ključeva za buduću upotrebu. Kad god se želite poslati Ethereum iz ove datoteke morat ćete uploadati na sajt i opskrba lozinku.

Slanje se može obaviti preko same web stranice ili putem drugih novčanika, kao što su TREZORor Ledger. Kod sajta je open source i to radi samo sa ETH.

Kliknite ovog Ugovora posjetite MyEtherWallet.

Ethereum novčanike i dalje u svojim ranim danima

Iako Ethereum postoji već nekoliko godina, kao što možete vidjeti iz raznih gore to nije popularan kao Bitcoin (još). Međutim, budući da Ethereum je cijena je u porastu u zadnje vrijeme pretpostavljam da će uskoro biti vidjeti više Ethereum novčanike i razmjenu podršku za ovu valutu.

U vrijeme pisanja postoje i nekoliko razmjene koji podržavaju Ethereum (npr BitPanda, Cex.ioand više), međutim ja ne mislim da je to dobra opcija da ih koriste kao novčanike, zato ih nisam pokriti u ovom postu.

Ako ste imali iskustva s novčanicima iznad ili bilo koji drugi Ethereum novčanik nije ovdje spomenuo Voleo bih da čujem o tome u komentar ispod teksta.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

Koji je najbolji Bitcoin desktop novčanik?

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Da li je to legitimna rudarska operacija?

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel-a (spalio ga, prešao preko njega i razbio ga na zemlju)

Post Tacocoin

Xcoins pregled - da li je Legit način kupovine Bitkoina?

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin stoni novčanik - 4 novčanika pregledani (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilni novčanik za više kriptokvučenja

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari koje treba da znate Pre kupovine

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining review - Nije tako profitabilno kao što biste mislili

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - To je zaista Cool Wallet

Post Tacocoin

BitPanda pregled - kupiti Bitcoin sa Skrill-om, SEPA-om ili kreditnom karticom

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Da li je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregledao: Lične i Reddit recenzije