Evo pobjednika za najbolji Bitcoin Hardware Wallet za 2018 | Bosnian.Lamareschale.org

Evo pobjednika za najbolji Bitcoin Hardware Wallet za 2018

Evo pobjednika za najbolji Bitcoin Hardware Wallet za 2018

Za one koji još nisu gledao van epizodu Bitcoin Ploča u utorak na Bitcoin walletsI predlažem da to učinite prije nego što pročitate dalje. Za one od vas koji su do sada verovatno znate da je najsigurniji način možete čuvati Bitcoin je kroz korištenje hardvera novčanika.

Hardver novčanici koristiti 2FA vodeći računa da je za pristup novčaniku možete dokazati svoj identitet nešto što imate (fizički novčanik) i nešto što znate (PIN kod za novčanik). Ako ste ozbiljni o Bitcoin, morate dobiti hardver novčanik, ja osobno imam 3 različite one.

Danas Htio sam iskoristiti priliku na listu za koje mislim da su najbolji Bitcoin hardver novčanike na tržištu za 2017. Imajte na umu da je vrh 3 Bitcoin hardver novčanike ću predstaviti su odlične proizvode. Razlika između 1., 2. I 3. Mjesto je nešto manji kao što ćete vidjeti uskoro.

# 1 - Ledger Nano S Bitcoin hardver novčanik

Pregledao sam u knjizi Nano Snot pre mesec dana i bio je potpuno impresioniran. Kompanija, koja je nekada bila druga pratilja u hardver novčaniku utrci Bitcoin Činilo se da odgovara da je to glavni protivnik TREZOR.

Nano Šas elegantan dizajn, intuitivno korisničko sučelje, široka podrška altcoins (Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) i što je najvažnije atraktivnu cijenu. U ovom trenutku Nano S prodaje za € 58 što je oko $ 63, što ga čini najpovoljnijim hardver novčanik sa vrha 3 kao dobro.

Kompanija (LedgerWallet) je dovoljno dugo da stekne reputaciju poštovanja i iskreno nisam mogao naći ništa loše reći o njihovim proizvodima. Iako sam osobno testirao ovaj proizvod, u ovom trenutku ja sam još uvijek zapravo koristeći TREZOR. Glavni razlog za to je zato što kad sam počeo sa Bitcoin je knjigom Nano S još uvijek nije okolo :)

Kliknite ovdje da biste saznali više o knjizi Nano S

# 2 - TREZOR Bitcoin hardver novčanik

Moj lični hardver novčanik je TREZOR. To je najstariji hardver novčanik na tržištu i vjerovatno najuglednijih jedan kao dobro. TREZOR ima lijep dizajn, vrlo lako razumjeti korisničko sučelje, a podržava Zcash, Dash i Ethereum osim Bitcoin (ETH je podržan kroz vanjski novčanika zove MyEtherWallet).

Cijena na TREZOR je malo veća i trenutno je $ 99. Ne mogu reći da opravdava višu cijenu nego Nano S i za njih je to na 2. Mjesto u mom mišljenju. Međutim, kao što sam već rekao, ovo je veliki novčanik i također možete pročitati moju punu pregled ovdje.

Konačno, glavna prednost TREZOR ima u odnosu na konkurente je ugled kompanije. Jedan od osnivača kompanije je Marek "Slush" Palatinus, koji je napravio prvi rudarski bazen za Bitcoin (osnovana 2010. Godine).

Kliknite ovdje da biste saznali više o TREZOR

# 3 - KeepKey Bitcoin hardver novčanik

Dolaze u 3. Mjesto imamo Keepkey, a Bitcoin hardver novčanik sa predivnim iako donekle veliki dizajn. Keepkey ima slične karakteristike za TREZOR i Ledger Nano S, međutim, postoji nekoliko razloga zbog kojih je malo manje atraktivan, po mom mišljenju.

Prvo, novčanik je prevelika za nošenje u džepu povoljno. Veličina Keepkey novčanik je gotovo dvostruko od TREZOR ili Ledger Nano S (kao što se vidi na slici gore). Drugo, kompanija nije izgrađen dovoljno ugled u zajednici.

Dodatne stvari koje me čine oklijevati u vezi kupnje proizvoda su:

  • Pisao sam da svoju podršku nekoliko puta, ali nismo dobili odgovor još
  • Njihova podrška stranici SSL certifikat čini nevažećim (vidi ovdje)
  • Neke loše komentare od proteklih nekoliko mjeseci na Amazonseem u pitanje pouzdanost proizvoda

Sa vedrije strane, Keepkey podržava širok spektar altcoins uključujući Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum i Dash. Keepkey trenutno prodaje za 99 $ slično TREZOR.

Kliknite ovdje da biste saznali više o Keepkey

Dodatne Bitcoin hardver novčanike na tržištu

Tokom zadnje 2 godine sam i istražiti neke dodatne Bitcoin hardver novčanike da nije u top 3 lista pa bih da ih spomenuti ovdje.

CoolWalletis kreditne kartice tražim hardver novčanik koji možete nositi okolo u svojim pocket.My pregled Coolwalletwas pozitivan, međutim novčanik nije dobio dovoljno marketshare kako bi za mene da to smatraju stabilan proizvod.

BitLoxis drugi hardver novčanik sam pregledao, međutim, to je bilo u ranim fazama i nisam mogao da se to radi ispravno. Nisam uzeti još jedan pogled na proizvod od tada (to je bilo još u početku 2016.) i proizvod mogu postati više user friendly.

Zaključak - Ako si ozbiljan u vezi kripto, dobiti hardver novčanik

To ne bi bilo jednostavnije od ovoga naslov. Da, hardver novčanike koštaju i niko kao troše novac na stvari koje mogu dobiti besplatno. Ali iznos garancije dobijate pomoću hardvera novčanik je mnogo vrednije od $ 50- $ 100 koju ćete platiti za kupovinu stvarni uređaj.

Nemojte reći "to neće dogoditi da me" jer kada kriptovaluta postaje mainstream (i čini se kao da smo došli tamo prilično brzo) da će biti mnogo više slučajeva hakiranja ili krađe. Pobrinite se da ste spremni...

Povezane vijesti


Post Tacocoin

BitMEX pregled - Da li je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Pregledao je najbolje Bitcoin Ad Networks

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Da li je mogući 20% mesečni ROI?

Post Tacocoin

Najbolji Bitcoin rudarski bazeni (Top 5 pregleda)

Post Tacocoin

Najbolji Litecoin rudarski hardver - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilni novčanik za više kriptokvučenja

Post Tacocoin

2017 Najbolji Bitcoin novčanik za Android mobilni uređaj pregledan

Post Tacocoin

Bitbay pregledao: kupovinu Bitkoina u Poljskoj

Post Tacocoin

Promenljivo protiv ShapeShift - Instant razmena kriptokutnosti

Post Tacocoin

BTCJam pregledao - Moje lično iskustvo i recenzije korisnika Reddit

Post Tacocoin

Bitcoin protiv Ethereum: Upoređivanje kriptokutnosti

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: Investiranje u Bitcoin, Ethereum i još mnogo toga