Ledger Wallet pregledao 80 korisnika Reddit-a (bez promo kod) | Bosnian.Lamareschale.org

Ledger Wallet pregledao 80 korisnika Reddit-a (bez promo kod)

Ledger Wallet pregledao 80 korisnika Reddit-a (bez promo kod)

Prije otprilike 2 mjeseca sam radio usporedbu između TREZOR i Ledger Novčanik. Nakon korištenja moja ledgerfor neko vrijeme sam mislio da traže i druge online recenzije od Bitcoiners koji posjeduju uređaj. Prošao sam kroz nekoliko Reddit poruke i BitcoinTalk teme, evo šta sam našao.

Korisnici Reddit čini se da dati puno ljubavi Ledger

Nakon što je rekao da je predsjednik Uprave Ledger se osvrnuo na usporedbu post navodeći:

Naš sljedeći proizvod će dodati NFC / BLE (bluetooth) kompatibilnost, i imaju ugrađen ekran / tastaturu, s faktorom veličine obliku kreditne kartice. Onda ćemo se postigla maksimalna sigurnost s potpunom sveprisutnost upotrebe (prvi prototip će biti predstavljen na MWC Barcelona u martu ove godine).

Sljedeći sam našao post o Bitcoin časopisa pregled Ledger. Mišljenja su u osnovi podijeliti ali jedan korisnik uhvatio moju pažnju, jer on je u osnovi samo da imate oba TREZOR i knjige u isto vrijeme. On kaže:

Koristila sam Mycelium. Ja sam vlasnik tri Trezors i tri HW1 i dva knjigom novčanik nano. Nakon puno eksperimenata za ličnu upotrebu sam izabrao da ide za Greenbits s knjigom ili HW1. U IMHO oni su isplativiji praktično rješenje odmah jer moram da provodim bitkoine sa moj telefon svuda sam (naravno normalno držim knjigu u sigurnom). Volim ovo rješenje na papir novčanik / micelija jer ne žele da se bave različite veličine papira novčanika i da se nosi s promjenama.

U članku Bitcoin Magazin je također vrlo pozitivno o svom iskustvu s knjigom.

Nedostatak drugi ekran za Ledger je i dalje problem.

Najsveobuhvatniji nit o dva hardver novčanike bilo samo jedno jednostavno pitanje - TREZOR protiv Ledger, koji voliš?

Ponovo raspravljati pobuditi o tome da TREZOR ima ekran dok Ledger može biti uparen sa svojim smartphonein cilju pružanja 2 faktor autentifikacije (dostupno samo za Android u ovom trenutku). To još uvijek ne odbaci od inicijalizacije Ledger na 100% siguran kompjuter (koliko sam shvatio). Post se nastavlja i postaje veoma "razdražljiv" u nekom trenutku. Opšti utisak je da još uvijek ne postoji jasna pobjednika.

Postoje neki problemi koji se postavljaju u pogledu sigurnosti knjizi može ponuditi bez drugi ekran kao TREZOR ali po mom mišljenju to su relevantni samo u ekstremnim slučajevima. Evo kratki video od Ledger o tome kako instalirati uređaj.

Sažetak i promo kod

Mogu reći iz vlastitog iskustva da Ledgeris odličan proizvod. To je pristupačan, dobro osmišljen i čini se da je većina online zajednica se slaže da je, iako to nije tako siguran kao TREZOR je dovoljno siguran za svoje potrebe. Nadamo se da novi Ledgers će zaista imati ugrađen u ekran koji će ih još bolji proizvod napraviti.

Kontaktirao sam knjige o dobiti neki promo kodovi za naše čitaoce, ali u ovom trenutku nisu snabdevanje bilo, ako ništa drugo promjene ja ću biti sigurni da ažurirate. Pobrinite se da se pretplatite na 99Bitcoins tako da nećete propustiti ispravke.

Da li imate Ledger Novčanik? Ako je tako, volio bih da čujem vaš feedback o tome, kao i na komentare ispod teksta.

Povezane vijesti


Post Tacocoin

MinerGate pregled: Da li je to legitimna rudarska operacija?

Post Tacocoin

BTCJam pregledao - Moje lično iskustvo i recenzije korisnika Reddit

Post Tacocoin

Podarite Gift Bitcoin za Božić - Bitcoin Gift Ideje

Post Tacocoin

Pregled kaveza: 6 Kontroverzno pitanje o kome morate biti sigurni

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Da li Coinbase zloupotrebljava svoje učesnike programa upućivanja?

Post Tacocoin

Tražite alternativu Bitcoin-a? Evo 6 kovanica za razmatranje

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Da li je 100% legit?

Post Tacocoin

Decembar ICO analiza - NAGA pregled

Post Tacocoin

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Post Tacocoin

Bittrex pregled - jedno kritično pitanje o kome treba da znate